A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Πρόωρες συντάξεις: Το σχέδιο για τα νέα όρια ηλικίας – Ποιοι επηρεάζονται

E-mail Εκτύπωση PDF

sintaxi

Αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης έως και 17 χρόνια για 35 κατηγορίες ασφαλισμένων φέρνει η κατάργηση των διατάξεων για τις πρόωρες συντάξεις από όλα τα Ταμεία.

30 ερωτήσεις - απαντήσεις για τη συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης

E-mail Εκτύπωση PDF

dilosiΤριάντα ερωτήσεις - απαντήσεις για τη συμπλήρωση τω φορολογικών δηλώσεων περιλαμβάνονται στον οδηγό για τους φορολογούμενους που συνέταξε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.
Αυτές είναι οι ακόλουθες:

Ποιοι θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης το 2015 με πλασματικά έτη

E-mail Εκτύπωση PDF

sintaxiΘεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος μέσα στο 2015 με αναγνωρίσεις πλασματικού χρόνου ασφάλισης μπορούν να κλειδώσουν οι ασφαλισμένοι σε Δημόσιο και Ταμεία ΔΕΚΟ- τραπεζών ώστε να αποφύγουν τις ανατροπές στα όρια ηλικίας.

Αμέσως στην Αστυνομία αν μας καλέσει ο αριθμός…..

E-mail Εκτύπωση PDF

kinitoΗ Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εφιστά την προσοχή των πολιτών αναφορικά με... κλήσεις προς αριθμούς υψηλής χρέωσης, τις οποίες καλούνται να πραγματοποιήσουν προκειμένου να διεκδικήσουν βραβεία και δώρα διαγωνισμών.

"Βουτιά" για τις βάσεις σε όλα τα πεδία

E-mail Εκτύπωση PDF

VASEISΓενική πτώση των βάσεων, σε διαφορετικό επίπεδο ανά επιστημονικό πεδίο, και ένα «ανακάτεμα» των επιστημονικών κατευθύνσεων που οδηγεί σε παράδοξα και δεν λύνει, αλλά αντιθέτως αυξάνει, τις παθογένειες των προηγούμενων ετών δείχνει η εφετινή εξεταστική διαδικασία για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας που ολοκληρώνεται σε ένα δεκαήμερο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

E-mail Εκτύπωση PDF

policeΜε αυξημένα μέτρα της Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας θα είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.
Ειδικότερα, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει:

Εφορία: Σοκ σε χιλιάδες φορολογούμενους

E-mail Εκτύπωση PDF

eforiaΠαγίδα υπερφορολόγησης κρύβουν οι φετινές δηλώσεις για χιλιάδες φορολογούμενους.
Οι διατάξεις του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (ΚΦΕ) για τα τεκμήρια διαβίωσης θα οδηγήσουν ακόμη και εκείνους που δηλώνουν πολύ μικρά ποσά εισοδημάτων προερχόμενα μόνο από τόκους μικροκαταθέσεων ή και από μισθώματα να πληρώσουν τεράστια ποσά.

Δύο προγράμματα για 10.000 ανέργους

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΛήγει την Τρίτη 30-06-2015 η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για υπαγωγή στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες – ΤοπΕΚΟ».

Ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

E-mail Εκτύπωση PDF

kairosΒελτιωμένος θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε ολόκληρη τη χώρα.
Ειδικότερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), για το Σάββατο (30/5/2015) ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Τα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

E-mail Εκτύπωση PDF

troxeaΑυξημένα θα είναι τα μέτρα Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Σελίδα 376 από 513

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com