A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Αποχή διαρκείας από Δευτέρα για τους δικηγόρους της χώρας

E-mail Εκτύπωση PDF

dikigoroi

Aποχή διαρκείας θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου οι δικηγόροι όλης της χώρας σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και στο οποίο συμφώνησαν και οι Σύλλογοι της χώρας.

Οι δικηγόροι διαμαρτύρονται για το περιεχόμενο του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και κυρίως για την κατάργηση της προφορικής δίκης.

Υποχρεωτική αντικατάσταση διπλώματος οδήγησης με 30 ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF

diploma

Στην αντικατάσταση του διπλώματος οδήγησής τους έως τις 18 Ιανουαρίου 2015 πρέπει να προβούν οι κάτοχοι μοτοποδηλάτων των οποίων το δίπλωμα είχε εκδοθεί από την Τροχαία.

Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Μεταφορών, προειδοποιώντας ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας αυτής, όσοι οδηγούν με έντυπο άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου που έχει εκδοθεί από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας θα τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο.

Η τρόικα τα κατάφερε: Αλλαγή στη ρύθμιση των 100 δόσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

100

Τροποποιούν τη σχετική νομοθεσία για τρίτη φορά μέσα σε 15 μέρες!

Αντιμέτωπη με σφοδρές αντιδράσεις αναμένεται να βρεθεί η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, καθώς υπό το βάρος των πιέσεων της τρόικας υπαναχωρεί στο ζήτημα της ρύθμισης των 100 δόσεων, αλλάζοντας τη ρύθμιση για τρίτη φορά μέσα σε 15 μέρες.

Στο νομοσχέδιο-σκούπα με τα προαπαιτούμενα της αξιολόγησης θα υπάρχει διάταξη που θα προβλέπει πως πλέον δεν θα διαγράφεται ως και το 100% των προσαυξήσεων και των προστίμων, αλλά η επιχείρηση που υπάγεται στη ρύθμιση θα καλείται να εξοφλήσει την αρχική οφειλή συν ένα επιτόκιο.

Ομιλία Κ. Σκρέκα στο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Forum

E-mail Εκτύπωση PDF

skrekas

Στην ανάγκη μιας ειλικρινούς συνεργασίας, με οφέλη για τους λαούς Ελλάδας και Τουρκίας στάθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας κατά την ομιλία του στο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Forum που διεξήχθη στην Αθήνα.

Ουδέν κρυπτόν από την… εφορία

E-mail Εκτύπωση PDF

 efo

Ουδέν κρυπτόν από την εφορία, αφού θα σε κυνηγήσει και όπου και αν βρίσκεσαι θα σε εντοπίσει αν έχεις ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο. Ακόμα και αν νοσηλεύεσαι σε νοσοκομείο ή κρατείσαι σε κάποια από τις φυλακές της χώρας.  Αυτές είναι οι νέες  οδηγίες της  Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, η οποία ξεκινά ένα σαφάρι για τον εντοπισμό όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τις διορθωτικές δηλώσεις ΕΝΦΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

enfia

Για τη διευκόλυνση των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, με εγκύκλιο που υπέγραψε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, ορίζονται τα δικαιολογητικά, τα οποία απαιτείται να προσκομίζουν στις ΔΟΥ οι φορολογούμενοι, που υποβάλλουν τροποποιητικές δηλώσεις Ε9 έτους 2014, προκειμένου να γίνει νέα εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ

Προσοχή ΜΗΝ δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών

E-mail Εκτύπωση PDF

photo

Το Facebook και γενικά τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας...

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτου μόρφωσης μπαίνουν επί καθημερινής βάσεως στο δημοφιλές μέσο για να επικοινωνήσουν με τους διαδικτυακούς τους φίλους, ή για να ανεβάσουν τραγούδια, ή ακόμη και για να ποστάρουν οικογενειακές τους φωτογραφίες. Το τελευταίο όμως είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και μπορεί άθελά σας να θέσετε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού σας.

Επισπεύδεται η προεδρική εκλογή - Μέσα στον Ιανουάριο οι ψηφοφορίες

E-mail Εκτύπωση PDF

pro1

Το... καλεντάρι για τις ημερομηνίες εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας αναμένεται να βγάλει ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά την συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια.

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές, ο πρόεδρος της Βουλής, ο οποίος είναι αρμόδιος κατά το Σύνταγμα να προκηρύξει την έναρξη της σχετικής διαδικασίας, θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις προθέσεις του.

ΟΑΕΔ: Επιχορήγηση επιχειρήσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

oaed

Νέο κύκλο επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων ηλικίας 25-66 ετών ανοίγει ο ΟΑΕΔ.

Όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός, στις 04/12/2014, στις 10 το πρωί, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να αρχίσουν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για συμμετοχή στη β΄ φάση του προγράμματος, με σκοπό τη δημιουργία 6.000 θέσεων εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης (επιπλέον των 5.000 που είχαν αρχικά προκηρυχθεί σύμφωνα με την Δημόσια Πρόσκληση Νο.9/2014 και καλύφθηκαν).

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

lampakia

Συμβουλές προς τους πολίτες δίνει η Πυροσβεστική σχετικά με τα χριστουγεννιάτικα φωτιστικά, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα κεριά λόγω των εορταστικών ημερών που έρχονται προς αποφυγή τυχόν ατυχημάτων.

Σελίδα 413 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com