A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Οι άνδρες δημόσιοι υπάλληλοι δικαιούνται γονικής αδείας

E-mail Εκτύπωση PDF

adiaΤο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάνθηκε σήμερα ότι η ελληνική νομοθεσία, η οποία απαγορεύει τη χορήγηση γονικής αδείας στους άνδρες δημοσίους υπαλλήλους των οποίων οι σύζυγοι δεν εργάζονται, είναι ασύμβατη προς το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η γονική άδεια αποτελεί ατομικό δικαίωμα που δεν μπορεί να εξαρτάται από την κατάσταση του/της συζύγου, αναφέρει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Μαύρη επέτειος: 41 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

E-mail Εκτύπωση PDF

kiprosΟ οξύς ήχος από τις σειρήνες πολέμου που ήχησε στις 05.30 της 20ης Ιουλίου του 1974 παραμένει ακόμα στις μνήμες των κατοίκων της Κύπρου που δεν μπορούν να ξεχάσουν τον πιο σκληρό εφιάλτη που έζησαν.

Μέχρι 31 Αυγούστου ο φόρος εισοδήματος

E-mail Εκτύπωση PDF

forosΝέες διευκρινίσεις δίνει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για την εναρξη ισχύος των αλλαγών στο ΦΠΑ καθώς και για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων επισημαίνοντας ότι η 31η Αυγούστου είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος.
Ειδικότερα διευκρινίζεται ότι:

ΣΟΚ: Στις 22 Ιουλίου η βουλή ψηφίζει για την κατάσχεση των σπιτιών μας

E-mail Εκτύπωση PDF

katasxesiΣτις 22 Ιουλίου η βουλή επανέρχεται για την τελευταία πράξη του τρίτου Μνημονίου. Είναι η καθοριστική ψηφοφορία για την...
τροποποίηση του κώδικα πολιτικής δικονομίας που θα πετάξει έξω από τα σπίτια όλους τους οφειλέτες. «Βουβές δίκες» – Δίκες χωρίς μάρτυρες.

Οδηγίες λόγω κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς

E-mail Εκτύπωση PDF

pirkagiaΛόγω του υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς (επιπέδου 3) όπως προβλέπεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την Περιφέρεια Θεσσαλίας για Σάββατο 18 και Κυριακή 19/7, προτείνεται η λήψη των βασικών μέτρων προστασίας κι αυτοπροστασίας, ενώ απαιτείται και η απόλυτη ετοιμότητα των Δυνάμεων πυρόσβεσης και η συνεργασία των Πυροσβεστικών, Αστυνομικών και Δασικών Υπηρεσιών.

Από Δευτέρα το νέο καθεστώς του ΦΠΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

fpaΤο νέο καθεστώς με τους συντελεστές ΦΠΑ περιγράφει σε νέα εγκύκλιό της η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαΐδου.
Υπενθυμίζεται εδώ πως μετά από χθεσινή απόφαση του υπουργείου Οικονομικών και με στόχο τη θωράκιση συνθηκών ομαλότητας στην αγορά, οι νέοι συντελεστές ΦΠΑ θα τεθούν σε ισχύ από τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Νέα παράταση στις φορολογικές δηλώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

dilosiΤην απόφαση να παραταθεί για ένα μήνα ακόμα, ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους οι φορολογούμενοι, προκειμένου να συμπληρώσουν και να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος για το 2014, έλαβε το υπουργείο Οικονομικών.

Οι άνδρες δημόσιοι υπάλληλοι δικαιούνται γονικής αδείας

E-mail Εκτύπωση PDF

ipoliloiΤο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάνθηκε σήμερα ότι η ελληνική νομοθεσία, η οποία απαγορεύει τη χορήγηση γονικής αδείας στους άνδρες δημοσίους υπαλλήλους των οποίων οι σύζυγοι δεν εργάζονται, είναι ασύμβατη προς το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η γονική άδεια αποτελεί ατομικό δικαίωμα που δεν μπορεί να εξαρτάται από την κατάσταση του/της συζύγου, αναφέρει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Ανοίγουν όλες οι τράπεζες τη Δευτέρα – Τι αλλάζει στο όριο αναλήψεων από τα ΑΤΜ

E-mail Εκτύπωση PDF

trapezes- Ανοιχτά από τη Δευτέρα όλα τα τραπεζικά υποκαταστήματα, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές
- Παραμένει το ημερήσιο όριο αναλήψεων στα 60 ευρώ
- Αλλάζει το σύστημα στα ΑΤΜ – Θα μπορούν να γίνονται αναλήψεις κάθε δύο ή τρεις ημέρες, ύψους 120 ή 180 ευρώ αντίστοιχα
- Αυξάνονται οι τραπεζικές συναλλαγές στα γκισέ των τραπεζών

Η λίστα με τις ανατιμήσεις στα τρόφιμα

E-mail Εκτύπωση PDF

trofimaΑνατιμήσεις σε δεκάδες κατηγορίες τυποποιημένων τροφίμων στα ράφια των σούπερ μάρκετ φέρνει η μετάταξη τους στο συντελεστή ΦΠΑ 23% από 13%, ενώ για τον ίδιο λόγο αυξήσεις τιμών θα μειωθούν στα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Σελίδα 365 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com