A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΜΜΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΕπιστολή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ενόψει της προκήρυξης νέων δράσεων για τις ΜΜΕ στη Θεσσαλία

Μηνιαία δραστηριότητα υφισταμένων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Π. Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaAΚατά τη διάρκεια του μηνός ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες των Α.Δ. δικαιοδοσίας μας, καταγράφηκε η κάτωθι δραστηριότητα:

Συνάντηση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΚώστας Αγοραστός: «Στη Θεσσαλία υπάρχει μια θετική αλλαγή και μια ανατρεπτική λειτουργία που δημιουργεί ελπίδα για το μέλλον»

Αστυνομικές Εξορμήσεις στη Θεσσαλία

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΑστυνομικές εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκαν χθες (29-12-2012) το βράδυ μέχρι και (30-12-2012) νωρίς το πρωί, αστυνομικές εξορμήσεις σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΛΑΡΙΣΑ :Είχαν στήσει λέσχη

E-mail Εκτύπωση PDF

tzogosΣυνελήφθησαν η προσωρινά υπεύθυνη και μια υπάλληλος του καταστήματος, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του 

Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο παίκτες που κατελήφθησαν επ' αυτοφώρω να συμμετέχουν στα τυχερά παίγνια

Σύσκεψη για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

periferia

Κώστας Αγοραστός: «Η αιρετή Περιφέρεια σηκώνει το βάρος της τουριστικής προβολής της Θεσσαλίας. Χρειάζεται όμως ένα βήμα συνεισφοράς απ’ όλους»

Τον συντονισμό των υπηρεσιών και των φορέων του τουρισμού ζήτησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σε σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων στην έδρα της Περιφέρειας.

Ενημερωτική εκδήλωση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosAΚ. Αγοραστός: «Δύναμη ελπίδας το ΕΣΠΑ για τη Θεσσαλία. Κάθε έργο του ΕΣΠΑ δημιουργεί μόχλευση στην τοπική κοινωνία και οικονομία και στηρίζει θέσεις εργασίας»

Σε ότι αφορά στην πρόοδο του Προγράμματος Ε.Σ.Π.Α. στη Θεσσαλία, σας αναφέρουμε ότι σήμερα (στοιχεία 15/12/2012) ισχύουν τα ακόλουθα:

Διαμέρισμα ’’λέσχη πόκερ’’ στη Λάρισα

E-mail Εκτύπωση PDF

tzogosAΕντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας διαμέρισμα, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια στη Λάρισα

Κατασχέθηκαν πάνω από 50 κιλά χασίς!

E-mail Εκτύπωση PDF

volosAΗ πολυήμερη παρακολούθηση και οι πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, τους οδήγησαν στην εξάρθρωση κυκλώματος που διακινούσε κι εξήγαγε ναρκωτικά από την Ελλάδα σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης.

Βόλος: Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση

E-mail Εκτύπωση PDF

volosΕξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που εμπλέκεται σε απάτες μέσω παράνομου στοιχήματος και τυχερών παιγνίων, καθώς και «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» 

Συνελήφθησαν σε Βόλο και Θεσσαλονίκη συνολικά (44) άτομα, από τα οποία (26) είναι μέλη της οργάνωσης, ενώ (3) από αυτά αποτελούν την «αρχηγική ομάδα»

Σελίδα 51 από 63

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

12ο_Afisa.jpg

2_2.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com