A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Συστάσεις για την αποφυγή φαινομένων υψηλών συγκεντρώσεων αιθαλομίχλης

E-mail Εκτύπωση PDF

aithalomixli

Σε συστάσεις για την αποφυγή φαινομένων υψηλών συγκεντρώσεων αιθαλομίχλης προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενόψει του χειμώνα. Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν καταγραφεί υψηλές τιμές σωματιδίων, η αιρετή Περιφέρεια προτείνει μέτρα προς τον πληθυσμό βάση των οποίων μπορούν να μειωθούν τα φαινόμενα αυτά στο άμεσο μέλλον.

Δραματική μείωση στα εφάπαξ του στενού Δημοσίου το 2015

E-mail Εκτύπωση PDF

efapaks

Το εφάπαξ που θα λάβουν 18.000 υπάλληλοι του “στενού” δημοσίου τομέα, οι οποίοι αναμένεται να αποχωρήσουν συνολικά μέχρι τέλος του 2014 λόγω συνταξιοδότησης, διαμορφώνεται στα 16.500 ευρώ κατά μέσο όρο. Το παραπάνω ανέφερε ανώτερο στέλεχος του Ταμείου Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ), στο οποίο είναι ασφαλισμένοι αυτή τη στιγμή περίπου 510.000 υπάλληλοι του «στενού» δημοσίου τομέα (υπουργεία, σχολεία, νοσοκομεία).

Κυρώσεις για μαθητές καπνιστές

E-mail Εκτύπωση PDF

kapnisma

Απαγορεύεται πλήρως το κάπνισμα σε όλους τους χώρους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων κάθε βαθμίδας, δημόσιων και ιδιωτικών σύμφωνα με το ΦΕΚ 1286/2009.

Με βάση το παραπάνω ΦΕΚ εκπαιδευτικοί και μαθητές δεν επιτρέπεται να καπνίζουν σε όλους τους χώρους των σχολείων.

Η ρύθμιση για τις οφειλές σε 100 δόσεις ξεκινά από σήμερα Δευτέρα!

E-mail Εκτύπωση PDF

doseis

Την πρόθεση της κυβέρνησης να εφαρμόσει τη ρύθμιση των 100 δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές επανέλαβε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Ο κ. Βρούτσης, μάλιστα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είπε ότι η ρύθμιση θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται από τη Δευτέρα 10-11, με τα χαρακτηριστικά λόγια ότι "οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στα Ταμεία για να αξιοποιήσουν την ευκαιρία".

Βόμβα μεγατόνων έριξε η τρόικα στην Αθήνα

E-mail Εκτύπωση PDF

troika

«Στοπ» στη ρύθμιση οφειλών από την τρόικα.

Το κλίμα που διαμορφώνεται είναι ασφυκτικό, και επιτείνει τη βεβαιότητα για πρόωρες εκλογές τον Μάρτιο του 2015 (την Κυριακή 22 Μαρτίου).

Βόμβα μεγατόνων έριξε η τρόικα στην Αθήνα, λίγες ώρες πριν από την καθοριστική -όπως αποδείχθηκε- συνεδρίαση του Eurogroup το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, με γραπτή επιστολή τους οι επικεφαλής της τρόικας ζήτησαν από τον υπουργό Οικονομικών να αποσύρει τις διατάξεις για τη ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο, καθώς εκτιμούν ότι το δημοσιονομικό κόστος ξεπερνά το 1 δισ. ευρώ τουλάχιστον το 2015.

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

E-mail Εκτύπωση PDF

ektakto

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το απόγευμα, αρχικά στη δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τη δυτική ηπειρωτική χώρα, οι οποίες σταδιακά μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Υλοποίηση προγράμματος για την απασχόληση 6.000 ανέργων

E-mail Εκτύπωση PDF

oaed

Υπουργική απόφαση για την υλοποίηση προγράμματος για την απασχόληση επιπλέον 6.000 ανέργων μέσω επιχορήγησης επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης.

Σύνταξη: Ποιοι και πώς κατοχυρώνουν τις ευνοϊκές προϋποθέσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

syntaksh

Μέσα στο κρίσιμο διάστημα των δύο μηνών οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τις προϋποθέσεις συνταξιοδοτήσεις που μπορούν να αξιοποιήσουν για να προλάβουν ή να προστατευθούν από τις αλλαγές του 2015, με τρεις επιλογές:

Πρώτη επιλογή: Όσοι έχουν συμπληρώσει την ηλικία εξόδου και τον απαιτούμενο χρόνο ασφάλισης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για σύνταξη μέχρι τις 31/12/2014 (ή και την 1η/1/2015 για όσους συμπληρώνουν την ηλικία τους ακριβώς στην αλλαγή του έτους). Το ποσό της σύνταξής τους θα υπολογιστεί με όσα ισχύουν σήμερα ακόμη και αν η απόφαση συνταξιοδότησης βγει το 2015.

Έρχεται η Αμερικανική Οικονομική Αστυνομία

E-mail Εκτύπωση PDF

foro

Η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής βρίσκεται στις άμεσες προτεραιότητες  της κυβέρνησης που λαμβάνει αυστηρά μέτρα για την καταπολέμηση του φαινομένουμετά και τις ανατροπές που φέρνει η κατάργηση των τεκμηρίων και η καθιέρωση του περιουσιολογίου.

Ειδικότερα, οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών ετοιμάζονται για τους φορολογικούς ελέγχους στη μεταμνημονιακή εποχή και έρχεται η Αμερικανική Οικονομική Αστυνομία με ελέγχους – φωτιά στα εισοδήματα των Ελλήνων.

Ανατροπή! Οι Έλληνες ενημερώνονται από το ίντερνετ

E-mail Εκτύπωση PDF

internet

Περίπου επτά στα 10 νοικοκυριά της χώρας (ποσοστό 65,6%) είχαν το 2014 πρόσβαση στο διαδίκτυο από την κατοικία τους, αριθμός που είναι αυξημένος κατά 16,5% σε σχέση με το 2013. Η μεγαλύτερη αύξηση καταγράφεται στην Κεντρική Ελλάδα και στα νησιάΑιγαίου και την Κρήτη κατά 53,2% και 39,3% αντίστοιχα. 

Σελίδα 418 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com