A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

1 στους 2 στη ρύθμιση των 100 δόσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

daneia

Μεγάλη ανταπόκριση φαίνεται να έχει το μέτρο της ρύθμισης των οφειλών σε Ασφαλιστικά Ταμεία με εκείνο που έχει «χτυπήσει» ρεκόρ αιτήσεων να είναι ο ΟΑΕΕ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», ένας στους δύο οφειλέτες του ΟΑΕΕ έχει ήδη υπαχθεί στη ρύθμιση.

Τι αλλάζει στα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων

E-mail Εκτύπωση PDF

telh

Αλλαγές στο καθεστώς πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αυτοκινήτων, σχεδιάζει η κυβέρνηση με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα κατατεθεί τροπολογία η οποία θα δίνει τη δυνατότητα πληρωμής τους με το μήνα.

Σκοπός της κυβέρνησης είναι να αυξήσει τα έσοδα από ιδιοκτήτες που αδυνατούν να πληρώσουν το σύνολο των τελών αλλά δεν καταθέτουν τις πινακίδες καθώς και να δώσει την ευκαιρία για την κυκλοφορία των οχημάτων ανάλογα με το χρόνο που θα πληρώνουν τα τέλη. Εκτιμάται έτσι ότι θα σταματήσει και το κύμα απόσυρσης πινακίδων, κυρίως για μεγάλα οχήματα που βαρύνονται με υψηλά τέλη.

Πρόωρες εκλογές (πιθανόν) στις 25 Ιανουαρίου!

E-mail Εκτύπωση PDF

ekloges

Η επέκταση του Μνημονίου, επισήμως για 2 μήνες, που σύμφωνα με οικονομικούς συντάκτες των διεθνών πρακτορείων οδηγεί μετά βεβαιότητας σε πρόσθετη επέκτασή του για άλλους 4 μήνες, μέχρι τον Ιούνιο του 2015, οδήγησε την κυβέρνηση στη δραματική απόφαση να επισπεύσει τις διαδικασίες για την προεδρική εκλογή, εντός του Δεκεμβρίου.

Πότε κλείνουν τα σχολεία για Χριστούγεννα

E-mail Εκτύπωση PDF

sxoleia

Το υπουργείο Παιδείας με έγγραφό του γνωστοποιεί ότι τόσο στην Α/θμια όσο και στη Β/θμια Εκπαίδευση τα σχολεία δε θα λειτουργήσουν από τις 24 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου. H 23η Δεκεμβρίου, ήμερα Τρίτη θα είναι λοιπόν η τελευταία μέρα μαθημάτων για το 2014.

Να σημειώσουμε ότι για κάποιους μαθητές σχολείων απομακρυσμένων περιοχών ίσως τα μαθήματα τελειώσουν νωρίτερα καθώς το Υπουργείο δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να αναχωρήσουν νωρίτερα με την προϋπόθεση ότι θα αναπληρωθούν τα μαθήματα στις 22 και 23 Δεκεμβρίου

Πριν τα Χριστούγεννα η ρύθμιση των “κόκκινων” επιχειρηματικών δανείων!

E-mail Εκτύπωση PDF

daneia

- 'Έρχεται μποναμάς για τις επιχειρήσεις
- Η κυβέρνηση θα θέσει σε λειτουργία πριν από τις γιορτές τη ρύθμιση των “κόκκινωνδανείων για τις επιχειρήσεις
- Μπόνους μείωση 20% σε πρόστιμα και προσαυξήσεις σε όποιες επιχειρήσεις έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων

Θα συνοδεύεται μάλιστα από το πρόσθετο δωράκι της μείωσης των προστίμων και των προσαυξήσεων προς την εφορία και τα ταμεία κατά 20% αν οι επιχειρήσεις έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Σε αποχή διαρκείας οι δικηγόροι

E-mail Εκτύπωση PDF

diki

Σε αποχή διαρκείας προχωρούν από σήμερα Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου οι δικηγόροι όλης της χώρας, μετά το πανελλαδικό δημοψήφισμα με το οποίο είπαν συντριπτικό «όχι» στο νομοσχέδιο του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Σε δέκα δόσεις ο ΕΝΦΙΑ το 2015!

E-mail Εκτύπωση PDF

enfia

Το υπουργείο Οικονομικών έχει νέο σχέδιο με μεγάλες αλλαγές για τον ΕΝΦΙΑ και τον τρόπο πληρωμής του για το 2015.

Τα βασικότερα σημεία του σχεδίου για τον ΕΝΦΙΑ είναι:

- Θα έχουμε τη δυνατότητα εξόφλησης με 10 δόσεις. Αυτό από τη μία φαίνεται καλό γιατί με τις περισσότερες δόσεις θα ανακουφιστούν οι φορολογούμενοι αφού θα καταβάλλουν μηνιαίως μικρότερο ποσό. Από την άλλη όμως σημαίνει πως δεν θα τελειώσουμε με τον ΕΝΦΙΑ πληρώνοντας την τελευταία δόση του Φεβρουαρίου αλλά θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε σερί κάθε μήνα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015.

Αποχή διαρκείας από Δευτέρα για τους δικηγόρους της χώρας

E-mail Εκτύπωση PDF

dikigoroi

Aποχή διαρκείας θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου οι δικηγόροι όλης της χώρας σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και στο οποίο συμφώνησαν και οι Σύλλογοι της χώρας.

Οι δικηγόροι διαμαρτύρονται για το περιεχόμενο του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και κυρίως για την κατάργηση της προφορικής δίκης.

Υποχρεωτική αντικατάσταση διπλώματος οδήγησης με 30 ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF

diploma

Στην αντικατάσταση του διπλώματος οδήγησής τους έως τις 18 Ιανουαρίου 2015 πρέπει να προβούν οι κάτοχοι μοτοποδηλάτων των οποίων το δίπλωμα είχε εκδοθεί από την Τροχαία.

Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Μεταφορών, προειδοποιώντας ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας αυτής, όσοι οδηγούν με έντυπο άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου που έχει εκδοθεί από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας θα τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο.

Η τρόικα τα κατάφερε: Αλλαγή στη ρύθμιση των 100 δόσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

100

Τροποποιούν τη σχετική νομοθεσία για τρίτη φορά μέσα σε 15 μέρες!

Αντιμέτωπη με σφοδρές αντιδράσεις αναμένεται να βρεθεί η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, καθώς υπό το βάρος των πιέσεων της τρόικας υπαναχωρεί στο ζήτημα της ρύθμισης των 100 δόσεων, αλλάζοντας τη ρύθμιση για τρίτη φορά μέσα σε 15 μέρες.

Στο νομοσχέδιο-σκούπα με τα προαπαιτούμενα της αξιολόγησης θα υπάρχει διάταξη που θα προβλέπει πως πλέον δεν θα διαγράφεται ως και το 100% των προσαυξήσεων και των προστίμων, αλλά η επιχείρηση που υπάγεται στη ρύθμιση θα καλείται να εξοφλήσει την αρχική οφειλή συν ένα επιτόκιο.

Σελίδα 412 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com