A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

ΝΕΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastos-1Δημοπρατείται η προμήθεια και εγκατάσταση στεφανιογράφου για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο προϋπολογισμού 650.000 ευρώ μετά την έγκριση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Στηρίζουμε στην πράξη τα δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλίας»

Αστυνομικές εξορμήσεις στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΑστυνομικές εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας
Στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 7ημερο (από 11-09-2013 μέχρι και 17-09-2013) αστυνομικές εξορμήσεις σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συνάντηση Κώστα Αγοραστού με Δ.Σ. Ένωσης Νέων Αγροτών

E-mail Εκτύπωση PDF

enosiΣυνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με Δ.Σ. Ένωσης Νέων Αγροτών με αφορμή τη «Γιορτή Νέου Αγρότη» στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου στον Μόδεστο Λάρισας

Κώστας Αγοραστός: «Να αξιοποιήσουμε τις παραγωγικές δυνατότητες του θεσσαλικού κάμπου στηρίζοντας τους νέους αγρότες»

Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomia-1ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Κατά τη διάρκεια του μηνός Αυγούστου 2013, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων δικαιοδοσίας μας, καταγράφηκε η κάτωθι δραστηριότητα:

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

policeΜε αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα Τμήματα Τροχαίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας με στόχο την ασφαλή μετακίνηση και την προστασία των μαθητών από τροχαία ατυχήματα, έχει προγραμματίσει σειρά μέτρων, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού για την Οδική Ασφάλεια. Ειδικότερα, τα μέτρα αφορούν μεταξύ άλλων:

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας και προέδρου ΤΕΙ Θεσσαλίας για τα τρέχοντα ζητήματα στο ΤΕΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΤα τρέχοντα ζητήματα του ΤΕΙ Θεσσαλίας αλλά και η εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος για την περίοδο 2013-2014, ήταν το αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού και του προέδρου του ΤΕΙ κ. Παναγιώτη Γούλα. Το ζήτημα που κυριάρχησε ήταν εκείνο της σίτισης των φοιτητών στο οποίο έχει δημιουργηθεί πρόβλημα μετά την επιστροφή από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, της τροποποίησης του προϋπολογισμού του ΤΕΙ.

Αντίθετος ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στους πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΚώστας Αγοραστός: «Η Κυβέρνηση να δημιουργήσει ένα δίχτυ προστασίας για τους οικονομικά αδύναμους, για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και για τους συνεπείς και να παρατείνει την απαγόρευση των πλειστηριασμών»

Την αντίθεσή του εξέφρασε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στο ενδεχόμενο άρσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας σε συζήτηση που έγινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.

Μηνιαία δραστηριότητα Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomia-1Κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουλίου 2013, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων δικαιοδοσίας μας, καταγράφηκε η κάτωθι δραστηριότητα:

Συνελήφθησαν συνολικά (520) άτομα και ειδικότερα:

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΙΣΚΙΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

narkotikaΈρευνες και στην Καλαμπάκα
Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στον προαύλιο χώρο του Ο.ΚΑ.ΝΑ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αγοράς και πώλησης ναρκωτικών δισκίων
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 60 ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο

Έργα προϋπολογισμού 3,3 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Περιφέρεια Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΕγκρίσεις μελετών, τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 3.350.932,91€ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, υπό την προεδρία του περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού.

Σελίδα 41 από 63

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com