A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

11 κιλά κάνναβης κρυμμένα σε δέντρα!

E-mail Εκτύπωση PDF

kanaviΣυνελήφθησαν δύο ημεδαποί για διακίνηση πάνω από (11) κιλά κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας. 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία περιλαμβάνει κι έναν ακόμη συνεργό τους, αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας.

Συνελήφθη 59χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

E-mail Εκτύπωση PDF

astiAΣε έρευνες που έγιναν σε δύο οικίες του συλληφθέντος σε Βόλο και Καρδίτσα βρέθηκαν πάνω από (300) γραμμάρια ηρωίνης, (3) ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των (35.000) ευρώ, προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών.

Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

astinAΔίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών (3) ατόμων που συνελήφθησαν προχθές (15-11-2012) τα ξημερώματα, στο Βόλο, για κατοχή δύο (2) αυτοσχέδιων εμπρηστικών - εκρηκτικών βομβών «μολότοφ» και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων Πρόκειται για τους:

Συλλήψεις στον Βόλο για «μολότοφ» και είδη οπλισμού

E-mail Εκτύπωση PDF

volosΣυνελήφθησαν στο Βόλο τρεις (3) ημεδαποί, για κατοχή δύο (2) αυτοσχέδιων εμπρηστικών - εκρηκτικών βομβών - «μολότοφ» και ειδών οπλισμού

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών υλών

Οι αστυνομικοί φοράνε ληγμένα αλεξίσφαιρα

E-mail Εκτύπωση PDF

ellasΑνακοίνωση – καταγγελία εξέδωσε η ένωση αστυνομικών Λάρισας κάνοντας λόγο για σημαντικές ελλείψεις που υπάρχουν στην υπηρεσία τους. Συγκεκριμένα επισημαίνουν ότι η πλειοψηφία των αστυνομικών φοράνε αλεξίσφαιρα γιλέκα στα οποία έχει παρέλθει ο χρόνος ζωής τους.

Άρση Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα Τέμπη

E-mail Εκτύπωση PDF

tempiΑπό τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας από την 20:00 ώρα σήμερα (08-11-2012) αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, δεδομένου ότι οι εργασίες καθαρισμού - συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας ολοκληρώθηκαν συντομότερα από την αρχικώς καθορισθείσα ημερομηνία.

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα Οδικής Ασφάλειας

E-mail Εκτύπωση PDF

troxeaΗ Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης μηνός Οκτωβρίου 2012, για τους Νομούς Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Μηνιαία δραστηριότητα Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Π. Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaK(Συλλήψεις-Εξιχνιάσεις-Εξαρθρώσεις-Κατασχέσεις)

Κατά τη διάρκεια του μηνός ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Π. Θεσσαλίας (Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας) καταγράφηκε η κάτωθι δραστηριότητα:

Απαγόρευση κυκλοφορίας Οχημάτων στην Κοιλάδα των Τεμπών

E-mail Εκτύπωση PDF

tempiΑπό τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων εντός της Κοιλάδας των Τεμπών, λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού – συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας, κατά το χρονικό διάστημα:

Σύσκεψη φορέων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το κλείσιμο Τεμπών

E-mail Εκτύπωση PDF

egnatiaBΚώστας Αγοραστός: «Το εναλλακτικό δίκτυο δεν έχει σχεδιαστεί να αντέξει τέτοιες επιβαρύνσεις. Για άλλη μια φορά το κράτος δεν έχει καταβάλει τους πόρους για τη συντήρηση του οδικού δικτύου»

Σύσκεψη φορέων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και η κατά το δυνατόν αποφυγή της ταλαιπωρίας των οδηγών εξαιτίας του κλεισίματος των Τεμπών, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην αίθουσα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, υπό τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.

Σελίδα 53 από 63

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

12ο_Afisa.jpg

2_2.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com