A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Δημοψήφισμα: Στα ίδια Εκλογικά Τμήματα με τις Εθνικές Εκλογές

E-mail Εκτύπωση PDF

simeaΣύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών και για τη διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας, η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος θα πραγματοποιηθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα, με τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές και τους ίδιους δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους, όπως είχαν ορισθεί για τις Εθνικές Εκλογές της 25.1.2015 και με συντετμημένες προθεσμίες.

Δημοψήφισμα: Αυτή είναι η διαδικασία - Δείτε τι προβλέπεται

E-mail Εκτύπωση PDF

domopsifismaΜε δημοψήφισμα απάντησε στο "τελεσίγραφο" που δόθηκε από...
τους δανειστές στην ελληνική κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας πως θα σεβαστεί το όποιο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 5 Ιουλίου.

«Κανένας πλειστηριασμός για τα στεγαστικά δάνεια»

E-mail Εκτύπωση PDF

plistiriasmos«Κανένας πλειστηριασμός για τα στεγαστικά δάνεια μέχρι να γίνει ρύθμιση για την Α" κατοικία». Αυτό ξεκαθάρισε ο Γιώργος Σταθάκης σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο υπουργός, «η προστασία της πρώτης κατοικίας αποτελεί μέρος της συζήτησης που διεξάγεται ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους θεσμούς.

40.000 ανήλικες κάνουν έκτρωση κάθε χρόνο

E-mail Εκτύπωση PDF

ektrosiΘλιβερά είναι τα στοιχεία μιας νέας βρετανικής μελέτης, την οποία συντόνισαν οι Πανεπιστημιακές Μαιευτικές-Γυναικολογικές Κλινικές του University of London και απεικονίζουν την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας σε ό,τι αφορά στην ενημέρωση των νεαρών κοριτσιών για την αντισύλληψη.

Καλοκαίρι 2015-Έναρξη λειτουργίας Ιαματικής πηγής Υπάτης

E-mail Εκτύπωση PDF

ipati-1Ξεκίνησε η λειτουργία της εξωτερικής κολυμβητικής δεξαμενής (πισίνα ιαματικών λούσεων) του Υδροθεραπευτηρίου Ιαματικής Πηγής Υπάτης για την καλοκαιρινή περίοδο.

Παράταση για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων ως τις 20 Ιουλίου

E-mail Εκτύπωση PDF

paratasiΗ κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών αποφάσισαν να παραταθεί για ακόμη 20 μέρες, ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους οι φορολογούμενοι, για να συμπληρώσουν και να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος για το 2014.

Κατάσχεση περιουσίας και λογαριασμών

E-mail Εκτύπωση PDF

katasxesiΑντιμέτωποι με κατάσχεση κινητής περιουσίας και τραπεζικών λογαριασμών είναι όσοι δεν αποδίδουν το φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ) καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε συνταγματικά τα σχετικά απαγορευτικά μέτρα.

Εγγραφές στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ

E-mail Εκτύπωση PDF

epasΑπό τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνεται, ότι κατά το σχολικό έτος 2015-16 θα εισαχθούν:

Εκπνέει η προθεσμία για τη ρύθμιση των 100 δόσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

tamiaΠροθεσμία μόλις 72 ωρών έχουν στη διάθεσή τους οι οφειλέτες του δημοσίου, για να προχωρήσουν στη ρύθμιση των οφειλών τους με ευνοϊκούς όρους σε έως και 100 δόσεις.
Υπενθυμίζεται εδώ πως την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιουνίου εκπνέει η παράταση του ενός μηνός που είχε δοθεί για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 100 δόσεις.

Δε λέει να καλοκαιριάσει!

E-mail Εκτύπωση PDF

kairosTo φθινοπωρινό σκηνικό που επικράτησε τη Δευτέρα δεν λέει να μας εγκαταλείψει, αφού παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σχεδόν στη καρδιά του καλοκαιριού ο καιρός θα εξακολουθήσει να δείχνει το κακό του πρόσωπο και την εβδομάδα που ήδη διανύουμε. Η θερμοκρασία θα ανέβει, ωστόσο οι βροχές θα συνεχιστούν.

Αναλυτικά η πρόγνωση τις επόμενες μέρες

Σελίδα 371 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com