A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα Πολιτισμού στη Θεσσαλία

E-mail Εκτύπωση PDF

exelixiΚώστας Αγοραστός: «Ο Πολιτισμός είναι εθνικός πλούτος που πρέπει να προστατευθεί και αναδειχθεί »
Εφ΄όλης της ύλης συζήτηση για τα έργα Πολιτισμού της Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, της Γενικής Γραμματέως Υπουργείου Πολιτισμού κ.Λίνας Μενδώνη, της Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ.Καραλαριώτου, της Διευθύντριας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου κ.Βαλάκου και υπηρεσιακών παραγόντων Περιφέρειας και Υπουργείου.

Μεγάλης κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στα Φάρσαλα

E-mail Εκτύπωση PDF

police-1Μεγάλης κλίμακας αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες σε καταυλισμό ρομά στα Φάρσαλα Λάρισας και την ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

ΞΕΚΙΝΑ Ο ΑΝΤΙΛΥΣΣΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

alepouΕναέρια ρίψη αντιλυσσικών εμβολίων – δολωμάτων για αλεπούδες στις 19 και 20 Οκτωβρίου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ενημέρωση του κοινού ώστε αν αποφεύγεται η επαφή με τα δολώματα και με ύποπτα ζώα
Ξεκινούν το σαββατοκύριακο οι εμβολιασμοί από αέρα κατά της λύσσας για τις κόκκινες αλεπούδες, σε συνεργασία του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ RENEWING HEALTH O Κ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

RENEWING-HEALTH-1Ομιλητής σε ημερίδα για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Renewing Health στις Βρυξέλλες ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Οι καινοτόμες υπηρεσίες ηλεκτρονικής υγείας στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας, παρουσιάστηκαν στο ετήσιο θεματικό συνέδριο "Open Days" της Συνόδου Περιφερειών και Δήμων της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Μηνιαία δραστηριότητα Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

theqs-1Κατά τη διάρκεια του μηνός Σεπτεμβρίου 2013, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων δικαιοδοσίας μας, καταγράφηκε η κάτωθι δραστηριότητα:

Συνελήφθησαν συνολικά (504) άτομα και ειδικότερα:

Ευρείας κλίμακας αστυνομικές εξορμήσεις στους νομούς Μαγνησίας και Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση PDF

policeΕυρείας κλίμακας αστυνομικές εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες στους νομούς Μαγνησίας και Τρικάλων, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας
Στο πλαίσιο των εξορμήσεων συνελήφθησαν συνολικά (4) άτομα για διαφορά αδικήματα, όπως παραβάσεις του νόμου περί όπλων, δύο περιπτώσεις κλοπών και άλλα

Ευρείας κλίμακας αστυνομικές εξορμήσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

police-1Ευρείας κλίμακας αστυνομικές εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες στους νομούς Λάρισας και Καρδίτσας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας
Στο πλαίσιο των εξορμήσεων συνελήφθησαν συνολικά (16) άτομα για διαφορά αδικήματα, όπως παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων, καταδιωκτικά έγγραφα και άλλα.

Έναρξη του έργου: «Αναβάθμιση της γραμμής Λάρισα-Βόλος» από τον ΟΣΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

oseΤο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΣΕ ενέκρινε την ανάθεση του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΛΑΡΙΣΑ – ΒΟΛΟΣ», κατόπιν δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού έναντι συνολικού οικονομικού τιμήματος επτά εκατομμύριων εκατόν εβδομήντα πέντε χιλιάδων ΕΥΡΩ (7.175.000,00€).

Κ. Αγοραστός: "Αμαχητί σύμμαχοι δεν είμαστε κανενός"

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastos«Αμαχητί σύμμαχοι δεν είμαστε κανενός», σημείωσε στην παρέμβασή του στο Έκτακτο Συνέδριο της ΕΝ.Π.Ε. ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Όπως εξήγησε, επαναλαμβάνοντας τη φράση του, «εμείς έχουμε μια ευρεία μεγάλη συμμαχία υπέρ των πολιτών και είμαστε με τους ανθρώπους και όσο δίκαια, τίμια, συνετά, σοβαρά, υπεύθυνα μπορούμε και συνεργαζόμαστε, είμαστε σύμμαχοι. Αλλά επαναλαμβάνουμε για τρίτη φορά αμαχητί σύμμαχοι δεν είμαστε κανενός και για κανέναν».

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

idees-1Διαγωνισμός Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, τα Επιμελητήρια και τους Συνδέσμους Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας
Κώστας Αγοραστός: «Τολμούμε έναν πρότυπο διαγωνισμό ευελπιστώντας να έχουμε απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα»

Σελίδα 40 από 63

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com