A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Καλαμπάκα: Θα εκριζωθούν οι παράνομες οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου

E-mail Εκτύπωση
froutaΕνημερώνουμε τους δημότες μας αμπελοκαλλιεργητές ότι σύμφωνα με το αριθ. πρωτ. 5218/18-5-2012 έγγραφο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ότι όλες οι οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου που φυτεύτηκαν μετά την 1/8/1998, είναι παράνομες εκτός των φυτεύσεων που έγιναν κατόπιν

Δήλωση συμμετοχής ανασφάλιστων για χορήγηση φαρμάκων από το Κοινωνικό Φαρμακείο

E-mail Εκτύπωση
dimarxeioΑπό τον Δήμο Καλαμπάκας ανακοινώνεται ότι:

Ενόψει της λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας, καλούνται οι ανασφάλιστοι συμπολίτες μας να δηλώσουν συμμετοχή για την χορήγηση φαρμάκων από Δευτέρα 28/5/2012 έως Παρασκευή 1/6/2012 στην Κα Ματούλα Τζιατζιά, στο Γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Ενημερωτική εκδήλωση από τους "Φίλους της Γης" για την κομποστοποίηση

E-mail Εκτύπωση
kompostopiisiΠραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Καλαμπάκας, ενημερωτική εκδήλωση για την Κομποστοποίηση, από τους «Φίλους της Γης».

Αποστολή Ολλανδών δημοσιογράφων στα Μετέωρα

E-mail Εκτύπωση
metewraΟ Δήμος Καλαμπάκας και το γραφείο ΕΟΤ Ολλανδίας ,στα πλαίσια της προσπάθειας προώθησης της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στην Ολλανδική αγορά, οργανώνει press trip από 31/05/2012 εως 05/06/2012 στα Μετέωρα, στο οποίο θα συμμετάσχουν δημοσιογράφοι από το Ολλανδικό περιοδικό Hoogtelign. Πρόκειται για ρεπορτάζ σε περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους που ενδείκνυνται για ορειβασία και αναρρίχηση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ – ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝΙΠΕΑ

E-mail Εκτύπωση
orivatesΤο φαράγγι του Ενιπέα, λιγότερο γνωστό από αυτά του Βίκου και της Σαμαριάς, είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για όποιον το επισκέπτεται πρώτη φορά. Ιδανική περίοδος για τη διάσχισή του είναι το τέλος της άνοιξης, όταν τα χιόνια έχουν πλέον λιώσει και ο ήχος των νερών κυριαρχεί στο περιβάλλον.

Μέρες έκφρασης και δημιουργίας

E-mail Εκτύπωση
matsopoulosΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Συνεχίζονται οι Μέρες έκφρασης και δημιουργίας, στον Μύλο Ματσόπουλου, που διοργανώνουν τα Θεατρικά Εργαστήρια για παιδιά, νέους και ενήλικες του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων.

  • Το Σάββατο 26/5 στις 18.00 θα γίνει αφήγηση παραμυθιών με ελεύθερη είσοδο, στις 19.30 για τους ενήλικες. Παράλληλα στις 19.30 θα γίνει Εργαστήρι Σκηνογραφίας για όλα τα παιδιά της πόλης, και στις 20.30 θα παρουσιαστεί η παράσταση «Λυσιστρατούλες».
  • Tην Κυριακή 27/5 στις 18.30 και 20.30 θα παρουσιαστεί η παράσταση Μακαρονιάδα.

Σε όλες τις εκδηλώσεις και παραστάσεις η είσοδος είναι ελεύθερη

Η ΚΙΑ Motors στηρίζει τον Στέλιο

E-mail Εκτύπωση
vaskosΗ KIA Motors και ο αντιπρόσωπος της στον Νομό Τρικάλων κ. Απόστολος Μανώλης στηρίζουν έμπρακτα το εγχείρημα του Στέλιου Βάσκου «Τρίκαλα – Μόναχο – Τρίκαλα».

Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων Η κίνηση του Σεβασμιότατου κ. Σεραφείμ

E-mail Εκτύπωση
sevasmiotatosΟ Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ το Σάββατο - Κυριακή 26-27 Μαίου θα βρίσκεται στην Αθήνα. Τη Δευτέρα επιστρέφει στην Καλαμπάκα.

Έκλεψαν τις οικονομίες μιας ζωής από υπερήλικη στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση

 giagia  Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε οικία στα Τρίκαλα και με θύμα 88χρονη Τρικαλινή.Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr άγνωστοι εισέβαλαν σε μονοκατοικία επί της οδού Κοπάδη ,πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου Τρικάλων, όπου διαμένει μόνη της 88χρονη που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και την ώρα που κοιμότανε.

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση
dimarxeioΣτις 25 Μαϊου 2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 6,15 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας (Δ/νση Κροσσάρη & Ρούβαλη Γωνία) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.

Σελίδα 455 από 461

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com