A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Κόκκινα Δάνεια: Χάνουν τα σπίτια τους 500.000 νοικοκυριά

E-mail Εκτύπωση PDF

plistiriasmoi1Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ του Θάνου Τσίρου στην κυριακάτικη «Ελευθεροτυπία» για τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει 500.000 νοικοκυριά, εξαιτίας των στεγαστικών τους δανείων:
ΓΙΑ ΜΙΑ ακόμη φορά ο δανειολήπτης αναδεικνύεται στον πιο «αδύναμο κρίκο»...

Δήλωση Κατρούγκαλου ΣΟΚ: ΤΕΛΟΣ οι επικουρικές!

E-mail Εκτύπωση PDF

katrouΤο τέλος των επικουρικών συντάξεων (!!!) προανήγγειλε ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας, στο star και τον Νίκο Χατζηνικολάου, κατάργηση, που στερεί από 1.200.000 ασφαλισμένους - δικαιούχους το ποσό των 200 € περίπου....

Δυο προγράμματα για 12.300 άνεργους

E-mail Εκτύπωση PDF

Anergoi1Δύο προγράμματα "τρέχουν" στον ΟΑΕΔ για την πρόσληψη ανέργων.
Το ένα πρόγραμμα αφορά στην πρόσληψη 10.000 ανέργων μέσω επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας και το δεύτερο στην πρόσληψη ατόμων από κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες....

Δείτε πόσο μειώνονται οι συντάξεις για παλιούς και νέους ασφαλισμένους

E-mail Εκτύπωση PDF

meiosiΣυντάξεις με κυμαινόμενες μειώσεις φέρνουν οι σαρωτικές αλλαγές που προωθούνται στο ασφαλιστικό και στον τρόπο υπολογισμού των αποδοχών για νέους και παλαιούς ασφαλισμένους, καθώς και για τους ήδη συνταξιούχους όλων των Ταμείων.

ΚΤΕΟ: Έρχονται πρόστιμα και κλήσεις από την Τροχαία

E-mail Εκτύπωση PDF

kteoΛήγει αύριο Τρίτη (20/10/2015) η προθεσμία για τους οδηγούς ΙΧ αυτοκινήτων, δικύκλων και φορτηγών για να περάσουν το αυτοκίνητο τους από έλεγχο ΚΤΕΟ. Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών ΚΤΕΟ, δεν αναμένεται να δοθεί νέα παράταση.

Άνοιξε το Taxis με τις αλλαγές στις 100 δόσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

taxΆνοιξε από σήμερα το σύστημα Taxis για τις ρυθμίσεις των οφειλών, καθώς είχε κλείσει για να περαστούν κάποιες αλλαγές....

Η μεγάλη ανατροπή στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων

E-mail Εκτύπωση PDF

dimosioi-ypalilloi1Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαμόρφωση του νέου μισθολογίου, το οποίο θα αποσυνδεθεί από το βαθμολόγιο επιφέροντας σαρωτικές αλλαγές στις μισθολογικές απολαβές των δημοσίων υπαλλήλων.

Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες. ετοιμάζουν μπλόκα και κινητοποιήσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

zestainoyn-ta-trakter-oi-agrotes-etoimazoyn-mploka-kai-kinhtopoihseis.3725681Αγρότες και κτηνοτρόφοι ξεκινούν ενημερωτικές περιοδείες και συσκέψεις σε χωριά. Τι ανακοίνωσε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή μπλόκων για τις διεκδικήσεις τους. Επίθεση στην κυβέρνηση.

Σαρωτικές αλλαγές στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων

E-mail Εκτύπωση PDF

dimosiΣτην τελική ευθεία βρίσκεται η διαμόρφωση του νέου μισθολογίου, το οποίο θα αποσυνδεθεί από το βαθμολόγιο επιφέροντας σαρωτικές αλλαγές στις μισθολογικές απολαβές των δημοσίων υπαλλήλων.

Ο ΕΝΦΙΑ θα αντικατασταθεί από τον ΦΑΠ. Οι αλλαγές στη φορολογία

E-mail Εκτύπωση PDF

eforia-660 29Σε μία εφ' όλη της ύλης συνέντευξη στην «Κ» ο κ. Αλεξιάδης υποστηρίζει ότι ο ΕΝΦΙΑ θα αντικατασταθεί από ένα δικαιότερο φόρο, που θα επιβάλλεται στο σύνολο της περιουσίας και όχι ξεχωριστά σε κάθε ακίνητο....

Σελίδα 342 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com