A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Σύσκεψη στην Περιφέρεια για την σύνδεση της Ε-65 από το ύψος της Καλαμπάκας με την Εγνατία Οδό

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosAΚώστας Αγοραστός: «Συνεργαζόμαστε για να προετοιμάσουμε έργα για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας για τους πολίτες της Θεσσαλίας»

Η ΕΛ.ΑΣ για την αποτροπή της απόδρασης από τις Φυλακές Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση PDF

elikopteroAΤην 16.45 ώρα χθες (24.02.2013) ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν εκτός από τον χειριστή και το μηχανικό (ημεδαποί) ένας ακόμα ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, προσέγγισε τον προαύλιο χώρο της Φυλακής Τρικάλων, την ώρα του προαυλισμού των κρατουμένων.

Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΑπό τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, από σήμερα Παρασκευή (22-02-2013) και ώρα 13.45 μέχρι τη Δευτέρα (25-02-2013) και ώρα 13.45,

Συνάντηση φορέων για τις βιώσιμες μεταφορές

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosAΚώστας Αγοραστός: «Μέσα μεταφοράς οικονομικά προσιτά, αποδοτικά, που παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες

Στην έκθεση τουρισμού «HOLIDAY WORLD» στην Πράγα η Περιφέρεια Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

aprgaAΣτην επαγγελματική έκθεση τουρισμού «HOLIDAY WORLD» συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας η οποία αποτελεί την πιο σημαντική έκθεση της κεντρικής Ευρώπης. Ταξιδιωτικά γραφεία, εθνικά γραφεία τουρισμού και άλλες υπηρεσίες της τουριστικής βιομηχανίας συμμετείχαν στην 22η Διεθνή Έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα (Τσεχία) από 7 έως 10 Φεβρουαρίου.

Εξαρθρώθηκαν στη Λάρισα δύο εγκληματικές οργανώσεις διακίνησης ναρκωτικών

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaAΤαυτοποιήθηκαν ως «εγκέφαλοι» αυτών των οργανώσεων, ένας 50χρονος ημεδαπός και ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, έγκλειστοι στις Φυλακές Πατρών, ενώ ακόμη πέντε (5) κατηγορούμενοι είναι κρατούμενοι σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας, όλοι για εμπορία ναρκωτικών

Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΑπό τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, από σήμερα (11-02-2013) και ώρα 13.45 μέχρι την Τετάρτη (13-02-2013) και ώρα 13.45,

Κοινή συνέντευξη τύπου και συμπαράσταση στους αγρότες στον κόμβο της Νίκαιας

E-mail Εκτύπωση PDF

sirizaΤο Σάββατο 09/02/2013 οι Θεσσαλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Δημήτρης Γελαλής (Λάρισας), Παναγιώτα Δριτσέλη (Τρικάλων), Νίκος Μιχαλάκης (Καρδίτσας) και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος (Μαγνησίας) παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου με θέμα: «Αγροτικές κινητοποιήσεις, αιτήματα αγροτών και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ».

Το προεδρείο του Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. στη Γ.Σ. της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Λάρισας

E-mail Εκτύπωση PDF

olteeAΤην Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Λάρισας στο αμφιθέατρο κτιριακού του σχολικού συγκροτήματος του 1ου ΕΠΑ.Λ. Λάρισας.

Σύσκεψη περιφερειάρχη με τα στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΚώστας Αγοραστός: «Συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τη δουλειά, που κάνουμε για να υπάρξουν απτά αποτελέσματα στην κοινωνία και την τοπική οικονομία»

Σελίδα 47 από 63

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com