A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Να μην χρησιμοποιηθεί η ονομασία «φέτα» ή «τύπου φέτα» σε κανένα τυρί του Καναδά

E-mail Εκτύπωση PDF

agorasstosΖητούν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας που ενημέρωσαν τον περιφερειάρχη για τις θέσεις τους σχετικά με την προστασία της φέτας και τους βοσκοτόπους
Κ. Αγοραστός: Αναλαμβάνει πρωτοβουλία να συζητηθούν στο περιφερειακό συμβούλιο τα θέματα της κτηνοτροφίας – Προωθεί στους συναρμόδιους υπουργούς τις προτάσεις των κτηνοτρόφων

Χριστούγεννα στους δρόμους για τους αγρότες

E-mail Εκτύπωση PDF

trakterΗ κατάσχεση πρώτων κατοικιών, η φορολογία στα αγροτεμάχια, η υγεία, η παιδεία, η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική είναι μερικά από τα προβλήματα που αναγκάζουν για ακόμη μια χρονιά τους αγρότες να περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων στο δρόμο και στα μπλόκα.

Ε65. ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

E-mail Εκτύπωση PDF

e-65του Φώτη Αλεξάκου

Την ερχόμενη εβδομάδα κατατίθενται στη Βουλή, οι νέες αναθεωρημένες συμβάσεις για τους αυτοκινητόδρομους που θα κατασκευαστούν με αυτοχρηματοδότηση. Μεταξύ αυτών και του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας (Ε65). Όσον αφορά τον Ε65 προβλέπεται η κατασκευή μόνον των 80 - εύκολων κατασκευαστικά - χιλιομέτρων από τον Δομοκό μέχρι Τρίκαλα.

Που πάνε οι Θεσσαλοί Δημοτικοί αστυνομικοί

E-mail Εκτύπωση PDF

dimotiki-astinomiaΤους «φορείς υποδοχής» για τους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς ανακοίνωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μετά και την κατάργηση των δημοτικών αστυνομιών σε όλη τη χώρα.

Διαγράμμιση σε 310 χιλιόμετρα του οδικού δικτύου των Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΟ περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση για την προμήθεια των απαιτούμενων υλικών

Με 31.000 Kg λευκού ακρυλικού χρώματος διαγράμμισης οδών και 10.000 Kg υάλινων αντανακλαστικών σφαιριδίων («χάντρα»), προμηθεύεται η περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ (με ΦΠΑ), μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.

Κόπηκε η Ελλάδα στα δυο από σοβαρό τροχαίο στα Τέμπη

E-mail Εκτύπωση PDF

troxeoΈνας νεκρός, 11 τραυματίες, εκ των οποίων οι δυο σοβαρά.
Πανικός για άλλη μια φορά στη θανατηφόρα κοιλάδα των Τεμπών...

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ όταν ο οδηγός Ι.Χ. επιβατηγού αυτοκινήτου επιχείρησε προσπέραση σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Έρχονται χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

xioniaΟ χειμώνας έφτασε και το κύμα κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών φαίνεται πως ήρθε για να μείνει!
Με νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί πως τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν για τουλάχιστον 48 ώρες ακόμα.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην 29η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA 2013»

E-mail Εκτύπωση PDF

PHILOXENIA-1Στην 29η Τουριστική Έκθεση «PHILOXENIA 2013» συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα με την έκθεση «POLIS 2013» στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO της Θεσσαλονίκης, από 21 έως 24 Νοεμβρίου 2013. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν από την Υπουργό Τουρισμού κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεοδ. Καράογλου, επαγγελματιών και φορέων του τουρισμού, καθώς και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα

E-mail Εκτύπωση PDF

police-1Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 12.650 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 88 πακέτα καπνού, χωρίς την ειδική ένσημη φορολογική ταινία

Συνελήφθη, χθες (22-11-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 64χρονος ημεδαπός για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα και του νόμου περί όπλων.

Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα

E-mail Εκτύπωση PDF

keravnosΣε ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες τις Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων καιρικών φαινομένων, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, τις επόμενες μέρες αναμένεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και τις έντονες καταιγίδες και τους ισχυρούς ανέμους.

Σελίδα 38 από 63

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com