A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

ΕΝΦΙΑ και το 2015! Πόσο φόρο θα πληρώσουμε;

E-mail Εκτύπωση PDF

enfiaTα πάνω κάτω στη φορολογία ακινήτων αναμένεται να φέρουν οι νέες αντικειμενικές... αξίες που ετοιμάζει η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών.

Πανελλήνιες 2015: Οι σημαντικές ημερομηνίες των εξετάσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

exetaseisΟι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων 2015 θα πρέπει να προμηθευτούν το «δελτίο εξεταζομένου» από την ερχόμενη εβδομάδα έως και τις 13 Μαΐου. Αυτό, είναι απαραίτητο για την συμμετοχή τους στις εξετάσεις.
Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να παραλάβουν το δελτίο, καθώς χωρίς αυτό δεν μπορούν συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, σύμφωνα με εγκύκλιο που στάλθηκε στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Δείτε τι προβλέπουν οι Αμερικάνοι για το Ελληνικό καλοκαίρι και προετοιμαστείτε!

E-mail Εκτύπωση PDF

kairosH Αμερικάνικη υπηρεσία Accuweather.com, εξέδωσε την μακροπρόθεσμη πρόγνωσή της για...
το φετινό καλοκαίρι στην Ευρώπη. Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο, είχαν εκτιμήσει κατά αποκλειστικότητα στο meteo-news.gr, πως ο χειμώνας στην Ελλάδα θα ήταν ιδιαίτερα βροχερός και ψυχρός.

Τέλος οι υποχρεωτικές μεταθέσεις εκπαιδευτικών

E-mail Εκτύπωση PDF

ekpedeutikaΟι υποχρεωτικές μεταθέσεις των υπεράριθμων εκπαιδευτικών, που προβλέπονταν με το Προεδρικό Διάταγμα 28 του 2014, είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους εκπαιδευτικούς που ξαφνικά έβλεπαν να απειλείται η οικογενειακή τους ζωή.

Προς ενιαίο ΦΠΑ στο 16%

E-mail Εκτύπωση PDF

fpaΦθηνότερα σπίτια, αυτοκίνητα, ηλεκτρικές συσκευές, είδη ένδυσης - υπόδησης και καύσιμα, αλλά ακριβότερα τρόφιμα, εισιτήρια μέσων μαζικής μεταφοράς, μη αλκοολούχα ποτά και λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος φέρνει ενδεχόμενη συμφωνία ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους θεσμούς για καθιέρωση ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ.

«Τέλος επιτηδεύματος» σε χιλιάδες επιχειρήσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

epixirΜια «ξεχασμένη» από το 2013 φορολογική υποχρέωση αναμένεται να βεβαιώσει το υπουργείο Οικονομικών και η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων εντός των επόμενων ημερών.

Ρύθμιση οφειλών προς Δήμους & Περιφέρειες

E-mail Εκτύπωση PDF

ofilesΜε εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης προς τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της Χώρας, παρέχονται διευκρινίσεις, σχετικά με τη δυνατότητα ρύθµισης οφειλών προς τους ΟΤΑ α' και β' Βαθµού (Δήμους και Περιφέρειες) και τα Νοµικά Πρόσωπα αυτών, σύµφωνα µε το ν. 4321/2015.

Αλλάζει ο τρόπος φορολόγησης των ιδιοκτητών με ανείσπρακτα ενοίκια

E-mail Εκτύπωση PDF

idioktisiaΣκέψεις να αλλάξει ο τρόπος που φορολογούνται οι ιδιοκτήτες με ανείσπρακτα ενοίκια υπάρχουν στο υπουργείο Οικονομικών, που θέλει να διορθώσει τις αδικίες αναφορικά με τους ιδιοκτήτες που φορολογούνται μεν, δεν εισπράττουν το ενοίκιό τους δε.

Ενισχύονται οικονομικά οι δήμοι

E-mail Εκτύπωση PDF

euroΤο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κατανέμει από τους ΚΑΠ το ποσό των 102.942.484 ευρώ σε όλους τους δήμους της χώρας.

Εξαγορά του Βερόπουλου από τον Σκλαβενίτη

E-mail Εκτύπωση PDF

sklavenitisΟ όμιλος Σκλαβενίτη προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με τον όμιλο Βερόπουλου για την απόκτηση των δραστηριοτήτων του τελευταίου στην Ελλάδα.

Σελίδα 382 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com