A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Το τελικό σχέδιο για κόκκινα δάνεια και πλειστηριασμούς

E-mail Εκτύπωση PDF

DANIAΚοντά σε συμφωνία βρίσκεται η κυβέρνηση με τους θεσμούς για τα «κόκκινα» δάνεια, σύμφωνα με ανώτατο αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και περιγράφει στην «Η» τέσσερις άξονες για την εφαρμογή του πλαισίου που στοχεύει σε ρύθμιση καθυστερούμενων οφειλών ύψους 84 δισ. ευρώ.

Πανελλήνιες 2015: Τι πρέπει να κάνουν οι γονείς

E-mail Εκτύπωση PDF

paneliniesΟι εξετάσεις είναι ένα δύσκολο μέρος της σχολικής ζωής τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Αλλά υπάρχουν τρόποι για να μειώσετε τις αρνητικές επιπτώσεις του αυξημένου άγχους αυτές τις ημέρες.

Τι δείχνουν τα Μερομήνια για το φετινό καλοκαίρι

E-mail Εκτύπωση PDF

merominiaΤο καλοκαίρι είναι προ των πυλών και το πατροπαράδοτο έθιμο (Μερομήνια) των παλιών χρόνων δείχνει πως θα κυλίσει ο καιρός τους καλοκαιρινούς μήνες.
Τα Μερομήνια έχουν μελετηθεί το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου:

Σαρωτικές αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

teliΤην καταβολή τελών κυκλοφορίας με το... μήνα προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή η Νάντια Βαλαβάνη. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση άρσης ακινησίας οχήματος, αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας ιδιωτικής χρήσης εντός του 2015, τότε τα τέλη κυκλοφορίας του έτους αυτού καταβάλλονται πριν την άρση ακινησίας, αναλογικά, για τους υπόλοιπους μήνες μέχρι το τέλος του έτους συμπεριλαμβανομένου και του μήνα της άρσης ακινησίας.

Οδηγός φορολογικών δηλώσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

odigosΞεκινά τις επόμενες ημέρες η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει η ειδική εφαρμογή στο TAXISnet για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος.

Η προκήρυξη για τις Στρατιωτικές Σχολές

E-mail Εκτύπωση PDF

strΤην προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ) και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2015 - 2016 εξέδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ ο αριθμός των εισακτέων θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες.

ΟΑΕΔ: Νέα προκήρυξη 19.577 θέσεων κοινωφελούς εργασίας

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΑντίστροφη μέτρηση έχει σημάνει για την έκδοση και της δεύτερης προκήρυξης του ΟΑΕΔ στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, μετά την πρώτη που αφορούσε θέσεις σε δήμους.

Ακίνητα: Αλλάζουν έξι φόροι από την αλλαγή στις αντικειμενικές αξίες

E-mail Εκτύπωση PDF

akinita- Από 10% ως και 20% οι μειώσεις στις αντικειμενικές ρίχνουν τη φορολογία στα ακίνητα
- Μένει ο ΕΝΦΙΑ, αλλά οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώσουν λιγότερα χρήματα
- Σε ποιες περιοχές οι αντικειμενικές αξίες μειώνονται και ποιοι φόροι πέφτουν
Δεν είναι μονάχα ο ΕΝΦΙΑ, είναι μια σειρά από φόρους που εξαρτώνται από τις αντικειμενικές αξίες που μαζί με τον ΦΠΑ, όπου υπάρχει, βάζουν φωτιά στις τιμές.

Αλλάζει ο τρόπος φορολόγησης των ιδιοκτητών με ανείσπρακτα ενοίκια

E-mail Εκτύπωση PDF

polikatikiaΣκέψεις να αλλάξει ο τρόπος που φορολογούνται οι ιδιοκτήτες με ανείσπρακτα ενοίκια υπάρχουν στο υπουργείο Οικονομικών, που θέλει να διορθώσει τις αδικίες αναφορικά με τους ιδιοκτήτες που φορολογούνται μεν, δεν εισπράττουν το ενοίκιό τους δε.
Συγκεκριμένα, η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός Νάντια Βαλαβάνη έχει δεσμευθεί ότι για τα ανείσπρακτα ενοίκια δεν θα επιβληθεί φόρος.

Ενισχύονται οικονομικά οι δήμοι

E-mail Εκτύπωση PDF

euroΤο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κατανέμει από τους ΚΑΠ το ποσό των 102.942.484 ευρώ σε όλους τους δήμους της χώρας.

Σελίδα 380 από 513

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com