A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Σε μηνιαία βάση η πληρωμή εισφορών στον ΟΑΕΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

oaeeΣε μηνιαία βάση θα καταβάλουν, από την 1η Ιουνίου, στον ΟΑΕΕ οι ελεύθεροι επαγγελματίες τις ασφαλιστικές εισφορές, ενώ, νωρίτερα, θα προωθηθεί τροπολογία στη Βουλή που θα επιτρέπει τη συνταξιοδότηση οφειλετών που χρωστούν πάνω από το όριο των 20.000 ευρώ (το οποίο ισχύει σήμερα) με την παροχή δυνατότητας είτε σταδιακής παρακράτησης της οφειλής από τη σύνταξη είτε ακόμη και συμψηφισμού της με το ποσό της σύνταξης.

Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την 25η Μαρτίου

E-mail Εκτύπωση PDF

troxeaΣε επιφυλακή θα βρίσκεται η Τροχαία για την επέτειο της 25ης Μαρτίου αφού, όπως ανακοινώθηκε θα εφαρμοστούν έκτακτα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Άνοιξε εφαρμογή εξπρές για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων

E-mail Εκτύπωση PDF

taxisnetΧωρίς προσαυξήσεις και πρόστιμα η εξόφληση μέχρι τις 27 Μαρτίου
Από σήμερα μέχρι και τις 27 Μαρτίου θα μπορούν οι φορολογούμενοι να εξοφλούν μερικώς ή ολικώς τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς το Δημόσιο, μέσω της ειδικής εφαρμογής εξπρές, που άνοιξε στο TaxisNet ακριβώς για αυτό το σκοπό. Τονίζεται ότι η εξόφληση θα γίνει με ευνοϊκούς όρους, με απαλλαγή προστίμων και προσαυξήσεων.

Culturetrip: Οι 10 πιο όμορφες πόλεις στην Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΞΠΡΕΣ ΓΙΑ 4.100.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ – ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

ofilesΑπό σήμερα και για μία εβδομάδα εκατομμύρια πολίτες έχουν τη δυνατότητα καταβάλουν οποιοδήποτε βασικό ποσό οφειλής (μη ρυθμισμένο) με απαλλαγή προσαυξήσεων, τόκων και προστίμων εκπρόθεσμης καταβολής που αναλογούν σε αυτό.

Αλλαγές στα εφάπαξ. Πώς θα υπολογίζεται

E-mail Εκτύπωση PDF

efapaxΑλλάζει ο τρόπος υπολογισμού στα εφάπαξ, προκειμένου να μη γίνουν μειώσεις.
Βάσει των όσων σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τον υπολογισμό θα λαμβάνονται υπόψη οι αποδοχές και οι εισφορές που έχουν καταβληθεί για μεγαλύτερη χρονική περίοδο (π.χ. την τελευταία επταετία ή οκταετία, αντί της πενταετίας στο Δημόσιο).

ΕΦΟΡΙΑ: ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

eforiaΤο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης επεξεργάζεται ρύθμιση σύμφωνα με την οποία απειλούνται με κατάσχεση όλα τα χρηματικά ποσά που δεν έχουν δηλωθεί στην εφορία.

ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ: ΟΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

eklipsiΜε ένα από τα σπάνια και πιο ενδιαφέροντα φαινόμενα της φύσης θα υποδεχτούμε την έλευση της φετινής εαρινής περιόδου: μία ολική έκλειψη Ηλίου, το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Μαρτίου, περίπου 13 ώρες πριν από την Εαρινή Ισημερία.

Ιδού η ρύθμιση για προστασία από τους πλειστηριασμούς

E-mail Εκτύπωση PDF

spitiΈτοιμη είναι η ρύθμιση του οικονομικού επιτελείου για την προστασία της κύριας και μοναδικής κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, η οποία θα ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2015.

Ληξιπρόθεσμες οφειλές: Έχετε μήνυμα στον Υπολογιστή σας από την Εφορία!

E-mail Εκτύπωση PDF

eforiaΣε δύο μέρες ο υπολογιστής σας θα σας «ειδοποιήσει» για τις οφειλές σας στο Δημόσιο.
Η Γενική Γραμματεία Εσόδων από την Πέμπτη θα ενημερώνει αρχικά με email οφειλέτες του Δημοσίου που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη.

Σελίδα 392 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com