A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

E-mail Εκτύπωση PDF

vroxiΆσχημο θα είναι το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο, με νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια.

Προς μείωση των τελών κυκλοφορίας για τα ΙΧ σε ακινησία

E-mail Εκτύπωση PDF

ixΣκέψεις να μειώσει τα τέλη κυκλοφορίας στα ΙΧ που βρίσκονται σε ακινησία υπάρχουν στην κυβέρνηση.
Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη με έγγραφό της που διαβιβάστηκε στη βουλή ως απάντηση της ερώτησης του βουλευτή Κοζάνης των ΑΝΕΛ, Χαρίσιου Κάτανα, διαφαίνεται ένα «παραθυράκια» για τους ιδιοκτήτες που θέλουν να τα επαναφέρουν στην κυκλοφορία με την καταβολή ενός αναλογικού ποσού για το υπόλοιπο του έτους.

Κούρεμα μέχρι και 50% στα «κόκκινα» αγροτικά δάνεια

E-mail Εκτύπωση PDF

kokkina«Κούρεμα» που θα φτάσει έως το 50% έρχεται για τα «κόκκινα» αγροτικά δάνεια, σύμφωνα με όσα προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βαγγέλης Αποστόλου.

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις Πανελλαδικές 2015

E-mail Εκτύπωση PDF

panelΣτις 13 Μαΐου ημέρα Τετάρτη κλείνουν τα σχολεία και σταματούν τα μαθήματα στα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας για την διενέργεια των Πανελλήνιων εξετάσεων 2015 σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας Σύμφωνα με την απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας και λόγω των ανάγκες της Υπηρεσίας για την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αποφασίζεται ότι ως ημερομηνία λήξης μαθημάτων του διδακτικού έτους 2014−2015 των Ημερησίων και Εσπερινών Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας η 13η Μαΐου 2015, ημέρα Τετάρτη.

Πειραιώς: Διαγραφές οφειλών για οικονομικά αδύναμους πελάτες

E-mail Εκτύπωση PDF

pireosΠρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αλλά και για την ανακούφιση των οφειλετών-πελατών της ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς, εγκαινιάζοντας τις διαγραφές δανείων σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα ρυθμίσεων οφειλών που υλοποιούν οι τράπεζες.

ΟΑΕΔ: Τρία νέα προγράμματα για 42.000 ανέργους. Οι θέσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

theseiΘέσεις εργασίας για 42.000 ανέργους πρόκειται να δώσουν τρία νέα προγράμματα που θα ξεκινήσουν εντός του Μαΐου.
Τα δύο πρώτα είναι με το συνδυασμό «κατάρτισης και απασχόλησης» και απευθύνονται σε 23.000 ανέργους ηλικίας 18 έως 29 ετών.

Τα επτά επιδόματα που αυξάνονται μαζί με τον κατώτατο μισθό

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΑυτόματες αυξήσεις 10,91% από την 1η Οκτωβρίου του 2015 και επιπλέον 15,55% από την 1η Ιουλίου, θα φέρει σε 7 επιδόματα του ΟΑΕΔ η αύξηση του κατώτατου μισθού και ημερομισθίου που δρομολογεί το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δώρα έως 10.000 ευρώ για τους φορολογουμένους με ένα απλό sms

E-mail Εκτύπωση PDF

tmiakiΈσοδα έως και 600 εκατ. ευρώ προσδοκά από τη λοταρία αποδείξεων η κυβέρνηση. Οι πολίτες θα πρέπει να ζητούν αποδείξεις για όλες τις συναλλαγές τους και θα επιβραβεύονται με δώρα για αυτή τους την κίνηση. Πως θα λειτουργήσει το μέτρο

Έκτακτη ανακοίνωση από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος

E-mail Εκτύπωση PDF

DHΟδηγίες προς τους φορολογούμενους δίνει το υπουργείο Οικονομικών, ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, οι οποίοι εμφανίζονται ως ράμπο του ΣΔΟΕ.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι, απατεώνες προσποιούμενοι τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ εξαπατούσαν και εκβίαζαν ανυποψίαστους επιτηδευματίες, προκειμένου να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2015

E-mail Εκτύπωση PDF

dimosioΤην Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 θα πληρωθούν οι δικαιούχοι συνταξιούχοι του Ιδρύματος, τις συντάξεις του ΙΚΑ του μηνός Μαΐου 2015
Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, την ίδια μέρα (29/4) θα καταβληθούν οι συντάξεις του Δημοσίου.

Σελίδα 385 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com