A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Αρχίζουν οι γεωτρήσεις στην Ελλάδα;

E-mail Εκτύπωση PDF

tromaktiko5259Σύμφωνα με ανακοίνωση του πρόεδρου και διευθύνων σύμβουλου της 
ελληνικής εταιρείας Energean, Μάθιου Ρήγα, πρόκειται μέσα στον ερχόμενο χειμώνα να λάβει χώρα η πρώτη γεώτρηση πετρελαίου στο Κατάκολο Ηλείας,

Ασφαλιστικός... Αρμαγεδδών: Τι αλλάζει από τον Οκτώβρη στις συντάξεις

E-mail Εκτύπωση PDF

sintaxiouxoiΣαρωτικές είναι οι αλλαγές που έρχονται στο ασφαλιστικό και τις συντάξεις με τη δεύτερη φάση ανατροπών που προβλέπει το νέο Μνημόνιο και θα προωθηθούν με νέο νόμο εντός του Οκτωβρίου.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με ισχυρούς ανέμους και καταιγίδες!

E-mail Εκτύπωση PDF

vroxiΑπό το απόγευμα επιδεινώνεται ο καιρός με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί έως και το Σάββατο
Που θα είναι έντονα τα καιρικά φαινόμενα σύμφωνα με την ΕΜΥ

Αλεξιάδης: Θα γίνουν αλλαγές στις 100 δόσεις, αλλά μην ανησυχείτε

E-mail Εκτύπωση PDF

Αλεξιάδης2"Δεν υπάρχει περίπτωση να πυροβολήσει το υπουργείο Οικονομικών τα πόδια του", ξεκαθαρίζει ο αναπληρωτής υπουργός.
Καθησυχαστικός ως προς τις αλλαγές που θα επέλθουν το επόμενο διάστημα στη ρύθμιση των 100 δόσεων εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM", ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας των πολιτών, ούτε καμία "φοροκαταιγίδα".

Κατασχέσεις μισθών και συντάξεων και κάτω των 1.000 ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF

KatasxΣε εφαρμογή τίθενται οι μνημονιακές διατάξεις που προβλέπουν κατασχέσεις μισθών και συντάξεων ακόμα και κάτω των 1.000 ευρώ, ενώ σε ισχύ και οι νέες αυτοματοποιημένες διατάξεις για κατασχέσεις όσων οφείλουν περισσότερα από 70.000 ευρώ στο ελληνικό δημόσιο.

Αρχές Οκτωβρίου ο ΕΝΦΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

enfiaΤο «χέρι στην τσέπη» πρέπει να βάλουν οι Έλληνες φορολογούμενοι μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς αναμένετε να αποσταλούν τις επόμενες 10 μέρες τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, τα οποία και θα κληθούν να πληρώσουν από τις αρχές Οκτωβρίου.

Αυτά είναι τα 52 μέτρα που πρέπει να ψηφιστούν έως τον Οκτώβριο

E-mail Εκτύπωση PDF

mnimonio

Αυτά είναι τα 52 προαπαιτούμενα που πρέπει να ψηφιστούν έως τον Οκτώβριο και από τα οποία θα εξαρτηθεί η εκταμίευση 3,1 δις για την πληρωμή οφειλών του Δημοσίου προς προμηθευτές.

Ξεκίνησε η μετεκπαίδευση εφέδρων, οι πρώτες μονάδες κλήθηκαν στα όπλα

E-mail Εκτύπωση PDF

EfedroiΤα πρώτα «χαρτάκια» για μετεκπαίδευση στην ειδικότητά του όπλου που εκπαιδεύτηκαν έφτασαν... σε εκατοντάδες σπίτια έφεδρων στρατιωτών του ΕΣ. Μετά από χρόνια απραξίας η ηγεσία του ΓΕΣ φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι το καλύτερο αντίδοτο στον Τουρκικό υπερεξοπλισμό είναι η εκπαίδευση της Ελληνικής Εφεδρείας που θα κληθεί να αντιπαραταχθεί ενάντια σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

E-mail Εκτύπωση PDF

vroxiΆστατος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, που πρόσκαιρα στην ανατολική και νότια χώρα θα είναι τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση το βράδυ.

Ρύθμιση 100 δόσεων: Ποιες αλλαγές έρχονται

E-mail Εκτύπωση PDF

rythmisiΔυσμενείς αλλαγές έρχονται στη ρύθμιση των 100 δόσεων καθώς προβλέπεται μέχρι και «αποβολή» για όσους δεν είναι συνεπείς στις φορολογικές υποχρεώσεις τους.

Σελίδα 354 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com