A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Εκλογική άδεια: Πόσες μέρες δικαιούστε;

E-mail Εκτύπωση PDF

eklogesjjdghfgaskΕιδική άδεια απουσίας μετ' αποδοχών υποχρεούνται να δώσουν οι επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα στο προσωπικό τους για την διευκόλυνση άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος, κατά τις γενικές βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Πότε θα γίνει η τρίτη καταβολή του «επιδόματος θέρμανσης»

E-mail Εκτύπωση PDF

petraileo

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, το απόγευμα, ή το αργότερο, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, το πρωί, 200.000 περίπου αιτούντες - δικαιούχοι της τρίτης καταβολής του «επιδόματος θέρμανσης» θα δουν πιστωμένο τον λογαριασμό που έχουν δηλώσει, προκειμένου να λάβουν το δικαιούμενο ποσό, σύμφωνα με όσα δήλωσε, σήμερα το πρωί, μιλώντας στον ant1, η Διευθύντρια Ηλ. Διακυβέρνησης της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων του Υπ. Οικονομικών., Σοφία Σεχπερίδου. 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Πόσες μέρες άδεια μετ’ αποδοχών δικαιούστε για να ψηφίσετε

E-mail Εκτύπωση PDF

ekloges

Από μία έως τρεις ημέρες ειδική άδεια απουσίας μετ’ αποδοχών υποχρεούνται να δώσουν οι επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα στο προσωπικό τους για την διευκόλυνση άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος, κατά τις γενικές βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. 

Παράταση για την εξαίρεση από ΦΠΑ έως 30 Ιανουαρίου

E-mail Εκτύπωση PDF

fpa

Αφορά επαγγελματίες, επιτηδευματίες και επιχειρήσεις με ετήσιο τζίρο έως 10.000 ευρώ το χρόνο

Παράταση έως 30 Ιανουαρίου στη διορία για υποβολή αιτήσεων στην εφορία για απαλλαγή από το ΦΠΑ σε μικρομεσαίους, η οποία κανονικά έληγε σήμερα, προβλέπει απόφαση που υπέγραψε, η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κυρία Κατερίνα Σαββαΐδου.

Ποιες μέρες θα μείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω εκλογών

E-mail Εκτύπωση PDF

sxoleia

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις 23 και στις 26 Ιανουαρίου λόγω των βουλευτικών εκλογών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης:

Πόσο θα κοστίσουν οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

E-mail Εκτύπωση PDF

ekloges

Περισσότερα από 45 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να κοστίσουν οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, χωρίς σε αυτό το ποσό να υπολογίζονται οι αμοιβές των ένστολων, οι οποίες αφορούν το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και στην αντίστοιχη διαδικασία του 2012 το σχετικό κονδύλι ήταν περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ.

Δυνατότητα απαλλαγής μικρών επιχειρήσεων από τον ΦΠΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

fpa

Όσες επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια του 2014 είχαν ετήσιο τζίρο μέχρι 10.000 ευρώ-- Μέχρι τις 12 Ιανουαρίου οι δηλώσεις μεταβολής

Όσες επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια του 2014 είχαν ετήσιο τζίρο μέχρι 10.000 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) έχουν το περιθώριο μέχρι τις 12 Ιανουαρίου να υποβάλουν δηλώσεις μεταβολής για να εξαιρεθούν από τον ΦΠΑ στα Τμήματα Μητρώου των αρμοδίων ΔΟΥ. 

Χειμερινές εκπτώσεις 2015

E-mail Εκτύπωση PDF

ekptoseis

Στις 12 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι πρώτες εκπτώσεις του χρόνου όπως ορίζει η νομοθεσία ενώ θα διαρκέσουν μέχρι και το τέλος του Φεβρουαρίου 2015.

Επίσης την Κυριακή 18 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά.

Προσλήψεις 2.485 μόνιμων υπαλλήλων στο Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

proslipseis

Σε υπουργεία Οικονομικών, Δικαιοσύνης, στον ΟΑΕΔ, τα ΕΚΑΒ, την ΕΛΣΤΑΤ, τη ΔΕΗ και το Λιμενικό.
Έτοιμοι είναι 8+1 διαγωνισμοί για την πρόσληψη 2.485 μόνιμων υπαλλήλων. Ήδη για πέντε από αυτούς έχουν ανακοινωθεί προθεσμίες υποβολής αιτήσεων, ωστόσο αυτές θα αλλάξουν λόγω αναστολής προσλήψεων κατά την προεκλογική περίοδο.

Απαλλαγή από τη χρήση ταμειακών

E-mail Εκτύπωση PDF

tameiaki

Στις κατηγορίες επαγγελματιών και επιχειρήσεων που απαλλάσσονται από το τρέχον φορολογικό έτος και εφεξής από τη χρησιμοποίηση φορολογικών ταμειακών μηχανών αναφέρεται εγκύκλιος που εξέδωσε η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου.

Σημειώνεται πως με την καθιέρωση των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων από την 1η Ιανουαρίου 2015 επήλθαν ορισμένες διαφοροποιήσεις ως προς την έκδοση αποδείξεων λιανικών συναλλαγών και τήρηση βιβλίων από συγκεκριμένες κατηγορίες οντοτήτων και ως εκ τούτου κρίθηκε απαραίτητο να παρασχεθούν σε αυτές τις κατηγορίες οι αναγκαίες διευκολύνσεις για την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Σελίδα 407 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com