A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Πανελλαδικές 2015: Στην τελική ευθεία, τι πρέπει να γνωρίζετε

E-mail Εκτύπωση PDF

paneliniesΣτην τελική ευθεία μπαίνουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς τη Δευτέρα 18 Μαΐου ξεκινούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις 2015.

Ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

ipovoliΤην επόμενη εβδομάδα ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων μέσω Taxis. Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων εκπνέει κανονικά στις 30 Ιουνίου, ωστόσο η καθυστέρηση στο άνοιγμα της σχετικής εφαρμογής αναμένεται να οδηγήσει σε μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας.

Πρόγραμμα κατάρτισης για 15.000 άνεργους

E-mail Εκτύπωση PDF

programaΝέο πρόγραμμα απασχόλησης και κατάρτισης για 15.000 ανέργους στους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας, του λιανικού εμπορίου, της εξωστρέφειας και του διεθνούς εμπορίου αλλά και στις Τεχνολογίες των Πληροφοριών και των Επικοινωνιών (ΤΠΕ) αναμένεται να θέσει σε εφαρμογή το αμέσως προσεχές διάστημα ο ΟΑΕΔ.

Έρχεται έκτακτη εισφορά και μάλιστα αναδρομικά από 1/1/2015

E-mail Εκτύπωση PDF

EUROΗ έκπτωση στην έκτακτη εισφορά θα καταργηθεί και έτσι θα υπάρξουν αυξήσεις 30%
Σενάρια για αύξηση της έκτακτης εισφοράς σε όσους έχουν εισόδημα 30.000 ευρώ
Ως και 50% η αύξηση της εισφοράς σε όσους έχουν υψηλάεισοδήματα
Ποιοι θα δουν το μισθό ή τη σύνταξή τους να μειώνεται από 450 ως και 1.200 ευρώ

Σύνταξη στα 50 – Ποιες γυναίκες τη δικαιούνται

E-mail Εκτύπωση PDF

SINTAXIΚι όμως υπάρχουν πολλές γυναίκες που μπορούν τώρα, πριν έρθουν οι νέες αλλαγές στο Ασφαλιστικό, να βγουν σε σύνταξη χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν 12 και 15 έτη επιπλέον. Μια σειρά από εργαζόμενες στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ μπορούν να πάρουν σύνταξη εκμεταλλευόμενες το νόμο.

16 φορο-παγίδες στις φετινές δηλώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

forosΌλα ανεξαιρέτως τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2014, είτε έχουν ήδη φορολογηθεί αυτοτελώς είτε φορολογούνται με τις γενικές διατάξεις είτε απαλλάσσονται από το φόρο, πρέπει να αναγραφούν στις φετινές φορολογικές δηλώσεις.

Ποιους ιδιοκτήτες Ι.Χ. «καίει» ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης

E-mail Εκτύπωση PDF

autoΜεγάλα «θύματα» θα είναι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων άνω των 1.928 κυβικών, είτε πρόκειται για ακριβά μοντέλα αυτοκινήτων είτε όχι, αφού η αύξηση του φόρου πολυτελούς διαβίωσης θα είναι 30% και αναμένεται να τους «χτυπήσει» αλύπητα.

Έως 13 Μαΐου τα δελτία των εξεταζομένων

E-mail Εκτύπωση PDF

sxolioΑπό την ερχόμενη εβδομάδα έως και τις 13 Μαΐου θα πρέπει να προμηθευτούν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων το «δελτίο εξεταζομένου» και ταυτόχρονα να ενημερωθούν για τα εξεταστικά κέντρα στα οποία θα δώσουν εξετάσεις.

Φόροι στα αυτοκίνητα που καίνε

E-mail Εκτύπωση PDF

ixΜπορεί να ακούγεται ως φόρος πολυτελείας δεν σημαίνει όμως ότι αφορά μόνο στους πλούσιους αυτής της χώρας. Είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων άνω των 1.928 κυβικών και οι ιδιοκτήτες αυτοί μετά τις αυξήσεις φωτιά στα τέλη θα δουν τώρα νέα αύξηση στους φόρους.

Οικογενειακά επιδόματα – Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι

E-mail Εκτύπωση PDF

epidomaΝα ετοιμάζονται σιγά σιγά πρέπει όσοι δικαιούνται οικογενειακά επιδόματα, καθώς η διορία για τις φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος του 2014 ισχύει έως τις 30 Ιουνίου του 2015. Μετά τη φορολογική δήλωσή τους (Ε1), οι δικαιούχοι πρέπει αμέσως μετά να υποβάλουν και το αντίστοιχο έντυπο λήψης του επιδόματος (έντυπο Α21), το οποίο και θα λαμβάνεται κατόπιν ολοκλήρωσης του ελέγχου των φορολογικών στοιχείων. Η εφημερίδα ΕΡΓΑΣΙΑ παρουσιάζει τη «λίστα» με το ποιος παίρνει τι...

Σελίδα 383 από 514

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com