A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Βγήκαν τα τρακτέρ στην Καρδίτσα

E-mail Εκτύπωση PDF

trakterΤα τρακτέρ στους δρόμους κατέβασαν τη Δευτέρα οι αγρότες της Καρδίτσας, προχωρώντας σε 24ωρο προειδοποιητικό συλλαλητήριο.

Οι αγρότες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρόμενοι για τη διάλυση της αγροτικής παραγωγής και την επαπειλούμενη εξαφάνιση του αγροτικού κόσμου.

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα Οδικής Ασφάλειας

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaSΗ Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά την διάρκεια του μηνός Νοεμβρίου 2012, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Λάρισας, Μαγνησίας Τρικάλων και Καρδίτσας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Αστυνομικές εξορμήσεις στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

peripolikoΣτο πλαίσιο ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκαν την (30-11-2012) και κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, αστυνομικές εξορμήσεις σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στις εξορμήσεις αυτές συμμετείχαν οι κατά τόπους Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ., Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), Δίωξης Ναρκωτικών κ.λπ. από το προσωπικό των αρμόδιων Αστυνομικών Διευθύνσεων.

Αστυνομικό Δελτίο

E-mail Εκτύπωση PDF

Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων και σπόρων κάνναβης συνολικού βάρους περίπου 185 γραμμαρίων

ASTDIASΣυνελήφθη, χθες (28-11-2012) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, 34χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων και σπόρων κάνναβης.

Ξεκίνησε η δωρεάν διανομή τροφίμων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF
agorastosA

Κώστας Αγοραστός: «86,5 χιλιάδες συμπολίτες μας στη Θεσσαλία οι ωφελούμενοι του προγράμματος»

Ξεκίνησε η δωρεάν διανομή τροφίμων, μέσω του προγράμματος Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, σε απόρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που φτάνουν τους 86.459 περίπου δικαιούχους σε όλη τη Θεσσαλία. Η διανομή των προϊόντων γίνεται σε 86 φορείς σε όλη τη Θεσσαλία οι οποίοι στη συνέχεια τα διανέμουν σε άπορα μέλη τους.

Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός, για κατοχή λαθραίων τσιγάρων

E-mail Εκτύπωση PDF

Κατασχέθηκαν συνολικά 1.267 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών

lathreaΣυνελήφθη χθες (23-11-2012) το βράδυ στους Σοφάδες Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Τα αγροτικά θέματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο

E-mail Εκτύπωση PDF

kapnosΗ παράταξη της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» έφερε πρόταση συζήτησης σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για θέματα που αφορούν στους αγρότες και στην αγροτική ανάπτυξη, τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης της περιφέρειάς μας, και πλήττουν δραματικά το αγροτικό εισόδημα.

Δικογραφία για παράνομη εμπορία και διακίνηση φιαλών υγραερίου

E-mail Εκτύπωση PDF

astΣχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών για παράνομη εμπορία και διακίνηση φιαλών υγραερίου 

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο κατάστημα και τις εγκαταστάσεις της εταιρείας των δραστών στην Καρδίτσα συνολικά (2.714) φιάλες υγραερίου, οι οποίες διακινούνταν παραποιημένες με το λογότυπο επώνυμων εταιρειών

ΓΑΔΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Μεγάλη επιτυχία της Ασφάλειας Λάρισας

E-mail Εκτύπωση PDF

astAΕξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στην προμήθεια και την κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων 

Στην εγκληματική ομάδα συμμετείχαν δυο άτομα, ενώ σε βάρος δύο ακόμα ατόμων προέκυψαν στοιχεία για εμπλοκή τους σε άλλα αδικήματα

Τοποθέτηση περιφερειάρχη για τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΚώστας Αγοραστός: «Η ανεργία είναι η μεγαλύτερη κοινωνική αδικία και το μεγαλύτερο κοινωνικό έγκλημα»

Βρισκόμαστε σήμερα  σε μία κρίσιμη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο  Θεσσαλίας, τη στιγμή που το Υπουργείο έχει δώσει τις  σχετικές   διευκρινήσεις, και έχει απαντήσει στα  ερωτήματα που έχουν τεθεί από τους εμπλεκόμενους φορείς  και αφορούν τη διαδικασία της διαθεσιμότητας των δημοσίων  υπαλλήλων.

Σελίδα 52 από 63

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com