A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας ενημερώνει τους υποψήφιους επενδυτές

E-mail Εκτύπωση PDF

trapezaΗ Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος (ΕΣΤΕ) και τον ΕΦΕΠΑΕ ενημερώνει τους υποψήφιους επενδυτές ότι η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων προκήρυξε το Πρόγραμμα:

Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας στο Γ.Ν. Λάρισας

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΕξασφαλίστηκε από εθνικούς πόρους η χρηματοδότηση της ΜΑΦ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας – Έτοιμη η Περιφέρεια Θεσσαλίας να εντάξει στο ΕΣΠΑ τον εξοπλισμό της

Κώστας Αγοραστός: «Ένα σημαντικό έργο που αναβαθμίζει το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας βρίσκει τον δρόμο του»

Κ. Καραμπάτσας: «Έργο μακράς πνοής, που αναβαθμίζει την δημόσια υγεία»

ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΒΕΠΕ του ΕΠΑΝ ΙΙ 2007-2013».

E-mail Εκτύπωση PDF

aedepΗ Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων προκήρυξε το Πρόγραμμα: «Μετεγκατάσταση επιχειρήσεων σε Β.Ε.ΠΕ. και Επιχειρηματικά Πάρκα».

Εξετάσεις για επί μακρόν διαμένοντες

E-mail Εκτύπωση PDF

ditiki thessaliaΗ Διεύθυνση Αλλοδαπών & Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει στους ενδιαφερόμενους για υπαγωγή στο καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος, αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών ότι, στις 27/4/2013,

Μηνιαία δραστηριότητα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΚατά τη διάρκεια του μηνός Μαρτίου 2013, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων δικαιοδοσίας μας, καταγράφηκε η κάτωθι δραστηριότητα:

Bουλευτές και πρώην υπουργοί πάνε για δήμαρχοι…

E-mail Εκτύπωση PDF

xartisΈκτορας Νασιώκας, Γιώργος Λαμπρούλης, Αστέριος Ροντούλης, Ηλίας Βλαχογιάννης και Δημήτρης Σιούφας ανακατεύουν την τράπουλα της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρώτοι τοπικοί άρχοντες στο χωριό θέλουν να ξαναγίνουν Θεσσαλοί βουλευτές που ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τα βουλευτικά έδρανα ή βρίσκονται ήδη εκτός Βουλής και να διεκδικήσουν τους δημαρχιακούς θώκους στις εκλογές του Ιουνίου το 2014.

Προμήθεια από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 44 ασθενοφόρων

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΚ. Αγοραστός: «Εξασφαλίζουμε τους πόρους, δημιουργούμε τη δυνατότητα βελτίωσης των υποδομών υγείας.
Η 5η Υγειονομική Περιφέρεια και το ΕΚΑΒ απομένει να τρέξουν τα έργα.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου θα γιορταστούν τα 70 χρόνια του ολοκαυτώματος του Μουζακίου

E-mail Εκτύπωση PDF

olokaftomaΑποφασίστηκε στη συνάντηση του Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού με τον πρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Μουζακιωτών κ. Κούτρα.
Τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Στέγης και του Συλλόγου απανταχού Μουζακιωτών κ. Στ. Κούτρας, συνοδευόμενος από τον ταμία του Συλλόγου κ. Νικ. Ντέμο.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

thessaliaΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθη χθες (27-03-2013) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών 34χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) χάρτινη συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1 γραμμαρίου.

Συμμετοχή σε εκδηλώσεις προβολής τοπικών προϊόντων της Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

periferiaΑπό την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, να συνδέσει τον Πρωτογενή και τον Δευτερογενή Τομέα με τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό, σχεδιάζονται σειρά εκδηλώσεων στις οποίες η Περιφέρεια Θεσσαλίας προτίθεται να συμμετάσχει.

Σελίδα 45 από 63

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com