A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Κανονικά οι συντάξεις του Αυγούστου. Δείτε πότε θα καταβληθούν

E-mail Εκτύπωση PDF

sintaxiΚανονικά και στις προβλεπόμενες ημερομηνίες θα γίνει η καταβολή των μισθών του Δημοσίου και οι συντάξεις Αυγούστου, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας.

Περικοπή συντάξεων 30% και σκληρές αλλαγές στα εργασιακά ζητά το ΔΝΤ

E-mail Εκτύπωση PDF

ntaliaΣημαντικές μειώσεις στο συνταξιοδοτικό και παρεμβάσεις στο Ασφαλιστικό και τα εργασιακά, νέα φοροεπιδρομή και μισθολογικές αλλαγές
Τις διαθέσεις της με το καλημέρα για τα μέτρα που θα πρέπει να υιοθετήσει η Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση και το τρίτο μνημόνιο από τον ESM, φρόντισε να δείξει η νέα εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από τη Ρουμανία, Ντάλια Βελκουλέσκου, γνωστή πλέον και με το παρατσούκλι ... "Δρακουλέσκου".

Αλλαγές στις τραπεζικές συναλλαγές για επιχειρήσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

trapezaΑναλυτικές οδηγίες στις ειδικές επιτροπές που λειτουργούν στις τράπεζες, σχετικά με το ποια αιτήματα επιχειρήσεων πρέπει να εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα και ποια δικαιολογητικά απαιτούνται κατά περίπτωση, δίνει το οικονομικό επιτελείο.

Επαγγελματίες προσοχή - Σαρωτικοί έλεγχοι της εφορίας και στην περιοχή μας

E-mail Εκτύπωση PDF

fpaΑποδείξεις ταμειακών και απόδοση ΦΠΑ, στις πρώτες προτεραιότητες...
Στο μικροσκόπιο της εφορίας μπαίνουν κλάδοι με υψηλή παραβατικότητα, όπως και επιχειρήσεις που πωλούν αγαθά ή παρέχουν υπηρεσίες που υπόκεινται σε διαφορετικούς συντελεστές ΦΠΑ.

Συντάξεις: "Σφαγή" τον Σεπτέμβριο – Έρχεται τριπλή μείωση

E-mail Εκτύπωση PDF

sintaxiΘα μοιράσουν... εγκεφαλικά τα ασφαλιστικά ταμεία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με τις συντάξεις που θα δώσουν σε 2,6 εκατομμύρια συνταξιούχους. Το ποσό που θα πάρουν στα χέρια τους οι συνταξιούχοι θα έχει υποστεί τριπλή μείωση λόγω των αλλαγών στις κρατήσεις βάσει μνημονίου.

Οι 5 πρώτες μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

mtarithmisisΝέες προσλήψεις, που θα ξεπεράσουν τις 7.000 για το 2015, η παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρονικού ΚΕΠ, η αξιολόγηση, το νέο "κύμα" κινητικότητας στα τέλη του έτους, αλλά και η εφαρμογή του νέου μισθολογίου για το Δημόσιο αποτελούν τις πέντε βασικές προτεραιότητες της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί νοθευμένα ελαιόλαδα

E-mail Εκτύπωση PDF

efet-1
Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίµων (ΕΦΕΤ) συνεχίζοντας τους ελέγχους για την προστασία των καταναλωτών και της αυθεντικότητας του Ελληνικού Ελαιολάδου, εντόπισε διάφορα δίκτυα µη σύννοµης διακίνησης νοθευµένων ελαιολάδων.

«Χαλαρώνουν» τα capital controls

E-mail Εκτύπωση PDF

controlΕυνοϊκές ρυθμίσεις, που αφορούν στην χαλάρωση σε επιμέρους σημεία τα capital controls, περιλαμβάνονται στην απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, η οποία δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, σε συνέχεια της πρωινής σύσκεψης στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Βάσεις 2015: Μεγάλη πτώση στις δημοφιλείς σχολές

E-mail Εκτύπωση PDF

vasisΠτώση αναμένεται να καταγραφεί στις φετινές βάσεις όσον αφορά την εισαγωγή στα ΑΕΙ.
Στις ιατρικές σχολές η πτώση είναι από 180 έως 600 μόρια περίπου, στις νομικές από 500 έως 750, στους χημικούς μηχανικούς από 500 έως 1.000, ενώ αναμένεται να υπάρξει και άνοιγμα της ψαλίδας ανάμεσα στην περιφέρεια και το κέντρο.

Σε εξευτελιστικές τιμές θα χάνουν τα σπίτια τους οι Έλληνες

E-mail Εκτύπωση PDF

spitiaΜε διαδικασίες εξπρές και σε εξευτελιστικές τιμές οι πολίτες θα χάνουν τις περιουσίες τους με τα νέα προαπαιτούμενα που υπερψηφίστηκαν από τη Βουλή.
Οι διατάξεις που περιλαμβάνει ο νέος Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας και ο οποίος πέρασε χωρίς καμία ουσιαστική συζήτηση θα βυθίσει ακόμα περισσότερο τις ελληνικές οικογένειες στην κρίση και θα συντρίψει τον κοινωνικό ιστό με απρόβλεπτες αντιδράσεις.

Σελίδα 363 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com