A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Κατάθεση πινακίδων. Ακινησία αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας. Δικαιολογητικά

E-mail Εκτύπωση PDF

pinakides

α) Εκούσια ακινησία

Για τα επιβατικά ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, κατατίθενται στην αρμόδια ΔΟΥ φορολογίας:

1. Δήλωση ακινησίας.
2. Τα στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες κυκλοφορίας).
3. Δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι η ακινητοποίηση του οχήματος γίνεται σε κλειστό ιδιωτικό χώρο καθώς και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη αυτού.

Επιχειρούν να ξεπλύνουν ΠΑΣΟΚ και Σημίτη με την δίωξη Τσουκάτου!

E-mail Εκτύπωση PDF

pasok

ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ! 

 

Ο Θεόδωρος Τσουκάτος, ομολόγησε πως παρέλαβε 1 εκ. Μάρκα από τον Χριστοφοράκο, με σκοπό την προεκλογική ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ.

10.000 προσλήψεις σε δήμους και ΔΕΚΟ μέχρι τα Χριστούγεννα

E-mail Εκτύπωση PDF

deko

Έρχονται διαγωνισμοί για προσλήψεις στο Δημόσιο, σε δήμους και ΔΕΚΟ, που συνολικά έως τα τέλη του έτους θα αγγίξουν τις 10.000 και αφορούν σε μόνιμο και εποχικό προσωπικό.

Ήδη τρέχουν οι διαγωνισμοί για την πρόσληψη 1.232 γυμναστών, ενώ δόθηκε το «πράσινο φως» για την πρόσληψη 75 συμβασιούχων στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων. Παράλληλα, σε υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων θα προσληφθούν μαζί με τεχνικό προσωπικό 145 άτομα. Στη ΔΕΗ ανοίγουν 184 θέσεις τεχνικών και ο κατάλογος δεν σταματάει εδώ.

Σε κρίσιμη κατάσταση το αρκουδάκι που πυροβολήθηκε στο Μέτσοβο

E-mail Εκτύπωση PDF

ark1

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται το αρκουδάκι που εντοπίστηκε χτυπημένο χτες το πρωί στο Μέτσοβο. Το αρσενικό αρκουδάκι, ηλικίας δύο περίπου ετών, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένο σε παράδρομο πολύ κοντά στον οικισμό, από κάτοικο της περιοχής.

Το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε αρχικά στον Κτηνιατρικό Σταθμό του Μετσόβου και με ενέργειες του Δασαρχείου ειδοποιήθηκαν ο Δήμος Μετσόβου, και η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ- Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Β. Πίνδου, μικτή Ομάδα που λειτουργεί στο πλαίσιο του έργου LIFE ARCPINΔράσεις διατήρησης για τη βελτίωση των συνθηκών συνύπαρξης ανθρώπου-αρκούδας στη Βόρεια Πίνδο” . Η μικτή ομάδα ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ-Φορέα Διαχείρισης έσπευσε στο σημείο προκειμένου να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να σώσει αρκουδάκι. Στο σημείο επίσης έσπευσε και ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ η οποία ειδοποιήθηκε για το συμβάν από κάτοικο του Μετσόβου.

Σε λειτουργία η εφαρμογή του TAXISnet για τη ρύθμιση οφειλών σε 100 δόσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

taxisnet

Άνοιξε η εφαρμογή στο TAXISnet για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των φορολογούμενων σε ως 100 δόσεις.

Οι φορολογούμενοι πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων στη διεύθυνση (www.gsis.gr).

Ξεκινά σήμερα η προκαταβολή του επιδόματος θέρμανσης

E-mail Εκτύπωση PDF

pet1

Περίπου 351 χιλιάδες δικαιούχοι από τους συνολικά 570 χιλιάδες των οποίων η αίτηση έχει εγκριθεί, θα βρουν από σήμερα(25-11-2014) στους λογαριασμούς τους την προκαταβολή του επιδόματος θέρμανσης.

Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη είτε από σήμερα Τρίτη (25-11-2014) το μεσημέρι είτε, σε ορισμένες περιπτώσεις από την Τετάρτη λόγω του valeur που ισχύει στις τραπεζικές συναλλαγές.

Κρύο, βροχές και χιόνια! Η πρόγνωση του καιρού

E-mail Εκτύπωση PDF

psof1

Τοπικές βροχές στα ανατολικά κυρίως από το βράδυ και λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά προβλέπει η ΕΜΥ, με βόρειους ανέμους 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο και πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού για ολόκληρη τη χώρα:

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΚΑΙ ΤΡΙΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

mal1

Συμμετοχή στην 24ωρη γενική πανεργατική απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, όλων των εργαζομένων στα έντυπα, ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης και γραφεία τύπου αποφάσισε σε συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στέρεας Ελλάδας και Εύβοιας, ακολουθώντας την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και των άλλων ενώσεων της χώρας.

Στις 27 Νοέμβρη κανείς στη δουλειά! ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

prod1

Εργαζόμενοι-εργαζόμενες, άνεργοι, νέοι και νέες

 

ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, με ακόμα μεγαλύτερη μαζικότητα να συνεχίσουμε την πάλη. Να σηκώσουμε πιο ψηλά τη σημαία των αγώνων, της αντίστασης, των διεκδικήσεων.

Δήλωση Μίκη Θεοδωράκη

E-mail Εκτύπωση PDF

teo

Ακόμα και ο πιο δύσπιστος Έλληνας σήμερα έχει καταλάβει ότι οι πιστωτές μας δεν θέλουν να μας αφήσουν από τις δαγκάνες τους και γι’ αυτό το λόγο η Τρόικα θέτει όλο και πιο σκληρούς όρους. Γιατί η Ελλάδα είναι γι’ αυτούς «λαβράκι» και θέλουν να μας «τηγανίζουν» στον αιώνα τον άπαντα.

Σελίδα 415 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com