A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Ενημέρωση στην Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για τα κονδύλια του ΕΣΠΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastos

Κώστας Αγοραστός: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν έχει μυστικά»

 

«Στόχος της αιρετής Περιφέρειας είναι η στήριξη των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης»

Το προεδρείο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας ενημέρωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός για την κατανομή των κονδυλίων, που αφορούν στο Πρόγραμμα προβολής του ΕΣΠΑ.

Προσβολή κάθε έννοιας πολιτισμού, και δημοκρατίας από… υπάλληλο της ΤRΤ

E-mail Εκτύπωση PDF

trt

Ένα γεγονός που προσβάλλει κάθε έννοια πολιτισμού, δημοκρατίας και πλουραλισμού συνέβη σήμερα Μεγάλη Δευτέρα μεσημέρι στα στούντιο της TRT, από την οποία εγκαλούμαι καθημερινά για χρήματα του ΕΣΠΑ που δεν διέθεσα στο ταμείο της μέσω των προγραμμάτων προβολής. 

Οι υπ. αντιπεριφερειάρχες του Ν.Τσιλιμίγκα

E-mail Εκτύπωση PDF

tsilimigkas

Τους 4 υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες παρουσίασε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Νίκος Τσιλιμίγκας από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας το οποίο επισκέφθηκε……..

Για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, το «καλλιτεχνικό τμήμα» της Θεσσαλίας, με τις απέραντες ομορφιές και αντίστοιχες δυνατότητες, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης είναι η Τζούλια Τσαλίκη, μια νέα και δυναμική γυναίκα, με διαρκή παρουσία στα κοινά, τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία σε θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastos

Ανανεωμένο κατά 61% το ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών» στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας

Αντί για εκδήλωση παρουσίασής του, ο κ. Κ. Αγοραστός και οι υποψήφιοι αποφάσισαν να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου

Κώστας Αγοραστός: «Οι 17 στους 28 είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά δυναμώνοντάς μας με τις νέες ιδέες τους, με το κριτικό τους πνεύμα, με τις σύγχρονες αντιλήψεις.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastos1

Τα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών στη συνάντηση του περιφερειάρχη με τους συλλόγους πολυτέκνων Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Στηρίζοντας την πολύτεκνη οικογένεια στηρίζουμε τη συνοχή της κοινωνίας και χτυπάμε την υπογεννητικότητα»

Κλειστά τα Τέμπη 1η και 2 Απριλίου

E-mail Εκτύπωση PDF

tempi

Κλειστή θα μείνει η κοιλάδα των Τεμπών την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Απριλίου, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, προκειμένου να διεξαχθούν οι εργασίες της απαραίτητης εξαμηνιαίας συντήρησης των βράχων της περιοχής από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου». Μετά τις 8 το βράδυ θα δίδεται πάλι στην κυκλοφορία το συγκεκριμένο τμήμα της ΠΑΘΕ.

Όλα τα ζητήματα στη συνάντηση Αγοραστού με Χρυσοχοΐδη και Ράϊχενμπαχ

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastos1

Κ. Αγοραστός προς Ράϊχενμπαχ: «Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες συνεισέφεραν με το παραπάνω τις τελευταίες δεκαετίες προς την Ενωμένη Ευρώπη. Τώρα είναι η ώρα να συνεισφέρει και η Ευρώπη προς την Ελλάδα»

Στα Τέμπη Χρυσοχοΐδης και Ράιχενμπαχ

E-mail Εκτύπωση PDF

tempi2

Τον Αύγουστο του 2015 αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, το νέο τμήμα της εθνικής οδού, που θα παρακάμψει τις «φονικές» στροφές των Τεμπών και του Πλαταμώνα.

Το έργο, που βρίσκεται και πάλι σε εξέλιξη έπειτα από τρία χρόνια «παγώματος», επισκέφθηκαν σήμερα ο επικεφαλής της Task Force, Χορστ Ράιχενμπαχ, με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

ΕΛ.ΑΣ.: Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

E-mail Εκτύπωση PDF

elas1

Ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας

 Κατά τη διάρκεια του μήνα Φεβρουαρίου 2014, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων δικαιοδοσίας μας, καταγράφηκε η κάτωθι δραστηριότητα:

Συναντήσεις του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Τσίγκα με υπεύθυνους υπηρεσιών Υγείας

E-mail Εκτύπωση PDF

tsigkas1

Με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γιώργος Τσίγκας επισκέφθηκε τα γραφεία των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας και Μαγνησίας και Σποράδων.

Σελίδα 35 από 63

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com