A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

astynomia1

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 71χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 11.05.2014 στη Λάρισα, για πορνογραφία ανηλίκων

Πρόκειται για τον ΠΑΡΙΣΗ Γεώργιο του Ευθυμίου και της Στυλιανής, που γεννήθηκε στις 25.04.1943 στην Αγιά Λάρισας.

Κάλεσμα της Αστυνομίας προς τους κατόχους κυνηγετικών όπλων

E-mail Εκτύπωση PDF

oplo

H Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλίας ενημερώνει τους πολίτες ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι κάτοχοι των κυνηγητικών όπλων των οποίων οι άδειες κατοχής έχουν λήξει, έχουν νομικές συνέπειες, εάν δεν προβούν στην ανανέωση τους.

Στην περίπτωση αυτή θα κινείται αυτεπάγγελτα από τις Αστυνομικές Αρχές η ποινική διαδικασία σε βάρος των κατόχων κυνηγετικών όπλων.

Αντίθετα, οι κάτοχοι κυνηγετικών όπλων για τα οποία έχει εκδοθεί άδεια κατοχής αλλά έχει λήξει η ισχύς της, δεν θα έχουν καμία νομική συνέπεια, στις παρακάτω περιπτώσεις:

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

por1

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες, καθώς και ο λογαριασμός «προφίλ» (όνομα και φωτογραφία) που είχε δημιουργήσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, 47χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη την 03.06.2014 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, για πορνογραφία ανηλίκων.

Πρόκειται για τον ΜΑΥΡΟΔΗΜΟ Θεμιστοκλή του Γρηγορίου και της Χριστίνας, που γεννήθηκε στις 09.06.1967 στη Λάρισα.

Νέοι Μητροπολίτες σε Ελασσόνα και Φάρσαλα

E-mail Εκτύπωση PDF

mitropolitis1

Ο Κοζανίτης αρχιμανδρίτης Χαρίτων Τούμπας είναι ο νέος μητροπολίτης Ελασσόνας αφού τα μέλη της Ιεραρχίας Συνόδου της Εκκλησίας τον εξέλεξαν με 68 ψήφους.

Ακολούθησε ο Αρχιμ. Κοσμάς Περχανίδης με 9 ψήφους και ο Αρχ. Κλήμης Κουτσομύτης με 6.

32 συλλήψεις της EΛ.ΑΣ. σε μια εβδομάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

elas

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλίας πραγματοποίησε συντονισμένη αστυνομική δράση κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 22 Ιουνίου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη

E-mail Εκτύπωση PDF

troxaia

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θέτει σε ισχύ η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας για την ομαλή επιστροφή των εκδρομέων από τα παράλια την ερχόμενη Κυριακή.

Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

E-mail Εκτύπωση PDF

astynomia1

Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς, για την επιβράβευση τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα Οδικής Ασφάλειας

E-mail Εκτύπωση PDF

troxaia

Η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μηνός Μαΐου 2014, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Κανένας Θεσσαλός στο κυβερνητικό σχήμα

E-mail Εκτύπωση PDF

kyvernisi

Ούτε ένας Θεσσαλός βουλευτές δεν αξιοποιήθηκε στο νέο κυβερνητικό σχήμα που ανακοινώθηκε σήμερα το απόγευμα. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν επέλεξε κανέναν βουλευτή από τους τέσσερις νομούς ούτε καν για μια θέση υφυπουργού στα υπουργεία, παρότι οι αλλαγές που έγιναν ήταν αρκετές.

Συνεχίζονται οι στοχευόμενοι αστυνομικοί έλεγχοι και στους τέσσερις Νομούς της Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

astynomia

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι και στους τέσσερις Νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας με στόχο την δίωξη της παράνομης μετανάστευσης και άλλων μορφών παραβατικότητας

Σελίδα 32 από 63

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com