A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

astunomia1

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καρδίτσας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 77χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 27.07.2014 στον Παλαμά Καρδίτσας, για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για τον ΤΣΑΓΓΑΛΑ Τηλέμαχο του Τριαντάφυλλου και της Δήμητρας, που γεννήθηκε στις 14.09.1937 στον Παλαμά Καρδίτσας.

 

19 νέες συλλήψεις στη Θεσσαλία

E-mail Εκτύπωση PDF

syllhpseis

Σε νέες συλλήψεις προχώρησε η Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλίας μετά από συντονισμένη αστυνομική δράση κατά το χρονικό διάστημα από 14.07.2014 έως 20.07.2014.

Ειδικότερα, η συντονισμένη αυτή δράση, για την οποία διατέθηκε ικανός αριθμός αστυνομικών από τις κατά τόπους Υπηρεσίες Ασφάλειας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, είχε ως κύριο στόχο την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου τσιγάρων και καπνού, της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών, αλλά και τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδιωκτικά έγγραφα.

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στους Νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

police

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι και στους τέσσερις Νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε περιοχές και οικισμούς όπου παρουσιάζεται αυξημένη εγκληματικότητα, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν (12) άτομα

Στη φάση της υλοποίησης τα πλανητάρια σε Όλυμπο και Μετέωρα

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastos

Υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Ψηφιακή Προβολή της Ιστορίας και του Πολιτισμού των Μετεώρων και του Ολύμπου – Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Προορισμών Θεσσαλίας» προϋπολογισμού 691.025 € ο περιφερειάρχης

 

Κώστας Αγοραστός: «Στοχεύουμε στην παγκόσμια τουριστική προβολή της Θεσσαλίας μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών»

Ευρεία σύσκεψη φορέων για τη νέα ΚΑΠ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

kap1

Κώστας Αγοραστός: «Να επιλέξουμε εκείνο το σενάριο, το οποίο συμφέρει τη Θεσσαλία ενισχύοντας την προστιθέμενη αξία του κτηνοτροφικού και αγροτικού εισοδήματος»

 

Γιάννης Κολυβάς: «Όσα δεν έγιναν εδώ και έναν χρόνο καλούνται όλοι οι φορείς να τα κάνουν σε ένα 10ήμερο»

Μηνιαία δραστηριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

astynomia

Κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουνίου του έτους 2014, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλίας:

Εγκρίθηκε το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020

E-mail Εκτύπωση PDF

agor1

Κώστας Αγοραστός: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει ολοκληρωμένη πρόταση ανάπτυξης για την περίοδο 2014-2020»

 «Πραγματοποιήσαμε τη μεγαλύτερη διαβούλευση χωρίς να αποκλείσουμε κανένα»

 «Όσοι δεν είχαν προτάσεις ήρθαν εκ των υστέρων να ασκήσουν κακόπιστη κριτική»

 «Πετύχαμε στο υπάρχον ΕΣΠΑ να μην είναι η Θεσσαλία στις φτωχότερες περιφέρειες της χώρας και να είμαστε πολύ κάτω του μέσου όρου»

 

Στο Βόλο το «Queen Elizabeth»

E-mail Εκτύπωση PDF

queen

Μια ολόκληρη πλωτή πολιτεία, το κρουαζιερόπλοιο «QUEEN ELIZABETH» κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Βόλου, μεταφέροντας 1979 τουρίστες, διαφόρων εθνικοτήτων και 992 άτομα πλήρωμα. Το κρουαζιερόπλοιο έφθασε στο Βόλο προερχόμενο από την Κωνσταντινούπολη  και απέπλευσε το απόγευμα για τη Μύκονο.

Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι στους Νομούς της Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

astynomia

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στους τέσσερις Νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Σκοπός των συγκεκριμένων ελέγχων είναι η αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας, η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η ασφαλής μετακίνηση τόσο των οχημάτων όσο και των πολιτών σε όλο το οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και η αντιμετώπιση κάθε άλλης μορφής παραβατικών συμπεριφορών.

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στους τέσσερις Νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

astynomia

Οι στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού για τη διενέργεια συστηματικών τροχονομικών ελέγχων με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και εν γένει την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας

 

Σελίδα 31 από 63

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com