A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Πρόγραμμα κατάρτισης για 7.000 άνεργους

E-mail Εκτύπωση PDF

anergoi

Πρόγραμμα κατάρτισης για 7.000 άνεργους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ θέτει σε εφαρμογή ο ΟΑΕΔ, σε συνεργασία με τα υπουργεία Παιδείας και Ανάπτυξης.

Με το νέο πρόγραμμα παρέχονται σε 7.000 άνεργους, αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ, ηλικίας έως 29 ετών, υπηρεσίες συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης με έμφαση σε θέματα ανάπτυξης οριζόντιων δεξιοτήτων καθώς και σε θέματα της αγοράς απασχόλησης, σύνταξη βιογραφικού και σε έννοιες που σχετίζονται με το περιβάλλον του «επιχειρείν» καθώς και σε δεξιότητες Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ).

Δημοσιεύτηκε η απόφαση για 50.000 νέες θέσεις εργασίας

E-mail Εκτύπωση PDF

theseis

Μια πόρτα αισιοδοξίας αναμένεται να ανοίξει σύντομα για περισσότερους από 50.000 ανέργους, οι οποίοι θα μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας σε Δήμους και στα υπουργεία Παιδείας, Πολιτισμού –Αθλητισμού και Υγείας.

Ήδη τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ (αρ. φύλλου 3172 της 26ης Νοεμβρίου) η σχετική απόφαση, που καθορίζει τους σκοπούς της πράξης, τους ωφελούμενους και τα κριτήρια μοριοδότησης.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την κατάθεση πινακίδων. Δικαιολογητικά

E-mail Εκτύπωση PDF

pinakida

Προκειμένου να μην πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας για το 2015, οι ιδιοκτήτες οχημάτων που επιθυμούν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας στις κατά τόπους εφορίες μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2014, οπότε και λήγει η προθεσμία θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Συμβουλές πυροσβεστικής για τις γιορτές

E-mail Εκτύπωση PDF

pyro

Κατάλογο με συμβουλές προς αποφυγή πυρκαγιάς την περίοδο των Χριστουγέννων δημοσίευσε το Πυροσβεστικό Σώμα.

Η Πυροσβεστική εφιστά την προσοχή των πολιτών στα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, δέντρο και κεριά.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

Πως να σώσετε την α' κατοικία από πλειστηριασμό

E-mail Εκτύπωση PDF

plistiriasmos

«Συνεργάσιμος Δανειολήπτης» που θα αποδέχεται να ρυθμίσει...
το δάνειό του και νόμος «Κατσέλη» είναι οι δύο λύσεις τις οποίες τα νοικοκυριά θα επιλέγουν από την 1η Ιανουαρίου του 2015 για να διασώζουν από τους πλειστηριασμούς την κύρια κατοικία τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ημερησία», ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας δεν σκοπεύει να δώσει παράταση στις διατάξεις του νόμου 4224/2013, ο οποίος για το 2014 προστάτευε την κύρια κατοικία από τους πλειστηριασμούς υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως αναφέρει η Ημερησία. Μόλις 3.000 υπάχθηκαν σε αυτό το καθεστώς προστασίας, ενώ στα δικαστήρια αξιοποιώντας τον νόμο «Κατσέλη» έχουν προσφύγει 100.000.

Χριστούγεννα με άδειες τσέπες! Όσα πρέπει να εξοφληθούν στην Εφορία μέχρι 31/12

E-mail Εκτύπωση PDF

eforia

Ακόμα και τις ημέρες των Χριστουγέννων η Εφορία δεν θα βγει από το μυαλό πολλών πολιτών, μιας και υπάρχουν οφειλές που θα πρέπει να εξοφληθούν μέχρι την τελευταία ημέρα του 2014. 

To αναλυτικό πλάνο της Τροχαίας εν όψει των εορτών

E-mail Εκτύπωση PDF

troxaia

Λίγες ημέρες έμειναν για τις γιορτές και πολλοί είναι οι εκείνοι που θα «αποδράσουν» για ολιγοήμερες διακοπές. Η Τροχαία λαμβάνει αυξημένα μέτρα στους δρόμους της Αθήνας και στα εθνικά οδικά δίκτυα, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων.

Απατεώνες στέλνουν email από... τράπεζες

E-mail Εκτύπωση PDF

email

Τη προσοχή των χρηστών του διαδικτύου για απατηλά ηλεκτρονικά μηνύματα (email) που φαίνεται να έχουν σταλεί από το Υπουργείο Οικονομικών και ενημερώνουν τους παραλήπτες ότι έχουν επιστροφή φόρου, εφιστά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες για την αποστολή απατηλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μεγάλο αριθμό Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου

"Έμφραγμα" στα ασφαλιστικά ταμεία λόγω καθυστερήσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

emfragma

Έμφραγμα έχουν προκαλέσει στα δυο μεγαλύτερα Ταμεία της χώρας, το ΙΚΑ και το ΕΤΕΑ, χιλιάδες εν αναμονή συνταξιούχοι που περιμένουν για να πάρουν την κανονική τους σύνταξη ακόμη και τέσσερα χρόνια.

Στη λίστα αναμονής βρίσκονται αυτή τη στιγμή 163.000 αποφάσεις για την απονομή κύριων και επικουρικών συντάξεων σε περίπου 90.000 δικαιούχους, ενώ μέσα στο 2015, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του ΙΚΑ, αναμένεται η έξοδος άλλων 50.000 ασφαλισμένων.

ΚΕΠΚΑ: Τι να προσέξουν οι καταναλωτές στις χριστουγεννιάτικες αγορές τους

E-mail Εκτύπωση PDF

kepka

Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς...
Οι καταναλωτές θα πραγματοποιήσουν τις προμήθειες τους, για τις γιορτές. Η αγορά, τα εμπορικά και τα άλλα καταστήματα, είναι έτοιμα, με τις στολισμένες βιτρίνες, να υποδεχθούν τους Καταναλωτές.

Σελίδα 411 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com