A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Πώς θα πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ του 2015

E-mail Εκτύπωση PDF

enfia

Ο ΕΝΦΙΑ του 2015 θα πληρωθεί σε οκτώ ή και λιγότερες δόσεις, όπως, έμμεσα, αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών.

Στην τροπολογία που θα κατατεθεί σήμερα Δευτέρα στη Βουλή προκειμένου να κατοχυρωθεί με νόμο η παράταση της προθεσμίας των τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 του έτους 2014, θα αναφέρεται, σύμφωνα με το naftemporiki.gr, ότι η προθεσμία για τις μεταβολές της περιουσιακής κατάστασης των φορολογουμένων που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2014 αλλάζει και μετατίθεται για τις 31/03/2015.

Οδηγίες της Αστυνομίας: Τι να κάνετε πριν φύγετε για Χριστούγεννα

E-mail Εκτύπωση PDF

odhgies

Οδηγίες για προστασία της περιουσίας των πολιτών εν όψει των γιορτών έδωσε η αστυνομία.

Φεύγοντας από το σπίτι

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών την εορταστική περίοδο

E-mail Εκτύπωση PDF

fortiga

Απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου θα ισχύσει κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων, με σκοπό την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας. 

Υποχρεωτική χορήγηση της ετήσιας άδειας έως 31-12-2014

E-mail Εκτύπωση PDF

adeia

Ο εργοδότης θα πρέπει να χορηγεί στους εργαζόμενους έως και την 31η Δεκεμβρίου του τρέχοντος ημερολογιακού έτους το υπόλοιπο της αδείας που αναλογεί στον κάθε εργαζόμενο έστω κι αν ακόμη δεν έχει ζητηθεί από αυτούς.

ΚΕ.Π.ΚΑ.: Οδηγίες για αγορές τροφίμων ενόψει Χριστουγέννων

E-mail Εκτύπωση PDF

kepka

Από το ΚΕ.Π.ΚΑ. ανακοινώθηκαν οδηγίες προς τους καταναλωτές, για τις σωστές αγορές τροφίμων, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Συγκεκριμένα: Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Οι καταναλωτές θα πραγματοποιήσουν τις προμήθειες τους, για τις γιορτές. Η αγορά, τα εμπορικά και τα άλλα καταστήματα, είναι έτοιμα, με τις στολισμένες βιτρίνες, να υποδεχθούν τους Καταναλωτές.

Προσλήψεις 52.553 ανέργων σε Δημόσιο και ΟΤΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

ota

Ανοίγουν οι διαδικασίες για τις προσλήψεις 52.553 ανέργων, εγγεγραμμένων στα μητρώα του ΟΑΕΔ σε δήμους, περιφέρειες και φορείς του Δημοσίου, (νοσοκομεία, υπουργεία, ασφαλιστικά ταμεία κ.α) μετά την υπογραφή των τριών σχετικών υπουργικών αποφάσεων, από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης - κυκλοφορίας ενόψει γιορτών

E-mail Εκτύπωση PDF

pinakides

Με Απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, επιστρέφονται από αύριο, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σύνταξη για 70.000 γυναίκες

E-mail Εκτύπωση PDF

syntakseis

Τη δυνατότητα να γλιτώσουν τις ανατροπές στα όρια ηλικίας έχουν 70.000 γυναίκες, που πρόλαβαν να θεμελιώσουν δικαίωμα.

Οι ευνοϊκές αυτές διατάξεις ισχύουν για γυναίκες, που πρόλαβαν να θεμελιώσουν δικαίωμα σύνταξης μέχρι το τέλος του 2012.

Από την 1η Ιανουαρίου 2013 πλήρης σύνταξη δίδεται στα 67 (ή στα 62 μειωμένη όπου προβλέπεται), ενώ η "πόρτα εξόδου" ανοίγει και με 40 έτη δουλειάς στα 62.

Σήμερα δίνονται τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

epidoma

Τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ για το τέταρτο τρίμηνο να καταβληθούν σήμερα 18 Δεκεμβρίου σε 720 χιλιάδες δικαιούχους.

Όπως είχε γίνει γνωστό οι καταβολές των οικογενειακών επιδομάτων θα γίνουν έναν μήνα νωρίτερα από τον αρχικό υπολογισμό και έτσι τα χρήματα θα πιστωθούν σήμερα στους δικαιούχους ενώ αρχικά ήταν να μπουν στους λογαριασμούς τον Ιανουάριο.

Πρόβλεψη Αμερικανών: ¨Η Ελλάδα θα αποκλειστεί απ’ το χιόνι” – Δείτε πότε…

E-mail Εκτύπωση PDF

snow

Σύμφωνα με το πιο έγκυρο Αμερικάνικο site πρόβλεψης καιρού, η χώρα μας θα ”θαφτεί” από το χιόνι... για ένα διάστημα 3-4 ημερών, μετά τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα στις 28,29,30,31 Δεκεμβρίου και στη 1 και 2 Ιανουαρίου.

Σελίδα 410 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com