A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Επανεκκίνηση έργων στη Σήραγγα Τεμπών

E-mail Εκτύπωση PDF

tempi

Το εργοτάξιο στη σήραγγα των Τεμπών επισκέφθηκε ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ανακοίνωσε την επανεκκίνηση των συγκεκριμένων έργων τον προσεχή Μάρτιο.

Μπουλντόζες στο τμήμα Ξυνιάδα-Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση PDF

ksiniada

Τελικά το έργο που θα δώσει ένα αυτοκινητόδρομο και στην Δυτική Θεσσαλία θα το δούμε να γίνεται πραγματικότητα.

Νέα οδική σύνδεση μεταξύ Λάρισας- Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΜε απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας εντάσσεται στο ΕΣΠΑ η κατασκευή του δρόμου Βερδικούσια – Λογγά με προϋπολογισμό 8 εκατ. ευρώ

Κώστας Αγοραστός: «Είναι έργο τουριστικό, περιβαλλοντικό, που διευκολύνει τη μετακίνηση κτηνοτρόφων και αγροτών, έργο στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των ανθρώπων της υπαίθρου»

Νέα οδική σύνδεση αποκτούν οι Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας και Τρικάλων καθώς εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό η κατασκευή του δρόμου Βερδικούσια – Λογγά προϋπολογισμού 8 εκ. ευρώ. Οι σχετικές ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο περιφερειάρχης, παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Λάρισας κας Ρένας Καραλαριώτου και Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη, του δημάρχου Ελασσόνας κ. Γιώργου Πασχόπουλου, περιφερειακών συμβούλων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για 8 ημέρες στις ΠΕ Λάρισας και Μαγνησίας

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΜε απόφαση του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού για τους ενταγμένους στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ από 27 Δεκεμβρίου 2013 έως και 4 Ιανουαρίου 2014 στις 12 το μεσημέρι
Δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια (ΑΣ10)
Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013 και σε περίπτωση που απαιτηθεί θα ανακοινωθούν νέα μέτρα

Τρόφιμα από τους αστυνομικούς της Θεσσαλίας σε κοινωφελή ιδρύματα και συλλόγους

E-mail Εκτύπωση PDF

police-1Οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας παρέδωσαν σήμερα τρόφιμα που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί σε κοινωφελή ιδρύματα και συλλόγους.

Την παράδοση πραγματοποίησαν οι αντίστοιχοι Αστυνομικοί Διευθυντές σε στελέχη των ιδρυμάτων, τα οποία εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές

Αρένες θανάτου στήνονται στον Βόλο

E-mail Εκτύπωση PDF

skiliaΝύχτα... Αργά... Σε κάποιο απομονωμένο μέρος, κατά προτίμηση περιφραγμένο. Εκεί στήνονται οι αρένες θανάτου, στις οποίες δύο οργισμένα σκυλιά, δίνουν μάχη σώμα με σώμα, πληγωμένα, για να γεμίσουν τις τσέπες των αφεντικών τους.
Κυνομαχίες. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Σε μια υποτυπώδη αρένα, κάνουν την εμφάνισή τους δύο οργισμένα σκυλιά, τα οποία τα αφεντικά τους κρατούν σφικτά με αλυσίδες, μέχρι να δοθεί το σήμα της έναρξης του αγώνα. Ενός αγώνα για τον πιο δυνατό.

4 ΝΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΤέσσερα οχήματα διερεύνησης τροχαίων ατυχημάτων
για τις υπηρεσίες Τροχαίας Περιφέρειας Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ

Την έγκριση συμβασιοποίησης έδωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Ενισχύουμε το αίσθημα ασφάλειας»

Με νέο εξοπλισμό μέσω του ΕΣΠΑ προμηθεύεται η Τροχαία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την έγκριση συμβασιοποίησης που έδωσε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Συγκεκριμένα πρόκειται για το έργο «Αυτοκίνητα - Οχήματα Ειδικής Χρήσης (Οχήματα Διερεύνησης Τροχαίων Ατυχημάτων)», συνολικού προϋπολογισμού 140.000,00 ευρώ.

Σε ετοιμότητα η Θεσσαλία για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα

E-mail Εκτύπωση PDF

vroxiΣε ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων καιρικών φαινομένων, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα από την Κυριακή αναμένεται επιδείνωση του καιρού με χιονοπτώσεις και παγετό σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, βροχές στα πεδινά και ισχυρούς ανέμους.

Μηνιαία δραστηριότητα Υπηρεσιών της Γ. Α. Δ.Π. Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

POLICE-1Κατά τη διάρκεια του μηνός Νοεμβρίου 2013, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων δικαιοδοσίας μας, καταγράφηκε η κάτωθι δραστηριότητα:

Συνελήφθησαν συνολικά (437) άτομα και ειδικότερα:

Εκδηλώσεις ενημέρωσης των δυνητικά εντασσόμενων εγκεκριμένων έργων του Προγράμματος Ενίσχυση ΜΜΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

aedepΣε συνέχεια της υπ' αρ. 7780/1996/Α2/30-10-2013 Απόφασης του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με την οποία, πέραν των άμεσα ενταγμένων έργων του Προγράμματος Ενίσχυση ΜΜΕ, παρασχέθηκε επιπλέον η δυνατότητα ενίσχυσης και στα έργα, τα οποία κατά την αξιολόγηση βαθμολογήθηκαν με βαθμό μεγαλύτερο του 50,

Σελίδα 37 από 63

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com