A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Συνελήφθη 49χρονος ιερέας ο οποίος κατείχε παράνομα εκκλησιαστική εικόνα

E-mail Εκτύπωση PDF

eikonaAΣυνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (30-10-2012) στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 49χρονος ημεδαπός, ιερέας, ο οποίος κατείχε παράνομα εκκλησιαστική εικόνα που υπάγεται στο νόμο περί προστασίας αρχαιοτήτων.

Ηλεκτρονική πορνεία

E-mail Εκτύπωση PDF

porniaΑναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές άγνωστοι δράστες, οι οποίοι προωθούν γυναίκες στην πορνεία, μέσω ηλεκτρονικής ιστοσελίδας

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για μαστροπεία

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, αστυνομικός προσποιούμενος τον «πελάτη» έκλεισε ερωτικό ραντεβού, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, με 19χρονη αλλοδαπή, σε ξενοδοχείο του Βόλου

Κλειστά τα Τέμπη από 5 έως 9 Νοεμβρίου για εργασίες συντήρησης

E-mail Εκτύπωση PDF

tempiΚλειστή θα είναι η κοιλάδα των Τεμπών από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, από τις 7 πμ έως τις 8 μμ λόγω εργασιών συντήρησης.

Μάρκετινγκ του τόπου για προβολή της Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

meteoraΤην «επιστράτευση» της πλούσιας πολιτισμικής κληρονομιάς και της γαστρονομικής παράδοσης της Θεσσαλίας, με «εργαλείο» το μάρκετινγκ του τόπου, προτείνουν δύο ερευνητές για την προβολή κι ανάδειξη της περιοχής.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

E-mail Εκτύπωση PDF

kairosΜεταβολή του καιρού αναμένεται από το Σάββατο, που θα επηρεάσει και τη Θεσσαλία, αν και το θερμόμετρο θα βρίσκεται σχετικά σε ψηλά επίπεδα.

Κύρια χαρακτηριστικά της μεταβολής του καιρού θα είναι οι κατά τόπους έντονες βροχές και καταιγίδες, καθώς και οι ενισχυμένοι νότιοι άνεμοι.

Ιερέας θέλησε να πουλήσει εικόνες αντί του ποσού των 450.000 Ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF

eikonesAΣυνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να πουλήσουν σε αστυνομικό, εκκλησιαστικές εικόνες, έναντι του χρηματικού ποσού των 450.000 ευρώ.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Κατασχέθηκαν εννέα (9) συνολικά εικόνες, πέντε (5) από τις οποίες χρονολογούνται στον 18ο αιώνα, εκκλησιαστικά σκεύη, φορητοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα κ.α.

Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

astinomia

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στην προσαγωγή μαθητών Λυκείου στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, ανακοινώνονται τα εξής:

Εκδήλωση για τον εορτασμό της “Ημέρας της Αστυνομίας”

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaAΣτο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (20-10-2012) με μέριμνα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, η εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Ένοπλη Ληστεία στον Πυργετό Λάρισας

E-mail Εκτύπωση PDF

listiaΣε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων -4- αγνώστων δραστών ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στον Πυργετό Λάρισας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων -4- αγνώστων δραστών ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στον Πυργετό Λάρισας.

Εξιχνιάστηκαν (27) περιπτώσεις εμπρησμών

E-mail Εκτύπωση PDF
empristesAΣυνελήφθη 44χρονος ημεδαπός, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, για εμπρησμούς κατ' εξακολούθηση.

Οι περιπτώσεις αφορούν τον εμπρησμό (23) οχημάτων, (2) τροχόσπιτων και (2) βαρκών.

Σελίδα 54 από 63

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

12ο_Afisa.jpg

2_2.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com