A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Πανελλήνιες 2015: Πού θα κινηθούν οι βάσεις;

E-mail Εκτύπωση PDF

VASISΜεγάλη πτώση στις δημοφιλείς σχολές, καταποντισμός σε κάποιες σχολές της...
περιφέρειας όπου αναμένεται να υπάρξουν ακόμη και κενές θέσεις, αλλά και μικρή άνοδος στις σχολές που κινούνται στα 11.000 με 13.000 μόρια.

Λειτουργία Ιαματικής πηγής Υπάτης

E-mail Εκτύπωση PDF

ipati-1Ξεκίνησε η λειτουργία της εξωτερικής κολυμβητικής δεξαμενής (πισίνα ιαματικών λούσεων) του Υδροθεραπευτηρίου Ιαματικής Πηγής Υπάτης για την καλοκαιρινή περίοδο.
Η εξωτερική κολυμβητική δεξαμενή ιαματικών λούσεων λειτουργεί καθημερινά έως την 15η Οκτωβρίου 2015, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών.

Ποιοι πλήττονται από τους νέους φόρους που φέρνει η συμφωνία

E-mail Εκτύπωση PDF

simfoniaΠοιους καίει το βαρύ πακέτο μέτρων. Ψηφίζονται μέχρι την Τετάρτη στη βουλή τα πρώτα προαπαιτούμενα. Διαβάστε τι μας περιμένει
Μποναμά μέτρων που αναμένεται να πλήξει σφόδρα μισθωτούς, συνταξιούχους, νοικοκυριά, επιχειρήσεις, καταναλωτές, αλλά και αγρότες περιλαμβάνει η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών που επετεύχθη στις Βρυξέλλες, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τριετές πρόγραμμα χρηματοδότησης ύψους 82-86 δισ. ευρώ.

Όλες οι αλλαγές που έρχονται στο Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

dimosioΜείωση του μισθολογικού κόστους στο Δημόσιο με εφαρμογή του νέου ενιαίου μισθολογίου από την 1η Ιανουαρίου 2016 και εφαρμογή νέου σχήματος κινητικότητας από τον προσεχή Οκτώβριο, προβλέπει η συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς.

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική 24ωρη απεργία την Τετάρτη

E-mail Εκτύπωση PDF

apergiaΣε απεργία 24 ωρών προχωρά η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης της συμφωνίας στη Βουλή, διοργανώνοντας απεργιακά συλλαλητήρια σε Αθήνα και επαρχία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στα μέτρα λιτότητας.

Η συμφωνία φέρνει... απεργία! Κλειστά τα φαρμακεία την Τετάρτη!

E-mail Εκτύπωση PDF

farmakioΤην κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιουλίου, αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με θέμα την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Αυτά είναι τα μέτρα της συμφωνίας. Πρέπει να ψηφιστούν μέχρι την Τετάρτη

E-mail Εκτύπωση PDF

euroΑναταραχή στην κυβέρνηση προκαλεί η λίστα με τα προαπαιτούμενα μέτρα, που καλείται η Βουλή των Ελλήνων να νομοθετήσει μέσα σε 3 ημέρες, έως την Τετάρτη 15 Ιουλίου , όπως τουλάχιστον προβλέπει η εισήγηση του Eurogroup προς τους ηγέτες των 19 χωρών-μελών της Ευρωζώνης.

ΔEN απαιτείται άδεια μουσικών οργάνων σε καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

E-mail Εκτύπωση PDF

katastimaΟ Πανελλήνιος Σύνδεσμος καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης προχώρησε στην παρακάτω επιστολή σχετικά με την άδεια μουσικών οργάνων, για ραδιόφωνο και τηλεόραση σε καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος:
Η επιστολή που μας εστάλη προς δημοσίευση και απευθύνεται στους αρμόδιους αποδέκτες, έχει ως εξής:

Παρατείνεται η προθεσμία καταβολής εισφορών στο ΙΚΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

ikaΛόγω της ειδικής τραπεζικής αργίας, παρατείνεται εκ νέου μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουλίου η προθεσμία καταβολής ασφαλιστικών εισφορών και δόσεων.

Αρχίζουν τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

saleΟι θερινές εκπτώσεις θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 και θα λήξουν την Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 ενώ σύμφωνα με τη νομοθεσία, όπως αναφέρει η ΕΣΕΕ, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή, κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή, την Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015.

Σελίδα 366 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com