A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Πώς θα βγείτε στη σύνταξη έξι χρόνια νωρίτερα

E-mail Εκτύπωση PDF

sintaxiΤη δυνατότητα να βγουν στη σύνταξη νωρίτερα έχουν δημόσιοι υπάλληλοι, με την προσαύξηση των ετών υπηρεσίας, αλλά και της τελικής τους σύνταξης έως και 6 έτη, σύμφωνα με όσα προβλέπει το μίνι ασφαλιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκε στη δημόσια διαβούλευση και αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

ΟΑΕΔ: Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

E-mail Εκτύπωση PDF

nipiaΑπό την Παρασκευή 19 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 3 Ιουλίου θα μπορούν οι γονείς και οι κηδεμόνες να υποβάλουν αιτήσεις για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ, για τη σχολική χρονιά 2015-2016.

Προκήρυξη για 3.610 προσλήψεις σε Τουρισμό και Πολιτισμό

E-mail Εκτύπωση PDF

epagelmataΠροσλήψεις 3.610 ανέργων όλων των ειδικοτήτων στα υπουργεία Πολιτισμού και Τουρισμού θα προβλέπει η νέα προκήρυξη που αναμένεται εντός των επόμενων ημερών από τον ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας το οποίο θα υλοποιηθεί σε υπουργεία, περιφέρειες και αποκεντρωμένες διοικήσεις, για 20.385 θέσεις απασχόλησης συνολικά.

Πρακτική άσκηση στα ΕΛΤΑ για φοιτητές και σπουδαστές

E-mail Εκτύπωση PDF

eltaΠρακτική άσκηση διάρκειας έξι μηνών, προσφέρουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σε προπτυχιακούς φοιτητές Οικονομικής Κατεύθυνσης, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Mάρκετιγκ, Πληροφορικής και άλλων σχολών.

Στις 23 Ιουνίου αναρτώνται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

E-mail Εκτύπωση PDF

vathmolgiaΤελειώνει η αγωνία χιλιάδων μαθητών αφού την ερχόμενη Τρίτη αναρτώνται σε όλα τα λύκεια της χώρας, οι βαθμολογίες στις πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πως θα ελέγχονται οι καταθέσεις από το Taxis. Ποιες αφορά

E-mail Εκτύπωση PDF

taxisΌποιος κάνει αναλήψεις ή καταθέσεις, το άθροισμα των οποίων φτάνει ή ξεπερνά –σε αξία- το ποσό των 100.000 ευρώ σε ετήσια βάση, θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο τραπεζικός του λογαριασμός –με το υπόλοιπο, τις μεγαλύτερες συναλλαγές κατά τη διάρκεια του έτους αλλά και τα ονόματα τυχόν συνδικαιούχων- θα «ταξιδεύει» για το Taxis προς έλεγχο. Τα κριτήρια με τα οποία θα γίνεται αυτός ο έλεγχος καθορίζει εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων την οποία υπογράφει η Κατερίνα Σαββαίδου.

Συνταξιοδότηση Δημοσίων Υπαλλήλων: Τι προβλέπει το σχετικό νομοσχέδιο

E-mail Εκτύπωση PDF

sintaxiΣτη δημοσιότητα δόθηκε το προτεινόμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, με θέμα «Ρυθμίσεις συνταξιοδοτικών θεμάτων του Δημοσίου», που έχει αναρτηθεί στο opengov προς διαβούλευση.

Κάλεσμα της Αστυνομίας προς τους κατόχους κυνηγετικών όπλων

E-mail Εκτύπωση PDF

oplaH Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλίας ενημερώνει τους πολίτες ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι κάτοχοι των κυνηγητικών όπλων των οποίων οι άδειες κατοχής έχουν λήξει, έχουν νομικές συνέπειες, εάν δεν προβούν στην ανανέωση τους.
Στην περίπτωση αυτή θα κινείται αυτεπάγγελτα από τις Αστυνομικές Αρχές η ποινική διαδικασία σε βάρος των κατόχων κυνηγετικών όπλων.

Βάσεις 2015: Η αγωνία στο «κόκκινο» για τις βαθμολογίες

E-mail Εκτύπωση PDF

kokkinoΕν αναμονή των βαθμολογίων οι τελειόφοιτοι των λυκείων και ΕΠΑΛ της χώρας – Σε ποιες σχολές αναμένεται πτώση έως και 1000 μόρια
Καθοδική φαίνεται να είναι η τάση για τις υψηλόβαθμες σχολές, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση των βαθμολογιών.

Οι νέες ρυθμίσεις για την αποπληρωμή οφειλών προς τη ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

deiΈνα πρόγραμμα διακανονισμού χρεών προς τη ΔΕΗ που αναμένεται να δώσει ανάσα σε χιλιάδες καταναλωτές, ανακοίνωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη.
Συγκεκριμένα, τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, προβλέπουν:

Σελίδα 372 από 513

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com