A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Από τη Γ.Α.Δ.Π.Θ. υπενθυμίζονται συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης ηλικιωμένων

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΜην ανοίγετε την πόρτα σας σε άγνωστα άτομα.
Να μην πείθεστε εύκολα από άτομα, τα οποία σας "πλησιάζουν" ως γνωστοί συγγενικών - φιλικών προσώπων.
Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε άγνωστα άτομα που επιχειρούν με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα να εισέλθουν στην οικία σας.

Το 2015 ολοκληρώνονται τα έργα στα Τέμπη

E-mail Εκτύπωση PDF

tempiΤην ιδιαίτερη σημασία της επανεκκίνησης των έργων στις σήραγγες των Τεμπών για τη χώρα αλλά και την περιοχή, υπογράμμισαν με την παρουσία τους στο εργοτάξιο του έργου ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Σταύρος Καλογιάννης και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Έργα και μελέτες ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΕγκρίσεις Τευχών Δημοπράτησης για έργα και μελέτες συνολικού προϋπολογισμού 2.897.442 € ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας υπό την προεδρία του περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού. Αναλυτικά:

Συλλήψεις για χρέη στη Θεσσαλία

E-mail Εκτύπωση PDF

silipsisΣυνελήφθη στα Φάρσαλα 63χρονος ημεδαπός. Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο συνολικού ύψους 45.438,17 ευρώ

Συνελήφθη, χθες το πρωί στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, 63χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο.

Λαμπτήρες νέας τεχνολογίας για τους δρόμου ΑΠ την ΠΘ

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastos-1Στην εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της τοποθέτησης λαμπτήρων φωτισμού νέας τεχνολογίας στο οδικό δίκτυο ευθύνης της στοχεύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Στην εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της τοποθέτησης λαμπτήρων φωτισμού νέας τεχνολογίας στο οδικό δίκτυο ευθύνης της, στοχεύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, επιθυμώντας να μειώσει το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και το κόστος συντήρησης. Σε παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε σε αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, αναπτύχθηκαν τα οφέλη των λαμπτήρων αυτών και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Μηνιαία δραστηριότητα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΚατά τη διάρκεια του μηνός Απριλίου 2013, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων δικαιοδοσίας μας, καταγράφηκε η κάτωθι δραστηριότητα:
Συνελήφθησαν συνολικά (488) άτομα και ειδικότερα:

Απεργούν οι Θεσσαλοί δημοσιογράφοι

E-mail Εκτύπωση PDF

apergiaΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας, συμμετέχει, την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, στην 24ωρη απεργία για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς του 2013.

Πασχαλινό ωράριο στα εμπορικά της Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

pasxaΑναλυτικά το ωράριο στις τέσσερις μεγάλες θεσσαλικές πόλεις:

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 1ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastos-1Με μεγάλη συμμετοχή φορέων και χρήσιμα συμπεράσματα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου Περιφερειακού Συνεδρίου για τη νέα Αναπτυξιακή Προγραμματική Περίοδο
Κώστας Αγοραστός: «Στη Θεσσαλία του μέλλοντος το ζητούμενο είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του. Για να πετύχουμε, η ατομική ευθύνη του καθενός πρέπει να αναχθεί σε εθνική ευθύνη»

800 προσλήψεις για τις σήραγγες των Τεμπών!

E-mail Εκτύπωση PDF

tempiΛίγο πριν συμπληρωθούν δύο χρόνια από τη μέρα που «πάγωσαν» οι εργασίες κατασκευής του αυτοκινητόδρομου που θα παρακάμπτει τα Τέμπη και τον Πλαταμώνα, έφτασε επιτέλους η στιγμή επανεκκίνησης των εργασιών.

Σελίδα 44 από 63

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com