A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με καταιγίδες έως την Παρασκευή

E-mail Εκτύπωση PDF

vroxesΚαταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται σε αρκετές περιοχές της χώρας από Τετάρτη και έως την Παρασκευή σύμφωνα με την ΕΜΥ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Προσλήψεις 3.610 ανέργων σε Τουρισμό και Πολιτισμό

E-mail Εκτύπωση PDF

proslipsiΠροσλήψεις 3.610 ανέργων όλων των ειδικοτήτων στα υπουργεία Πολιτισμού και Τουρισμού θα προβλέπει η νέα προκήρυξη που αναμένεται εντός των επόμενων ημερών από τον ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας το οποίο θα υλοποιηθεί σε υπουργεία, περιφέρειες και αποκεντρωμένες διοικήσεις, για 20.385 θέσεις απασχόλησης συνολικά.

Αρχίζει η συμπλήρωση του μηχανογραφικού

E-mail Εκτύπωση PDF

mixanografikoΣτην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας βρίσκεται το μηχανογραφικό δελτίο για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2015.
Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει και συγκεκριμένα ή το μηχανογραφικό δελτίο των ΓΕΛ & ΕΠΑΛ-Β΄ ή το μηχανογραφικό δελτίο των ΕΠΑΛ- Α΄.

Προς παράταση οι φορολογικές δηλώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

dilosiΜέχρι το τέλος Ιουλίου θα παραταθεί η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων σύμφωνα με όσα είπαν συνεργάτες της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών κ. Νάντιας Βαλαβάνη σε εκπρόσωπους λογιστών και φοροτεχνικών.

Άναυδη η κοινή γνώμη παρακολουθεί…

E-mail Εκτύπωση PDF

eeΔύο εβδομάδες χρόνο για συμφωνία αλλά μόλις εβδομάδα για να βρεθεί «δίχτυ ασφαλείας» και να μην πέσει στον γκρεμό η χώρα, έχει πλέον η κυβέρνηση.

Κούρεμα έως 30% σε καταναλωτικά δάνεια

E-mail Εκτύπωση PDF

daniaΟι τράπεζες σύντομα θα ρίξουν στην αγορά προγράμματα, που θα προβλέπουν «κούρεμα» όχι μόνο στους τόκους αλλά και σε τμήμα του κεφαλαίου -από 20% έως 30%- προκειμένου να δώσουν «ανάσα» αφενός στους χιλιάδες υπερχρεωμένους και «κόκκινους» σήμερα πελάτες τους και αφετέρου στους ισολογισμούς τους, από τα βαρίδια των καθυστερούμενων οφειλών.

Καιρός: Με «35άρια» ξεκινάει η εβδομάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

kerosΓενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα (15/6/2015) σε ολόκληρη τη χώρα και με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 35 βαθμούς ξεκινάει η τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου - Πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη κατά τις απογευματινές ώρες.

Ρυθμίσεις για ασφαλισμένους σε ΟΑΕΕ & ΕΤΑΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΡυθμίσεις ανάσα για χιλιάδες εγκλωβισμένους αυτοαπασχολούμενους του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), και του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (ΕΤΑΑ), περιλαμβάνει τροπολογία την οποία ενέταξε στο σχέδιο νόμου για την ανακούφιση των ΑμεΑ ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης.

Απάτη με «πειραγμένες» αντλίες στο υγραέριο

E-mail Εκτύπωση PDF

antlia500 πρατήρια κλέβουν στην αντλία
Γκάζι... και στη λαθρεμπορία υγραερίου για τα αυτοκίνητα από κερδοσκόπους με «πειραγμένες» αντλίες, τουρκικής προέλευσης, που φέρεται να έχουν εγκατασταθεί σε περίπου 500 πρατήρια καυσίμων.

Δευτέρα 15 Ιουνίου ανοίγει το σύστημα για τα μηχανογραφικά

E-mail Εκτύπωση PDF

mixanografikaΤην επόμενη εβδομάδα, ενδεχομένως τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, θα σταλεί εγκύκλιος στα σχολεία με την οποία θα ενημερώνονται οι υποψήφιοι για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν για την απόκτηση κωδικού ο οποίος είναι απαραίτητος για την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου.

Σελίδα 373 από 513

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com