A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Στις 9:30 το βράδυ θα ξέρουμε το αποτέλεσμα

E-mail Εκτύπωση PDF

apotelesmataΣε δύο ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης, δηλαδή περί τις 21:00, αναμένεται η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Singular Logic.

Λειτουργία Ιαματικής πηγής Υπάτης

E-mail Εκτύπωση PDF

ipati-1Ξεκίνησε η λειτουργία της εξωτερικής κολυμβητικής δεξαμενής (πισίνα ιαματικών λούσεων) του Υδροθεραπευτηρίου Ιαματικής Πηγής Υπάτης για την καλοκαιρινή περίοδο.
Η εξωτερική κολυμβητική δεξαμενή ιαματικών λούσεων λειτουργεί καθημερινά έως την 15η Οκτωβρίου 2015, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών.

Χωρίς διόδια το Σαββατοκύριακο - Οι εκπτώσεις σε ΚΤΕΛ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

ktelΟ Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, ανακοινώνει ότι, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των πολιτών για το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής, θα είναι δωρεάν, χωρίς καταβολή διοδίων, οι διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων, σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους της Χώρας και στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 4 και 5 Ιουλίου 2015 και χωρίς διόδια οι διελεύσεις στην Αττική οδό την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015.

Επαναφορά της σύνταξης του ΟΓΑ στους υπερήλικες ανασφάλιστους

E-mail Εκτύπωση PDF

ogaΟι δικαιούχων θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις το επόμενο δεκαήμερο στον ΟΓΑ - Από την 1η Οκτωβρίου του 2015 θα αρχίσει η καταβολή των συντάξεων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων

Παρατείνεται η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων

E-mail Εκτύπωση PDF

mixanografikoΠαράταση δόθηκε στην προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ λόγω του δημοψηφίσματος της Κυριακής 5 Ιουλίου.

Οδηγίες για το διάστημα που θα μείνουν κλειστές οι τράπεζες

E-mail Εκτύπωση PDF

trapezesH Ελληνική Ένωση Τραπεζών με αφορμή την τραπεζική αργία δημοσιοποίησε χρηστικές απαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων.
Πόσο θα διαρκέσει η τραπεζική αργία;

Δημοψήφισμα: Πού ψηφίζουν ετεροδημότες και ένστολοι

E-mail Εκτύπωση PDF

psifosΣτον τόπο διαμονής τους και όχι στα ειδικά εκλογικά τμήματα, όπως συνέβη στις προηγούμενες εκλογές, θα ψηφίσουν οι ετεροδημότες στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζεται να κάνουν καμία ενέργεια καθώς οι εκλογικοί κατάλογοι είναι ήδη ενημερωμένοι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να ενημερωθούν για το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν.

Δεν χάνει κανείς τις 100 δόσεις όσο οι τράπεζες είναι κλειστές

E-mail Εκτύπωση PDF

valavaniΗ αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, καθησύχασε όσους έχουν ενταχθεί στην ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών και κινδυνεύουν να την χάσουν, λόγω αδυναμίας εξόφλησης της τρέχουσας δόσης όσο οι τράπεζες παραμένουν κλειστές, τονίζοντας ότι "έχουν ληφθεί μέτρα ώστε να μην υπάρχει επιβάρυνση και αποβολή λόγω κατάστασης που επικρατεί".

Μισή σύνταξη δίνει ο ΟΑΕΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

oaeeΗ μισή σύνταξη θα πιστωθεί σήμερα στον λογαριασμό των 370.000 συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, λόγω τεχνικών δυσκολιών που επικαλέστηκε ο διοικητής του Ταμείου Αναστάσιος Πετρόπουλος. Ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει εάν η αδυναμία πληρωμής του συνόλου των συντάξεων σχετίζεται με έλλειψη εσόδων του Ταμείου.

Ενδείξεις κατάρρευσης των κρατικών εσόδων

E-mail Εκτύπωση PDF

oikonomiaΕικόνα που αν συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες θα σημάνει την πλήρη κατάρρευση των κρατικών εσόδων είναι αυτή που παρουσίασε χθες το δημόσιο ταμείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν εικόνα ερημοποίησης σε κρατικά ταμεία κάθε είδους, η οποία οδηγεί σε πλήρες αδιέξοδο την εκτέλεση του προϋπολογισμού.

Σελίδα 369 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com