A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Μνημόνιο 3 – Από Σεπτέμβρη έρχεται «φοροκαταιγίδα»

E-mail Εκτύπωση PDF

forokategidaΒαρύς προβλέπεται ο χειμώνας για φορολογούμενους και νοικοκυριά, καθώς από Σεπτέμβρη θα κληθούν να πληρώσουν το... μάρμαρο του τρίτου μνημονίου.

100 δόσεις: Θα αυξάνεται το ποσό από 10 έως 100 ευρώ το μήνα!

E-mail Εκτύπωση PDF

POSO- Θα μπορεί ο υπάλληλος του ασφαλιστικού ταμείου να αλλάζει μονομερώς τις δόσεις σε λιγότερες!
- Η δόση θα μπορεί ακόμα και να διπλασιάζεται!
- Οι αλλαγές θα γίνουν από το Νοέμβριο
- Διαβάστε αναλυτικά τι περιμένει όσους χρωστούν και ποιά θα είναι τα κριτήρια

Πιέσεις στην Αθήνα για αλλαγή των 100 δόσεων σε… 12!

E-mail Εκτύπωση PDF

dosisΤο θέμα των 100 δόσεων έχει ηχήσει από την αρχή αρνητικά στα αυτιά των δανειστών. Κι αυτό παρά τα σημαντικά ποσά που έχουν εισρεύσει στα κρατικά ταμεία, καθώς αρκετοί Έλληνες έσπευσαν να ενταχθούν σε αυτή τη ρύθμιση.

Σαφάρι για Ανασφάλιστα οχήματα από τον Σεπτέμβριο

E-mail Εκτύπωση PDF

safariΤο Σεπτέμβριο θα εφαρμοστεί η διασταύρωση στοιχείων...προκειμένου να εντοπιστούν τα ανασφάλιστα οχήματα, εφόσον ξεπεραστούν ορισμένα τεχνικά προβλήματα με τη βάση δεδομένων, όπως οι ελλείψεις στην καταχώρηση μεγάλων οχημάτων, για τα οποία είναι σε εξέλιξη συνεργασία φορέων και συναρμόδιων υπουργείων.

Το ελληνικό σχέδιο για τα «κόκκινα δάνεια»

E-mail Εκτύπωση PDF

daniaTη δημιουργία Δημόσιας Αρχής Πιστοποίησης Φερεγγυότητας, την αναβάθμιση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, περιμετρικές αλλαγές στο νόμο Κατσέλη και στο νόμο Δένδια, αλλά και τη δημιουργία εταιρείας διαχείρισης των «κόκκινων» δανείων που θα εκδίδει ομόλογα με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, προβλέπουν οι κυβερνητικές προτάσεις προς τους θεσμούς για τα «κόκκινα» δάνεια.

Η καταληκτική ημερομηνία και τα πρόστιμα για όσους δεν υποβάλλουν δήλωση

E-mail Εκτύπωση PDF

prostima- H καταληκτική ημερομηνία για τις φορολογικές δηλώσεις είναι η 26η Αυγούστου
- Η πληρωμή της πρώτης δόσης φορολογίας εισοδήματος είναι η 31η Αυγούστου
- Έχει αυξηθεί στο 29% από 26% ο συντελεστής φορολογίας εισοδήματος των κερδών από επιχειρηματική δραστηριότητα

Αλλάζουν όλα στο εργασιακό

E-mail Εκτύπωση PDF

ergasiaΚατάργηση τριετιών, απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων και αλλαγές στον τρόπο λήψης των αποφάσεων για απεργίες επανέρχονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ των θεσμών και του υπουργείου Εργασίας, με τους δανειστές να απαιτούν συμφωνία όσο το δυνατόν γρηγορότερα και την ελληνική κυβέρνηση να επιδιώκει τον προσδιορισμό και τη νομοθέτηση των «βέλτιστων πρακτικών» που προσδιορίζουν το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Μοντέλο έως το τέλος του χρόνου.

ΟΑΕΕ: Σε 100 δόσεις οι παλιές οφειλές

E-mail Εκτύπωση PDF

oaeeΑυτοδίκαια στη ρύθμιση των 100 δόσεων εμπίπτουν οι οφειλέτες του ΟΑΕΕ με χρέη άνω των 15.000 ευρώ, που είχαν υπαχθεί στον προσωρινό διακανονισμό του άρθρου 48 του Νόμου 3943 του 2011. Πρόκειται για τη ρύθμιση «προάγγελο» των 48 δόσεων, που ειδικά για τους οφειλέτες-ελεύθερους επαγγελματίες προέβλεπε την καταβολή δόσης που αντιστοιχεί τουλάχιστον στο 20% των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών και όχι κάτω των 150 ευρώ το δίμηνο.

Λειτουργία Ιαματικής πηγής Υπάτης

E-mail Εκτύπωση PDF

ipati-1

Ξεκίνησε η λειτουργία της εξωτερικής κολυμβητικής δεξαμενής (πισίνα ιαματικών λούσεων) του Υδροθεραπευτηρίου Ιαματικής Πηγής Υπάτης για την καλοκαιρινή περίοδο.
Η εξωτερική κολυμβητική δεξαμενή ιαματικών λούσεων λειτουργεί καθημερινά έως την 15η Οκτωβρίου 2015, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών.

Χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις για τα capital controls

E-mail Εκτύπωση PDF

atmΣε μία σειρά κρίσιμων ερωτημάτων απαντά η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, στον απόηχο της νέας Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τους περιορισμούς στην κίνηση των τραπεζικών κεφαλαίων.
Αναλυτικά:

Σελίδα 360 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com