A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Εκλογές 2015: Oι ημερομηνίες σταθμός μέχρι τις εκλογές Σεπτεμβρίου

E-mail Εκτύπωση PDF

ekloges2015Εκλογές 2015: Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται η πολιτική σκηνή του τόπου, καθώς σε δύο εβδομάδες οι πολίτες θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για τις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, οι κυριότερες εκλογικές προθεσμίες έχουν ως εξής.

Προστασία της εικόνας των παιδιών κατά την προεκλογική περίοδο

E-mail Εκτύπωση PDF

eklogesΠροστασία της εικόνας των παιδιών κατά την προεκλογική περίοδο ζητεί ο Συνήγορος του Πολίτη από... τα κόμματα.
Προτείνει, συγκεκριμένα, να υπάρξει διακομματική συμφωνία για να αποφεύγεται η φωτογράφιση και μαγνητοσκόπηση των πολιτικών µε παιδιά, καθώς και η εμφάνιση και συμμετοχή των παιδιών σε πολιτικά μηνύματα, διαφημίσεις, αφίσες, προεκλογικές ομιλίες και εκδηλώσεις.

Δάνεια: Νέες ρυθμίσεις – ευκαιρία για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν

E-mail Εκτύπωση PDF

daniaΤα κόκκινα δάνεια ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, ενώ τα capital controls σε συνδυασμό με τις φορολογικές ανάγκες των πολιτών επιδείνωσαν την κατάσταση. Οι τράπεζες με επιστολές, τηλεφωνήματα, mail, ακόμη και με sms προσφέρουν στους δανειολήπτες νέες ρυθμίσεις που αποτελούν ευκαιρία για τους περισσότερους να βγουν απλό το αδιέξοδο.

Κλειστά 16 έως 25 Σεπτεμβρίου τα δικαστήρια

E-mail Εκτύπωση PDF

dikastiriaΑναστέλλονται εν όψει των βουλευτικών εκλογών οι εργασίες όλων των δικαστηρίων από τις 16 έως 25 Σεπτεμβρίου με εγκύκλιο του υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
Ποινικές δίκες που θα αρχίσουν στο ακροατήριο πριν από την 16η Σεπτεμβρίου 2015 και δεν θα περατωθούν την ίδια ημέρα συνεχίζονται και μετά την 16η Σεπτεμβρίου 2015.

ΟΑΕΕ: Έως 30/9 οι εισφορές και δόσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

oaeeΈως τις 30 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η καταβολή εισφορών και δόσεων για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, καθώς αναγνωρίζονται οι δυσκολίες της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω των capital controls.

Αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί

E-mail Εκτύπωση PDF

plistiriasmoiΠαρατείνεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου το προσωρινό καθεστώς αναστολής των πλειστηριασμών μετά από απόφαση του δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.

"Βροχή" φόρων μετά τις 20 Σεπτεμβρίου

E-mail Εκτύπωση PDF

forosΦόρους άνω των 12,4 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις
Οι περισσότεροι θα πρέπει να καταβληθούν μετά τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου
Η κακή οργάνωση των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών έχει ως αποτέλεσμα να συσσωρεύεται στους τελευταίους μήνες του έτους το πλήθος των φόρων

Έρχεται καύσωνας από σήμερα. Ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 36 βαθμούς

E-mail Εκτύπωση PDF

kairosΓενικά αίθριος αναμένεται σήμερα, Τρίτη (01/09/2015) ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) , οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και θα φθάσουν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Τι αλλάζει στη Γ' Λυκείου και τις Πανελλήνιες το 2016

E-mail Εκτύπωση PDF

mathisiΜικτό εξεταστικό σύστημα για τους υποψηφίους του ερχόμενου εκπαιδευτικού έτους. Οι νέοι μαθητές της Γ' τάξης θα εξεταστούν με το νέο σύστημα (4+1 μαθήματα), ενώ οι περσινοί απόφοιτοι θα επιλέξουν μεταξύ παλαιού (6 μαθήματα) και νέου. Δείτε αναλυτικά τι θα ισχύσει...

Χρηματοδότηση νέων επιχειρήσεων έως 100%

E-mail Εκτύπωση PDF

xrimaΤέσσερα νέα προγράμματα του καινούριου ΕΣΠΑ συνολικού προϋπολογισμού 280 εκατ. ευρώ για χρηματοδότηση από 50% έως και 100% ανέργων που θέλουν να ανοίξουν επιχειρήσεις ή ήδη είχαν κάνει έναρξη αλλά και μικρών τουριστικές επιχειρήσεων προκηρύσσονται σταδιακά μετά τις εκλογές.
Αναλυτικά οι νέες δράσεις είναι:

Σελίδα 357 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com