A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

«ΚΛΕΙΝΟΥΝ» ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

dikasthria

Επείγουσα εγκύκλιο με την οποία γνωστοποιούνται οι  ημέρες κατά τις οποίες επιβάλλεται να ανασταλούν οι εργασίες των Δικαστηρίων, λόγω του εθνικών βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 απέστειλε το υπουργείο Δικαιοσύνης προς τους Προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας, τους Προϊσταμένους των Εφετείων, Πρωτοδικείων και Εισαγγελιών, τους Δικηγορικούς και Συμβολαιογραφικούς Συλλόγους.

Εφορία: Πέντε ευνοϊκές ρυθμίσεις φέρνει το 2015

E-mail Εκτύπωση PDF

eforia

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στην Εφορία από την αρχή του νέου έτους. Από το 2015 θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα οδηγήσουν σε φοροελαφρύνσεις και θα φέρουν χαμόγελο στους φορολογούμενος. Από τον Ιανουάριο θα εφαρμοστούν πέντε ευνοϊκές ρυθμίσεις, οι οποίες συνδέονται με ελαφρύνσεις και απλοποιήσεις διαδικασιών.

Αναλυτικά:

Πότε πέφτουν οι αργίες το 2015

E-mail Εκτύπωση PDF

argies

Το 2015 είναι πολύ κοντά και ήδη πολλοί έχουν ξεκινήσει να αναζητούν ποιες ημέρες πέφτουν οι αργίες... Το σίγουρο είναι, ότι το νέο έτος δε θα είναι πολύ «κουραστικό», καθώς οι ημερομηνίες βολεύουν για τριήμερες αναπαύσεις.

Δείτε τη λίστα με τις αργίες του 2015:

52.818 θέσεις σε υπουργεία και αυτοδιοίκηση – 126 οι ειδικότητες

E-mail Εκτύπωση PDF

theseis

Σε εφαρμογή τίθεται άμεσα το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΕΣΠΑ, καθώς η διαδικασία των προσλήψεων αυτών δεν εμπίπτει στις απαγορεύσεις της προεκλογικής περιόδου. Μέσα στον Ιανουάριο έχει προγραμματιστεί να ανοίξει ο διαδικτυακός τόπος του ΟΑΕΔ για την υποβολή αιτήσεων από τους ανέργους που έχουν τα προσόντα για τις 52.818 θέσεις σε δήμους, περιφέρειες και υπουργεία.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

dikoi

Οι Δικηγόροι που επιθυμούν να διορισθούν δικαστικοί αντιπρόσωποι ή να εξαιρεθούν πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους από τον προσωπικό τους υπολογιστή ή smartphone από 18 μ.μ. της 30/12/2014 σε 24ωρη βάση στο δικτυακό τόπο portal.olomeleia.gr.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

kairika

Α΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΩΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ – ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ

 

Χιονόπτωση και πολικές θερμοκρασίες στην Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση PDF

kairos

Δείτε τι θα συμβεί από την Πρωτοχρονιά με τις χρεώσεις στα κινητά μας

E-mail Εκτύπωση PDF

kinhta

Νέες μειωμένες χρεώσεις στα τέλη τερματισμού τηλεφωνικών κλήσεων θα ισχύσουν από τη νέα χρονιά, τόσο προς σταθερά όσο και προς κινητά τηλεπικοινωνιακά δίκτυα. Με βάση τις τιμές που ανακοίνωσαν η Cosmote, η Vodafone και η Wind, τα τέλη τερματισμού για τις κλήσεις στα δίκτυα κινητής από την 1η Ιανουαρίου διαμορφώνονται από 1,189 σε 1,103 cents ανά λεπτό, χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Απάντηση ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ σε ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, για τον Ε-65

E-mail Εκτύπωση PDF

xrysoxoidis

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ για το βόρειο τμήμα του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλάδος Ε-65»

 

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: «επί δεκαετία αγωνίζομαι για τη δρομολόγηση και ολοκλήρωση του έργου και ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ τους πολίτες, ότι και πάλι θα πρωτοστατήσω προς αυτή την κατεύθυνση.
            Καλό είναι οι θριαμβολογίες να έπονται των γεγονότων και όχι να προηγούνται αυτών για τη δημιουργία εντυπώσεων...
.»

Κακοκαιρίας συνέχεια: Βροχές και καταιγίδες -Πού θα χιονίσει

E-mail Εκτύπωση PDF

kakokairia

Νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, περιμένουμε σήμερα, Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014.

Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα δυτικά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ενώ από το απόγευμα ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο.

Σελίδα 408 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com