A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Ενθαρρυντικά τα πρώτα στοιχεία από τις αφίξεις τουριστών από τη Ρωσία στη Θεσσαλία

E-mail Εκτύπωση PDF

rossia«Κλειδώνει πτήση τσάρτερ από Αγία Πετρούπολη για το αεροδρόμιο της Σκιάθου για το επόμενο καλοκαίρι»

Ενθαρρυντικά ήταν τα πρώτα μετρήσιμα στοιχεία από τις αφίξεις τουριστών από τη Ρωσία στη Θεσσαλία μετά την καμπάνια προβολής της αιρετής Περιφέρειας που ξεκίνησε πέρσι το χειμώνα και συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Περιφερειακό Συμβούλιο: ΟΧΙ στο Λιγνίτη

E-mail Εκτύπωση PDF

sumvoulioA«Είμαστε κάθετα αντίθετοι και παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργείου ότι δεν υπάρχει θέμα, εμείς δεν εφησυχάζουμε»

Το θέμα της εκμετάλλευσης των λιγνιτικών κοιτασμάτων στην Ελασσόνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Δομένικου εμφανίζεται συχνά πυκνά στο προσκήνιο από την εκάστοτε κυβέρνηση και μετά εγκαταλείπεται. Εμείς τεθήκαμε εξαρχής κατηγορηματικά αντίθετοι σε κάθε διαδικασία εξόρυξης λιγνίτη και το έχουμε κάνει ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση.

Συνελήφθη 36χρονoς άνεργος στη Λάρισα για οφειλές προς το Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

silipsiΣυνελήφθη, σήμερα το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας , ένας 36χρονος ημεδαπός, άνεργος, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Καταργούνται τα μισά Ειρηνοδικεία

E-mail Εκτύπωση PDF

edranaΣυγχώνευση των Ειρηνοδικείων της χώρας κατά 50% θα προχωρήσει σύμφωνα με διάταγμα του υπ. Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτη που κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σύμφωνα με το σχέδιο διατάγματος 150 Ειρηνοδικεία από τα 301 των 17 εφετειακών περιφερειών της χώρας συγχωνεύονται.

Συλλήψεις για σωματεμπορία

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΣυνελήφθησαν δύο ημεδαποί για τα κατά περίπτωση σε βάρος τους αδικήματα της σωματεμπορίας από κοινού και κατ' επάγγελμα και της παράβασης του Ν. Περί Όπλων

Οι συλληφθέντες προωθούσαν στην πορνεία δύο ανήλικες αλλοδαπές, υπηκόους Αλβανίας και Ρουμανίας αντίστοιχα, κανονίζοντας ερωτικά "ραντεβού" με πελάτες στις οικίες τους ή σε ξενοδοχεία της πόλης της Λάρισας

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ακόμη -3- ημεδαπών, ιδιοκτητών των εν λόγω ξενοδοχείων

Συνελήφθη 43χρονoς ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

silipsiΕκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο συνολικού ύψους 52.675,30 ευρώ

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (30.08.2012) στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 43χρονος ημεδαπός, νόμιμος εκπρόσωπος και πρόεδρος επιχείρησης, για οφειλές προς το Δημόσιο (μη απόδοση Φ.Π.Α.).

Στόχος η ακτοπλοϊκή σύνδεση Βόλου-Σμύρνης

E-mail Εκτύπωση PDF

volosΤη δημιουργία ακτοπλοϊκής γραμμής Βόλου-Σμύρνης, καθώς και τη δημιουργία δρομολογίων κρουαζιέρας που θα συνδέουν τα δύο λιμάνια του Αιγαίου με άλλα τόσο στο ομώνυμο πέλαγος, όσο και στη Μαύρη Θάλασσα, θα επιδιώξει η βολιώτικη αντιπροσωπεία που θα βρεθεί από αύριο Πέμπτη στην τουρκική μεγαλούπολη.

Χασισόδεντρα σε οικία στην Λάρισα

E-mail Εκτύπωση PDF

fitiaΣυνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στην Λάρισα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, 55χρονος Λαρισαίος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση εμπορίας ανθρώπων

E-mail Εκτύπωση PDF

astynomiaΣυνελήφθησαν (3) αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας ως μέλη του «κυκλώματος», ενώ αναζητούνται τουλάχιστον άλλοι επτά (7) συνεργοί τους.

Τα μέλη του κυκλώματος εντόπιζαν άτομα με δεινή οικονομική κατάσταση στη Βουλγαρία και με το πρόσχημα εύρεσης εργασίας τα προωθούσαν για επαιτεία σε ευρωπαϊκές χώρες.

Χρησιμοποιούσαν «σκληρή» σωματική βία και απειλές σε βάρος των θυμάτων, ενώ τους αποσπούσαν όλα τα χρήματα και τους έδιναν μόνο την απαραίτητη τροφή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF
astynomiaΣτο πλαίσιο των ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση εμπρησμού οχημάτων στη θέση «Παπά Νερό» στον Άγιο Ιωάννη Μαγνησίας, παρακαλείται όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 24210-76995 ή το 100 της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Σελίδα 56 από 63

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

12ο_Afisa.jpg

2_2.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com