A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Έρχεται το ναρκοτέστ - Θα ανιχνεύει τους "φτιαγμένους" οδηγούς

E-mail Εκτύπωση PDF

narkotest

Από την Άνοιξη του 2015 αναμένεται να μπορεί να δοκιμαστεί μια συσκευή που αναπτύσσουν για την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών σε οδηγούς.

Τι και αν μέχρι τώρα είναι παράνομη η οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών; Οι αστυνομικοί θα έπρεπε να περιμένουν τα αποτελέσματα εξέτασης αίματος για να επιβεβαιωθεί αν ο οδηγός έχει κάνει χρήση ναρκωτικών. 

Ποια είναι τα ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ που δίνουν επιδότηση μέχρι και 100%;

E-mail Εκτύπωση PDF

money

Aνοίγουν μετά από πολύμηνη απουσία κοινοτικές δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας...
μέσα από επτά προγράμματα συνολικού ύψους 198 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για επτά εμπροσθοβαρείς δράσεις του επιχειρησιακού προγράμματος του υπουργείου Aνάπτυξης «Eπανεκκίνηση».

Mέσα από αυτές μπορούν να επιδοτηθούν ακόμη και 100% νεοσύστατες επιχειρήσεις ώστε να καλύψουν τα λειτουργικά τους έξοδα μικρομεσαίοι για τη στροφή τους στις εξαγωγές και νέοι επιστήμονες.

Παράταση Προθεσμίας Πληρωμής των Ασφαλιστικών Εισφορών ΟΓΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

oga2

Με απόφαση του Διοικητή του ΟΓΑ κ. Ξενοφώντα Βεργίνη παρατείνεται η προθεσμία πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών, χωρίς καμία επιβάρυνση, μέχρι και τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014, προκειμένου όλοι οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού να μπορέσουν να ανταποκριθούν στη πληρωμή των οφειλών τους.

 

Δώρο Χριστουγέννων 2014: Ποιοί το λαμβάνουν και πώς υπολογίζεται

E-mail Εκτύπωση PDF

doro

Το Δώρο Χριστουγέννων για φέτος θα λάβουν μόνο οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα, αφού για τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους έχει καταργηθεί η χορήγηση του.

Ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μισθό για τους αμειβόμενους με μισθό και με 25 ημερομίσθια για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο αντιστοιχεί στο δώρο Χριστουγέννων για το 2014 που δικαιούνται οι εργαζόμενοι. Το Δώρο ορίζεται να καταβάλλεται στο ακέραιο εφ' όσον η σχέση εργασίας των μισθωτών με τον εργοδότη είχε διάρκεια από 1ης Μαΐου μέχρι 31ης Δεκεμβρίου κάθε χρόνου.

Ποιοι χάνουν τη σύνταξη πριν τα 62 – Ποιες συντάξεις μειώνονται

E-mail Εκτύπωση PDF

syntaksh

- Φωτιά τα νέα μέτρα για τους 40ρηδες, χάνουν χρήματα από τη σύνταξη και θα δουλεύουν ως και 12 επιπλέον έτη
- Από 2 ως και 12 χρόνια αυξάνονται τα έτη ασφάλισης για συνταξιοδότηση
- Παγώνουν οι συντάξεις ως το 2016 και μειώνονται οι νέες συντάξεις ως και 30%
- Όλες οι αλλαγές που ζητάει η τρόικα

Οι νέοι κατώτατοι βασικοί μισθοί στο Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

misthoi

Οι νέοι κατώτατοι βασικοί μισθοί στο Δημόσιο Την καθιέρωση νέων κατώτατων εισαγωγικών μισθών στο Δημόσιο, χαμηλότερων περίπου κατά 12% σε σύγκριση με τους ισχύοντες σήμερα, προβλέπουν οι αλλαγές στο ενιαίο μισθολόγιο του δημοσίου τομέα που προωθεί η κυβέρνηση σε συμφωνία με την τρόικα.

Οι νέοι κατώτατοι βασικοί μισθοί θα κυμαίνονται από 684 έως 958 ευρώ το μήνα και θα καταβάλλονται για 2 χρόνια σε όσους προσλαμβάνονται από το 2015 και μετά στο Δημόσιο.

Δεν πληρώσατε το χαράτσι της ΔΕΗ; Ρύθμιση μόνο με 12 δόσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

xaratsi

Μόνο σε 12 δόσεις, δηλαδή μόνο στην πάγια ρύθμιση, μπορούν να εντάξουν περίπου 1 εκατ. ιδιοκτήτες την απλήρωτη δόση του ΕΕΤΑ, αφού όπως σημειώνουν στελέχη της ΓΓΔΕ, ο φόρος αυτός δεν είχε βεβαιωθεί (προσωποποιηθεί) πριν αποστείλει η ΔΕΗ τα σχετικά δεδομένα στο υπουργείο Οικονομικών, δηλαδή πριν από την 1η Οκτωβρίου!

Ριζικές ανατροπές στα στεγαστικά δάνεια

E-mail Εκτύπωση PDF

stegastika

Σαρωτικές αλλαγές επέρχονται στα στεγαστικά δάνεια  αφού οι τράπεζες προωθούν τρεις νέες ρυθμίσεις, που τίθενται σε εφαρμογή από 1ης Ιανουαρίου του 2015 για να αποφύγουν τους πλειστηριασμούς ακινήτων.

Όπως αναφέρει το Euro2day, οι τρεις ρυθμίσεις στηρίζονται στη δυνατότητα του δανειολήπτη να μπορέσει μελλοντικά να συνεχίσει να εξυπηρετεί το δάνειο ή στην πλήρη αδυναμία του.

Έτσι φουσκώνει ο λογαριασμός του ρεύματος! - Ποιές συσκευές είναι οι πιο ενεργοβόρες!

E-mail Εκτύπωση PDF

deh

- Δεν θα πιστέψετε ποιές οικιακές συσκευές είναι εκείνες που καίνε το περισσότερο ρεύμα
- Πως να μειώσετε τα έξοδα θέρμανσης μέχρι και 65%
- Μεγάλη έρευνα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

“Πόσο πάει το μαλλί”, για την ακρίβεια πόσο ρεύμα “καίει” ένα πιστολάκι μαλλιών, αλλά και άλλοι μύθοι και αλήθειες σχετικά με το τι “φουσκώνει” τους λογαριασμούς τους ηλεκτρικού ρεύματος, αποκαλύπτει έρευνα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Διαθέσιμη η εφαρμογή για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών

E-mail Εκτύπωση PDF

ofeiles

Τέθηκε σε λειτουργία και είναι διαθέσιμη στους πολίτες, η εφαρμογή στο TAXISnet, για την αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση του άρθρου 51 τον ν. 4305/2014.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εισέλθουν με τους κωδικούς TAXISnet από την επιλογή «Αιτήσεις Ρυθμίσεων (ν. 4152/13 & ν. 4305/14)» στη σχετική εφαρμογή και να επιλέξουν τον τύπο ρύθμισης που επιθυμούν να ενταχθούν.

Σελίδα 414 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com