A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Βαριά πρόστιμα σε όσους δεν μπουν σε ρύθμιση οφειλών

E-mail Εκτύπωση PDF

leftaΈως τις 6 Ιουνίου του 2015 είχαν εισπραχθεί 45 εκατ. ευρώ από όσους μπήκαν στη ρύθμιση οφειλής με έκπτωση» ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη σχετικά με την παράταση της προθεσμίας εφαρμογής της ρύθμισης για την εφάπαξ εξόφληση μέρους της οφειλής προς την εφορία με έκπτωση.

Έρχονται 5 νέοι φόροι μέχρι το τέλος του έτους

E-mail Εκτύπωση PDF

neroΝέο φορο-κυνηγητό εξαπολύει το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδα του προϋπολογισμού και να...
ξεζουμίσει τους φορολογούμενους.

Κλειστά τα φαρμακεία την Τετάρτη 10 Ιουνίου

E-mail Εκτύπωση PDF

farmakioΠανελλαδική προειδοποιητική 24ωρη απεργία για την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιουνίου αποφάσισε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ).
Το Δ.Σ. συνεδρίασε εκτάκτως μετά το θέμα που προέκυψε με την απελευθέρωση του δικτύου διανομής των Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΥΣΥΦΑ).

Αποδείξεις: Τι θα ισχύσει για φέτος

E-mail Εκτύπωση PDF

apodixisΓια όλους τους φορολογούμενους και όχι μόνο για τους μισθωτούς και συνταξιούχους εφαρμόζονται φέτος οι φοροαπαλλαγές για τις ιατρικές δαπάνες, τα νοσήλια, τα φάρμακα και τις δωρεές ενώ έχει μειωθεί η αξία των αποδείξεων για τους μισθωτούς και συνταξιούχους.

Η προκήρυξη για τις 450 προσλήψεις στην ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

deiH ανακοίνωση για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 450 συνολικά θέσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη ΔΕΗ ΑΕ.
Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και ειδικά προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης. Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα με τους κωδικούς τους αναφέρονται στο Κεφάλαιο Β' της παρούσης «ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ».

ΟΑΕΔ: Προγράμματα για 200.000 θέσεις εργασίας εντός του 2015

E-mail Εκτύπωση PDF

oaed-1Στις 200.000 αναμένεται να ανέλθουν οι θέσεις εργασίας που έχει ή πρόκειται να προκηρύξει ο ΟΑΕΔ μέχρι το τέλος του έτους. Αυτό υποστήριξε μιλώντας στο star η διοικητής του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη. Συγκεκριμένα η κ. Καραμεσίνη αναφέρθηκε στις "40 με 50 χιλιάδες θέσεις εργασίας" που αναμένεται να προκηρυχθούν τις επόμενες ημέρες:

Απαγόρευση πλειστηριασμών ως Ιούνιο 2016

E-mail Εκτύπωση PDF

plistiriasmosΟι πληροφορίες λένε ότι έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ Αθήνας και Θεσμών και ότι οι πλειστηριασμοί θα απαγορευτούν για ακόμη έναν χρόνο για όσους έχουν πρώτη κατοικία αξίας ως 200.000 ευρώ.

Φορολογικές δηλώσεις 2015: Έρχεται παράταση

E-mail Εκτύπωση PDF

dilosisΜε αργούς ρυθμούς και μετ' εμποδίων προχωρεί η υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων, αφού μόλις 28 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας οι φορολογούμενοι εμφανίζονται απρόθυμοι να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση, περιμένοντας την τελευταία στιγμή.
Όπως όλα δείχνουν, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών θα αναγκαστεί να παρατείνει την προθεσμία για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

ΟΑΕΕ. Παράταση στην ρύθμιση των 100 δόσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΤην παράταση της προθεσμίας υποβολής αίτησης για ένταξη στη ρύθμιση των 100 δόσεων ανακοίνωσε ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Πρόωρες συντάξεις: Το σχέδιο για τα νέα όρια ηλικίας – Ποιοι επηρεάζονται

E-mail Εκτύπωση PDF

sintaxi

Αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης έως και 17 χρόνια για 35 κατηγορίες ασφαλισμένων φέρνει η κατάργηση των διατάξεων για τις πρόωρες συντάξεις από όλα τα Ταμεία.

Σελίδα 375 από 513

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com