A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Ψήφισμα του Δ.Σ. του ΔΣΑ για δημοψήφισμα

E-mail Εκτύπωση PDF

psifismaΟ Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ο μεγαλύτερος επιστημονικός σύλλογος της χώρας, με τους αγώνες και τη μεγάλη δημοκρατική παράδοση, άρθρωσε έγκαιρα προγραμματικό λόγο θεσμικής αντίδρασης στις ασκηθείσες πολιτικές των δανειστών σε βάρος τόσο του δικηγορικού σώματος, όσο και της κοινωνίας των πολιτών.

Αιτήσεις αποσπάσεων εκπαιδευτικών

E-mail Εκτύπωση PDF

paidiaΑπό το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των αποσπάσεων σε Μουσικά, Καλλιτεχνικά και Εκκλησιαστικά Σχολεία, ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ,ΚΕΔΔΥ,ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ, ΣΜΕΑΕ, ΕΕΕΕΚ και σε υπηρεσίες και φορείς αρμοδιότητας του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ κατά το σχολικό έτος 2015-2016, καλεί τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι επιθυμούν, να υποβάλουν αίτηση απόσπασης για το διδακτικό έτος 2015-2016.

Νέο σχέδιο συμφωνίας για την Ελλάδα! Ελπίδες για λύση έως τα μεσάνυχτα

E-mail Εκτύπωση PDF

sxediuo- Όργιο συσκέψεων σε Αθήνα και Βρυξέλλες για να βρεθεί λύση μέχρι τα μεσάνυχτα που λήγει το πρόγραμμα
- Κινητικότητα και από πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
- Καλούν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αποδεχθεί την τελευταία πρόταση Γιούνκερ και να κλείσει η συμφωνία
- Αναβλήθηκε το briefing αλλά και οι συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους
- Πληροφορίες και για πρωτοβουλία εκ μέρους της κυβέρνησης!

Οδηγίες για τον τρόπο τακτοποίησης οφειλών και συναλλαγών με την εφορία

E-mail Εκτύπωση PDF

eforiaΟδηγίες προς τους φορολογούμενους και τις επιχειρήσεις για τον τρόπο τακτοποίησης των συναλλαγών τους με την εφορία και τα τελωνεία εξαιτίας του capital control που έχει επιβληθεί στις ελληνικές τράπεζες.

Ανακοίνωση της ΔΕΗ για την ηλεκτροδότηση της χώρας

E-mail Εκτύπωση PDF

deiΤη διαβεβαίωση ότι έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μετρά για την ομαλή ηλεκτροδότηση της χώρας για όσο διάστημα χρειαστεί παρέσχε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Μανώλης Παναγιωτάκης από το βήμα της γενικής συνέλευσης των μετόχων, η συνεδρίαση της οποίας αναβλήθηκε μετά από αίτημα του Δημοσίου.

Ο οικονομικός "Αρμαγεδώνας" ξεκίνησε - 100 δισ. ευρώ σε λίγες ώρες οι απώλειες των αγορών

E-mail Εκτύπωση PDF

agoresΓκρεμίζονται οι αγορές διεθνώς μετά τις δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα και συγκεκριμένα μετά την πρωτόγνωρη είδηση περί κλειστών τραπεζών και ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων που θα ισχύσει όλη την εβδομάδα. Οι αγορές της Ασίας έχουν ανοίξει με τεράστια πτώση, ενώ αυτή αναμένεται να είναι πολύ μεγαλύτερη για την Ευρώπη. Παράλληλα, σημαντικές απώλειες αναμένονται και για τις ΗΠΑ. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα futures.

Αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί, εξώσεις και προσωποκρατήσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

exosiΑναστέλλονται από σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου οι εργασίες δικαστηρίων και πλειστηριασμών εξώσεων και προσωποκρατήσεων, με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου.

Κλειστές τράπεζες: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τραπεζική αργία

E-mail Εκτύπωση PDF

trapezaΚλειστά θα παραμείνουν από σήμερα, Δευτέρα τα καταστήματα των ελληνικών τραπεζών μετά από απόφαση του Συμβουλίου Συστημικής Ευστάθειας στο υπουργείο Οικονομικών. Την ίδια στιγμή αποφασίσθηκε να επιβληθούν περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων.

Από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές μέχρι και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, σύμφωνα με τη σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ.

Δεν ισχύουν για τους τουρίστες οι περιορισμοί στις αναλήψεις μέσω ATM

E-mail Εκτύπωση PDF

atmΤα μέτρα περιορισμού στην κίνηση κεφαλαίων δεν αφορούν όσους επιθυμούν να κάνουν συναλλαγές ή αναλήψεις μέσω ΑΤΜ κάνοντας χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών που έχουν εκδοθεί εκτός Ελλάδας.

Κλειστές οι τράπεζες για μια εβδομάδα;

E-mail Εκτύπωση PDF

atm

Απόφαση -σοκ έπειτα από συνεδρίαση του Συμβουλίου Συστημικής Ευστάθειας να παραμείνουν κλειστές οι ελληνικές τράπεζες όλη την επόμενη βδομάδα έλαβε πριν από λίγο η κυβέρνηση.
Οι πληροφορίες λένε ότι η τραπεζική αργία (bank holiday) θα κρατήσει μέχρι την Δευτέρα 6 Ιουλίου, την επομένη δηλαδή της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

Σελίδα 370 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com