A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε φορτηγά

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaAΕξαρθρώθηκε τριμελής εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές φορτηγών αυτοκινήτων από λατομεία, εργοτάξια και συναφείς επιχειρήσεις 

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, μέλη της εγκληματικής ομάδας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και αντίστασης

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη συνεργού τους, αρχηγικού μέλους της ομάδας

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών φορτηγών που τελέστηκαν κατά το τελευταίο τετράμηνο

Σύσκεψη για την προστασία των δασικών εκτάσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

siskepsiΣύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο της Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπης Γερακούδη με θέμα την κατάσταση που διαμορφώθηκε τις τελευταίες ημέρες με τις πυρκαγιές σε συγκεκριμένες περιοχές του Ν. Λάρισας.

Ξανάρχισαν οι εργασίες στα Τέμπη

E-mail Εκτύπωση PDF
Προβλήματα στην Ε65

tempiΗ εξεύρεση λύσης στην ολοκλήρωση των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων αποτελεί μονόδρομο για την κυβέρνηση καθώς αν το θέμα δεν λυθεί μέχρι το τέλος του έτους τότε αρχίζουν τα πολύ δύσκολα, καθώς θα αρχίσουν να καταπίπτουν οι ρήτρες που υπάρχουν για τα μεγάλα αυτά έργα.

Στους 746.714 ο πληθυσμός της Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF
statistikiΣε 9.903.268 ανέρχεται ο νόμιμος πληθυσμός της χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).

Πρόκειται για τον αριθμό των δημοτών κάθε Δήμου της Χώρας, ανά Δημοτική Ενότητα, όπως αυτά προέκυψαν από την Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2011.

Συνεργασία για την Τουριστική Ανάπτυξη

E-mail Εκτύπωση PDF
Την αναγκαιότητα συνεργασίας και συντονισμού, προκειμένου να χαραχθεί μια ευρύτερη και συνεκτική στρατηγική η οποία θα προβάλλει ισόρροπα και με σεβασμό της ιδιαιτερότητας κάθε περιφέρειας αλλά και την Ελλάδα στο σύνολο της, τονίζει η Υπουργός Τουρισμού, κ. Ολ. Κεφαλογιάννη, σε επιστολή της προς τη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπη Γερακούδη.

Αναλυτικά η κ. Κεφαλογιάννη σημειώνει τα εξής:

«tourismosA Αγαπητέ, κύριε Γενικέ,

Ο δύσκολος στόχος της εξόδου της χώρας από την κρίση υπαγορεύει την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των παραγωγικών μας πλεονεκτημάτων.

Καμία ευκαιρία ανάπτυξης, δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί και να πάει χαμένη.

Ειδικά στον Τουρισμό, έναν κλάδο με δυναμικό ρόλο στην παραγωγή θέσεων εργασίας και εισοδήματος, στον οποίο συνολικά η οικονομία μας στηρίζει τις ελπίδες της για ανάκαμψη.

Αίτημα της Περιφέρειας για εξόφληση των μεταφορέων

E-mail Εκτύπωση PDF
agorastosΕπιστολή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας προς τον Υπουργό οικονομικών για την εξόφληση των οφειλών για τη μεταφορά μαθητών της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Αναβάθμιση ΚΕΘΕΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
agorastosΈγκριση συμβασιοποίησης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΚΕ.Θ.Ε.Α. – Έξοδος στη Λάρισα προϋπολογισμού 600.000 €

Δήλωση της Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας

E-mail Εκτύπωση PDF
gerakoudiΜε αφορμή την χθεσινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας κ. Καλλιόπη Γερακούδη, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Βάζουν λουκέτο 10 θεσσαλικές Δ.Ο.Υ.

E-mail Εκτύπωση PDF

klinounΣτις 200 ανέρχονται οι εφορίες οι οποίες θα συγχωνευθούν ή θα κλείσουν το επόμενο διάστημα. Το πρώτο κύμα των καταργήσεων θα ξεκινήσει το Σεπτέμβρη και θα περιλαμβάνει το κλείσιμο 14 εφοριών.

Εισήγαγαν και διακινούσαν ναρκωτικά σε σωφρονιστικά καταστήματα.

E-mail Εκτύπωση PDF

sofronistikoA

Για την εξάρθρωση τωνκυκλωμάτων συνεργάστηκαν Υπηρεσίες των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας και η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος.

Ταυτοποιήθηκε ως «εγκέφαλος» της μιας εγκληματικής οργάνωσης, ένας 37χρονος ημεδαπός, έγκλειστος στις Φυλακές Αλικαρνασσού για κλοπές και ληστείες.

Ένας 43χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος των Φυλακών Τρικάλων είχε «κεντρικό ρόλο» και στις δύο εγκληματικές οργανώσεις.

Σελίδα 57 από 63

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com