A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Προκήρυξη για 20.000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας σε Περιφέρειες και Υπουργεία

E-mail Εκτύπωση PDF

thesisΕντός του Μαΐου αναμένεται να προκηρυχθεί το δεύτερο σκέλος του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας που θα αφορά 20.000 θέσεις εργασίας σε περιφέρειες, υπουργεία και εποπτευόμενους φορείς.

Τροπολογίες Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. για τις αλλαγές σε Πανελλαδικές και Λύκειο

E-mail Εκτύπωση PDF

matΤο Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων κατέθεσε στη Μόνιμη Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, τις Τροπολογίες που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο «Για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα» του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και αφορούν τη ρύθμιση επειγόντων ζητημάτων για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της εκπαιδευτικής διαδικασίας και την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

86.900 οφειλέτες έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση των ασφαλιστικών τους οφειλών

E-mail Εκτύπωση PDF

leftaΤους 86.900 έχουν φτάσει οι οφειλέτες που έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση των ασφαλιστικών τους οφειλών. Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα έχουν ρυθμιστεί οφειλές ύψους 2.319.443.308,44 ευρώ και έχουν εισπραχθεί 52.588.086,91 ευρώ.

Έκτακτα μέτρα από την Τροχαία ενόψει Πρωτομαγιάς

E-mail Εκτύπωση PDF

diasΕνόψει της εορταστικής περιόδου της Πρωτομαγιάς...

η Ελληνική Αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα τροχονομικής αστυνόμευσης για την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Ειδικότερα, τα μέτρα περιλαμβάνουν:

Από την Παρασκευή 1η Μαΐου το θερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

deiΣε εφαρμογή από την Παρασκευή 1η Μαΐου το θερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ.
Κατά τη θερινή περίοδο το ωράριο είναι συνεχές από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί και θα ισχύσει από την Πρωτομαγιά έως και τις 31 Οκτωβρίου 2015.

Προ των πυλών ειδική ρύθμιση για την προστασία μισθών και συντάξεων

E-mail Εκτύπωση PDF

klidariaΠρο των πυλών είναι ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών για να μην κατάσχονται μισθοί και συντάξεις. Αυτό προανήγγειλε η Νάντια Βαλαβάνη μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Πάνω από 170.000 αιτήσεις για τις 100 δόσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

dosisΠάνω από 170.000 πολίτες υπέβαλαν αιτήσεις για τη ρύθμιση των 100 δόσεων στην εφορία, έως σήμερα, ενώ το ποσό που έχει μπει σε ρύθμιση ξεπερνά το 1 δισ. και μέχρι σήμερα έχουν εισπραχθεί περίπου 50 εκατ. ευρώ.

ΣτΕ: Η κατοχή κινητού στις Πανελλαδικές μηδενίζει το γραπτό

E-mail Εκτύπωση PDF

mathitesΗ κατοχή του κινητού τηλεφώνου από μαθητή, ανεξάρτητα αν είναι απενεργοποιημένο ή όχι, κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών απολυτηρίων εξετάσεων, αυτομάτως μηδενίζει το γραπτό δοκίμιο, αποφάνθηκε το Γ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, με τις υπ΄ αριθμ. 1461 και 1462/2015, αποφάσεις του.

Φορολογικές Δηλώσεις 2015: Πως να πάρεις μπόνους και έκπτωση φόρου

E-mail Εκτύπωση PDF

dilosi 1Φέτος αναμένεται να υποβληθούν περίπου 6.000.000 δηλώσεις φυσικών προσώπων και περίπου 240.000 δηλώσεις νομικών προσώπων. Τι ισχύει για το νέο έντυπο Ε1: Το νέο έντυπο αποτελεί μια «καμουφλαρισμένη» δήλωση «πόθεν έσχες» καθώς για πρώτη φορά θα πρέπει να δηλωθούν αναλυτικά εισοδήματα που απέκτησαν οι φορολογούμενοι όπως μερίσματα, αγορές μετοχών, ομολόγων, χρήματα που επενδύθηκαν για τη σύσταση ή αύξηση του κεφαλαίων επιχειρήσεων.
Την ίδια στιγμή επανέρχονται οι κωδικοί που επιβάλλουν σε όσους απέκτησαν ακίνητο το 2014 να τους συμπληρώσουν με τα ποσά που δαπάνησαν και παράλληλα θα πρέπει να δικαιολογήσουν την προέλευση των χρημάτων αυτών.

Εγκρίθηκαν 5.495 προσλήψεις στους ΟΤΑ για το 2015

E-mail Εκτύπωση PDF

ergasiaΟ μέγιστος αριθμός προσλήψεων στους ΟΤΑ α' και β' βαθμού ορίζεται, για το 2015, στις 5.495 προσλήψεις.
Την Κοινή Υπουργική Απόφαση, υπέγραψαν ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας.

Σελίδα 384 από 514

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com