A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Επικοινωνία περιφερειάρχη Θεσσαλίας με Υπουργό Περιβάλλοντος για το θέμα του λιγνίτη

E-mail Εκτύπωση PDF
Κώστας Αγοραστός: «Η εξόρυξη λιγνίτη στη Θεσσαλία αποτελεί κόκκινη γραμμή»

agorastosΆμεση ήταν η αντίδραση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστού στις διαρροές από κύκλους του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ότι εξετάζεται το ζήτημα τις εξόρυξης λιγνίτη στην περιοχή της Ελασσόνας. Ο κ. Αγοραστός επικοινώνησε με τον υπουργό κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο και του εξέφρασε την πάγια θέση όλων ανεξαρτήτως των Θεσσαλών η οποία είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε εκμετάλλευση λιγωτικών κοιτασμάτων στην περιοχή.

Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για τον ένα χρόνο υλοποίησης του ΕΣΠΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
Κώστας Αγοραστός: «Με ενότητα συνεργασία, συνέργεια και πολλή δουλειά ανεβάσαμε την απορροφητικότητα στο 43% παρά τη βαθειά ύφεση»

«Καμιά απένταξη – 1500 νέες θέσεις εργασίας – κανονική εκτέλεση των έργων»

espaΣτο εντυπωσιακό ποσοστό του 43,4 %έφθασε η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας σε ένα χρόνο-από τον περσινό Ιούλιο μέχρι και φέτος-στο διάστημα που την διαχείριση του ανέλαβε η αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας, έναντι 24,5 % που ήταν, όταν παρέλαβε την σκυτάλη της διαχείρισης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Παράλληλα δε δημιουργήθηκαν και 1500 θέσεις εργασίας σχετικές μόνο με τα έργα του ΕΣΠΑ.

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας

E-mail Εκτύπωση PDF

kaliergiesAΕξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που καλλιεργούσε ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό δενδρυλλίων κάνναβης σε δυσπρόσιτη, δύσβατη δασική περιοχή της Ρεντίνας του Δήμου Σοφάδων Καρδίτσας.

Έχουν εντοπιστεί και εκριζωθεί μέχρι στιγμής εννέα (9) φυτείες με περισσότερα από 4.000 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5μ.

Συνελήφθη ένα από τα «αρχηγικά» μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που είχε κεντρικό ρόλο καθοδηγητή – επιτηρητή.

Λάρισα: Θάνατος ασθενούς... ελλείψει γιατρών

E-mail Εκτύπωση PDF
panepistimiakoΟ θάνατος Λαρισαίου ασθενούς σφράγισε με τραγικό τρόπο τη γνωστή υπόθεση της αγγειοχειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, η οποία έχει πάψει να εφημερεύει τον τελευταίο καιρό καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης γιατρών.

Ευρεία σύσκεψη για το παραεμπόριο στη Περιφέρεια Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

Κώστας Αγοραστός: «Κοινωνικό έγκλημα το παράνομο εμπόριο»paraemporio

Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο την πάταξη του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας υπό τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας. Στην τοποθέτησή του ο κ. Κ. Αγοραστός χαρακτήρισε το παραεμπόριο ως τη μάστιγα της εποχής, ενώ τόνισε τα εξής:

Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια για τον καύσωνα

E-mail Εκτύπωση PDF
kausonasΣε ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες τις Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων, με υψηλές θερμοκρασίες και ενίσχυση των ανέμων.

Τα φυτοφάρμακα πνίγουν τη Θεσσαλία

E-mail Εκτύπωση PDF
ampeliΣτην ύπαρξη περιβαλλοντικής επιβάρυνσης και ιδιαίτερα, στην εκτεταμένη χρήση των φυτοφαρμάκων, αποδίδει την επιβάρυνση της υγείας του, ένα ποσοστό 64% των κατοίκων της Θεσσαλίας.

Συζήτησαν οι ΕΑΣ της Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF
FortotesΟι χαμηλές τιμές των προϊόντων και η έλλειψη ρευστότητας έχουν φέρει σε δεινή θέση αγρότες και κτηνοτρόφους, όπως διαπιστώθηκε στη χθεσινή σύσκεψη των προέδρων των Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε στην ΕΑΣ Λάρισας.

«Πρωτοβουλία Μαξ. Χαρακόπουλου για την εξόφληση βαμβακοπαραγωγών»

E-mail Εκτύπωση PDF

maxΤις υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και του ΟΠΕΚΕΠΕ ενεργοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος προκειμένου αφ’ ενός να διερευνηθεί αν υπάρχουν ανεξόφλητοι βαμβακοπαραγωγοί από εκκοκκιστικές επιχειρήσεις κι αφ’ ετέρου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την εξόφλησή τους.

Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF
ofilessΕκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο 53. 592,31 ευρώ.

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (05-07-2012) στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 42χρονος ημεδαπός, ως νόμιμος εκπρόσωπος και πρόεδρος επιχείρησης, για οφειλές προς το Δημόσιο (μη απόδοση ΦΠΑ).

Σελίδα 58 από 63

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

12ο_Afisa.jpg

2_2.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com