A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Πάνω από 4εκ ευρώ στους Θεσσαλούς αγρότες

E-mail Εκτύπωση PDF

elga

Το ποσό άνω των 4 εκατ. ευρώ, θα εισπράξουν την Πέμπτη, από τον ΕΛΓΑ παραγωγοί της Θεσσαλίας ως αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 12 εκατ. ευρώ.

ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

tei

Τα τρία νέα κτίρια προϋπολογισμού 981.000 ευρώ για το ΤΕΙ Θεσσαλίας

ενέταξε στο ΕΣΠΑ ο περιφερειάρχης

Και επίσημα υποψήφιος ο Κώστας Αγοραστός

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastos

Προσκλητήριο ενότητας και συστράτευσης με τον συνδυασμό «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» ώστε στις κρίσιμες περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου να είναι νικήτρια μόνο η Θεσσαλία, απηύθυνε σήμερα προς όλους ανεξαιρέτως τους Θεσσαλούς ο περιφερειάρχης, αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Από τα Αμπελάκια, συμβολικά, ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ο Κώστας Αγοραστός

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastos

Ζητά την ψήφο των Θεσσαλών για την δεύτερη θητεία του στην περιφέρεια

και από την έδρα του πρώτου συνεταιρισμού στον κόσμο επιλέγει να εκπέμψει μηνύματα ενότητας και συνεργασίας, εξωστρέφειας και καινοτομίας, αλληλεγγύης και κοινωνικής δικαιοσύνης, ισοπολιτείας και ισόρροπης ανάπτυξης καθώς και της ανεξίτηλης αξίας της ελληνικής παιδείας και του πολιτισμού

Ανακοίνωσε τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες ο Κώστας Αγοραστός

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastos

Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Περιβάλλοντος-Πολιτικής Προστασίας: Χρήστος Καλομπάτσιος

Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας – Δημόσιας Υγείας - Μεταφορών και Επικοινωνιών: Γεώργιος Τσίγκας

Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης – Κοινωνικής Συνοχής – Νεολαίας – Εθελοντισμού- Απασχόλησης: Δωροθέα Κολινδρίνη Χαλαστάρα

Εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού-Εθελοντισμού: Μαρία Μαμάρα

Εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Τουρισμού: Γεωργία Κόκκαλη-Κουβέλη

Εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Υποδομών-Περιβάλλοντος ΠΕ Μαγνησίας και Β. Σποράδων : Γεώργιος Καλτσογιάννης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ ΗΡΩΣ ΔΙΩΤΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

DIWTH

-        Για την εκλογική κάθοδο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Είναι μία κρίσιμη πολιτική μάχη. Νομίζω ότι όταν στρατεύεσαι στην Αριστερά, στρατεύεσαι σε οποιοδήποτε πόστο μπορείς να βοηθήσεις.

 -        Για τις θεσσαλικές ιδιαιτερότητες

Στη Θεσσαλία υπήρξαν ουσιαστικά δύο δίπολα: Λάρισας-Βόλου που ήταν πιο ανεπτυγμένο και Καρδίτσα-Τρίκαλα, γιατί εκεί είναι και ο πιο μικρός κλήρος, εκεί είναι και οι πιο φτωχοί αγρότες. Ο Βόλος έχει και τη βιομηχανική ζώνη, όπου έχει ένα τεράστιο ποσοστό ανεργίας. Στις εκλογές αυτές, τις οποίες αν θεωρήσουμε ότι είναι εκλογές για τοπική κυβέρνηση, η Θεσσαλία συνοψίζει όλες τις πολιτικές τις οποίες μία αυριανή κυβέρνηση θα πρέπει να ακολουθήσει.

Υπ. περιφερειάρχης Θεσσαλίας… φυλακισμένος

E-mail Εκτύπωση PDF

iliopoulosΩς υποψήφιος περιφερειάρχης της «Ελληνικής Αυγής» για τη Θεσσαλία και όχι της Χρυσής Αυγής και πολιτικός κρατούμενος υπογράφει ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανακοίνωση για τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Η ανακοίνωση:

«Για μια ακόμη χρονιά οι αγρότες βρίσκονται στους δρόμους. Για μια ακόμη φορά, ο αγροτικός κόσμος περιμένει απαντήσεις στα αιτήματά του, και λύσεις στα χρόνια προβλήματα που τον απασχολούν. Το πολιτικό κατεστημένο, που με τις πολιτικές που ακολούθησε όλα αυτά χρόνια, οδήγησε τους αγρότες σε αδιέξοδα, αδυνατεί σήμερα να βρει στοιχειώδεις έστω λύσεις.

Δήλωση της Ηρώς Διώτη, υποψήφιας για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

DIWTH

Η μάχη που καλούμαστε να δώσουμε για την Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι πρωτίστως μία πολιτική μάχη σε μια κρίσιμη και ιστορική -για την χώρα και τους ανθρώπους της- στιγμή. Οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρώτου και δευτέρου βαθμού, με τη στήριξη από "τα κάτω", από την κοινωνία την ίδια δηλαδή, είναι οι θεσμοί που μπορούν να σταθούν ουσιαστικά δίπλα στον πολίτη, αλλά και να τον κινητοποιήσουν για να αντισταθεί στις κυβερνητικές καταστροφικές πολιτικές.

Κυριότερα Στοιχεία της ομιλίας του περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον Απολογισμό 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

Τον απολογισμό πεπραγμένων του 2013 της Περιφερειακής Αρχής παρουσίασε σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Οι άνθρωποι του www.antilogosnews.gr ήταν εκεί και κάλυψαν το ρεπορτάζ.

p1

«Παρουσιάζουμε σήμερα ένα έργο υπαρκτό, χειροπιαστό, αδιάψευστο,

που είναι έργο όλων των Θεσσαλών

Το σύνολο των έργων -δράσεων που ενέταξε, υλοποιεί, συνεχίζει και ολοκληρώνει η αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας από όλα τα χρηματοδοτικά Προγράμματα είναι 1.069, συνολικού προϋπολογισμού 1,4 δις ευρώ

Οι λειτουργικές δαπάνες είναι μειωμένες κατά 49% σε σχέση με το 2010

Προσπαθήσαμε η Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στη Θεσσαλία να είναι δυναμικά διεκδικητική και στοχευμένα αποδοτική προς όφελος των Θεσσαλών

Διεκδικούμε το δικαίωμα στο λάθος, αλλά δεν διεκδικούμε το δικαίωμα στην απραξία, στην ατολμία, στην δειλία των αποφάσεων, ούτε στη μετακύληση ευθυνών»

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΣΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

Το ΣΕΣ (νέο ΕΣΠΑ) φέρνει στη Θεσσαλία 540 εκατομμύρια ευρώ τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-20 Κώστας Αγοραστός σε ημερίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας:

«Το νέο ΕΣΠΑ μας δίνει τη δυνατότητα μιας νέας αναπτυξιακής πνοής. Είναι στο χέρι μας να το αξιοποιήσουμε. Μαζί συνεχίζουμε, μαζί πετυχαίνουμε»

espa

Σελίδα 36 από 63

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com