A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Προσλήψεις ανακοίνωσε ο ΟΤΕ – Οι ειδικότητες, οι προθεσμίες και οι αιτήσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

oteΣε νέες προσλήψεις σε πολλές περιοχές της χώρας προχωρά ο Όμιλος ΟΤΕ, το προσεχές διάστημα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Όμιλος ΟΤΕ πρόκειται να προσλάβει προσωπικό για τις παρακάτω ειδικότητες:

Προσλαμβάνονται 450 άτομα στη ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

deiΣτο Εθνικό Τυπογραφείο απεστάλη από το ΑΣΕΠ, για δημοσίευση, η 3Κ/3025 Προκήρυξη, που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας 450 θέσεων προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στη ΔΕΗ ΑΕ.

Ασφαλιστικά ταμεία: Παράταση της ρύθμισης οφειλών

E-mail Εκτύπωση PDF

paratasiΤροπολογία που αφορά στην παράταση κατά ένα μήνα της ρύθμισης για τις 100 δόσεις στα ασφαλιστικά ταμεία, κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που συζητείται σήμερα και ψηφίζεται από την Ολομέλεια της Βουλής.

ΤΡΩΜΕ…ΚΑΡΚΙΝΟ! Ποια τρόφιμα να αποφεύγετε..

E-mail Εκτύπωση PDF

psariaΈρχεται τώρα η παρακάτω ανακοίνωση του Νίκου Κατσαρού, προέδρου του ΕΦΕΤ, να μας επιβεβαιώσει και ν' ανοίξει τα μάτια του καταναλωτικού κοινού για τους διατροφικούς κινδύνους σε σχέση με τον καρκίνο, που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας!

Οδηγίες για το πως να συμπληρώσετε τη φορολογική σας δήλωση

E-mail Εκτύπωση PDF

taxisnetΑναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών. Πρόκειται για το βιβλιαράκι της εφορίας που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα publicrevenue.gr του υπουργείου Οικονομικών.

Παράταση της ρύθμισης των 100 δόσεων και επίσημα

E-mail Εκτύπωση PDF

xreosΗ αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη αποφάσισε την παράταση κατά ένα μήνα της ρύθμισης των 100 δόσεων.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΜε βάση την Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργου Σταθάκη και της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ράνιας Αντωνοπούλου, παρατείνεται έως την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 η προθεσμία για τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων από δικαιούχους επιδότησης επιτοκίου από τον πρώην ΟΕΚ, ενόψει της επιμήκυνσης των δανείων που έλαβαν από τα πιστωτικά ιδρύματα. Η αρχική προθεσμία υποβολής αιτήσεων ήταν η 30η Απριλίου 2015.

Επιστημονική συνεργασία με… αρκούδες

E-mail Εκτύπωση PDF

arkoudaΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ραδιοσήμανσης αρκούδων στις ΠΕ Καστοριάς και Κοζάνης από την ΚΑΛΛΙΣΤΩ, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος ALPINE σε συνέργεια με το πρόγραμμα LIFE ARCTOS KASTORIA (που διανύει το τελευταίο 6μηνο υλοποίησής του).

Απελευθερώνονται οι πλειστηριασμοί. Τα σενάρια για την πρώτη κατοικία

E-mail Εκτύπωση PDF

spitiΤην πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών θέτουν μετ' επιτάσεως στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με την Αθήνα οι «θεσμοί» και υπογραμμίζουν την ανάγκη προστασίας της πρώτης κατοικίας μόνο για όσους δανειολήπτες μπορούν να αποδείξουν ότι βρίσκονται σε πραγματική οικονομική αδυναμία και σαφώς για εκείνους που ανήκουν στην ομπρέλα προστασίας που προσφέρει το νομοθετικό πλαίσιο αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης.

Αλλάζουν όλα στη φορολογία των αυτοκινήτων - Πως θα υπολογίζονται τέλη και φόροι

E-mail Εκτύπωση PDF

ix- Τέλος ο υπολογισμός των φόρων με βάση τα κυβικά των αυτοκινήτων
- Το σχέδιο για υπολογισμό τελών κυκλοφορίας και φόρων με βάση την εμπορική αξία
Τέλος σε μια αδικία ετών θέλει να βάλει και μάλιστα άμεσα, από εφέτος, η κυβέρνηση με την αλλαγή στον τρόπο φορολόγησης των αυτοκινήτων.

Σελίδα 378 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com