A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

sirizaΗ υποχρηματοδότηση και οι περικοπές  θέτουν σε κίνδυνο την λειτουργία του

Ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Τρικάλων Δριτσέλη Παναγιώτα κατέθεσαν ερώτηση στον Υπουργό Παιδείας σε σχέση με το θέμα της υποχρηματοδότησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Βόλος: Συνελήφθησαν τρία -3- άτομα για διενέργεια τυχερών παιχνιδιών

E-mail Εκτύπωση PDF

Κατασχέθηκαν συνολικά δεκαέξι -16- συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών

IpΣυνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες (15-10-2012) στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, τρία -3- άτομα, δύο ημεδαπές ηλικίας 53 και 23 ετών αντίστοιχα και ένας 54χρονος ημεδαπός, για διενέργεια τυχερών παιγνίων σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Βόλο.

Καλλιεργούσε παραισθησιογόνα μανιτάρια

E-mail Εκτύπωση PDF

manitariaΜε οδηγίες και υλικά που παρήγγειλε από την Ολλανδία μέσω διαδικτύου, μανιτάρια ένας νεαρός στη Λάρισα

Έναν 23χρονο Έλληνα, ο οποίος, μεταξύ άλλων, καλλιεργούσε παραισθησιογόνα μανιτάρια μέσω διαδικτύου, συνέλαβε η αστυνομία στη Λάρισα.

Από το Βόλο... στην Αθήνα με τα πόδια

E-mail Εκτύπωση PDF

magnisiaΈναν πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας για τα Μνημόνια διάλεξαν επαγγελματοβιοτέχνες του Βόλου, οι οποίοι ξεκίνησαν σήμερα πορεία με τα πόδια και σκοπεύουν να φτάσουν στην Αθήνα (και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος) σε έντεκα μέρες, στις 23 Οκτωβρίου, για να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στη Βουλή.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες στην πόλη της Λάρισας

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΣχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε -5- υπηκόων Αλβανίας και συνελήφθη ο ένας εξ αυτών λόγω διοικητικού μέτρου σε βάρος του

Μηνιαία δραστηριότητα υφισταμένων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Π. Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaAΚατά τη διάρκεια του μηνός ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Π. Θεσσαλίας (Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας) καταγράφηκε η κάτωθι δραστηριότητα:

Συνελήφθησαν συνολικά  (419) άτομα και ειδικότερα:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

taasΑνακοινώνεται ότι:

Την Τρίτη 09 Οκτωβρίου 2012, κατά την Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων (ΤΑΑΣ) "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ -2012", Θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνάς, σε όλη την επικράτεια, όπως παρακάτω:

Mε αργούς ρυθμούς η Τρικάλων-Λαμίας

E-mail Εκτύπωση PDF

dromosΤο υπουργείο Ανάπτυξης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επανεκκίνηση των τεσσάρων μεγάλων οδικών έργων από το νέο έτος και μετά. Ωστόσο υπάρχουν και άλλα οδικά έργα που χρήζουν βελτιώσεων όπως ο δρόμος Τρικάλων – Καρδίτσας αλλά και το τμήμα Νέο Μοναστήρι-Σοφάδες το οποίο χρησιμοποιούν αρκετοί Τρικαλινοί για τις μετακινήσεις από και προς την Αθήνα.

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με Ομοσπονδίες Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών

E-mail Εκτύπωση PDF

Κώστας Αγοραστός: «Να μην διαρραγεί άλλο ο κοινωνικός ιστός»

agorastosΤην έντονη αντίθεσή τους στις νέες περικοπές που εξήγγειλε η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών εξέφρασαν οι πρόεδροι και τα μέλη των Ομοσπονδιών Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών, σε συνάντηση που είχαν σήμερα με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.

Σάλλας στη Λάρισα: Θα στηρίξουμε τον αγροτικό κόσμο

E-mail Εκτύπωση PDF

Και στην Καλαμπάκα ο πρόεδρος της ΑΤΕ και της Τράπεζας Πειραιώς

sallasΤην εκτίμηση ότι μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου θα πρέπει να έχει τουλάχιστον ολοκληρωθεί η διαδικασία για το με ποιους όρους θα γίνει η ανακεφαλαιοποίηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, εξέφρασε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας.

Σελίδα 55 από 63

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

12ο_Afisa.jpg

2_2.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com